gazelka74 02.04.06, 14:37 Od jutro zaczynam DC. Będzie to trzecie podejście. Po pierwszym 5 lat temu schudłam 20 kg. Po drugim, rok temu 5 kg. Teraz chcę schudnąć (MUSZĘ!!!) znowu 20 kg... Pomożecie mi wytrwać w walce? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni_30 Re: Zaczynam od jutra 02.04.06, 20:48 Bardzo chętnie się do Ciebie przyłączę. Co prawda zaczełam DC w sobotę 1 kwietnia ale to niewielka różnica. To również moje trzecie podejście (za pierwszym razem schudłam 13 kg. po tym przytyło mi się 6, za drugim razem zrzuciłam ok 8 kg, wróciło mi 4.Pierwszy raz zaczynałam wagą 92 kg, przy wzroście 162 cm !!!! Czułam się jak słonica. Teraz startuję od 81 kg, niby dużo mniej, ale ostatnio kupiłam sobie aparat i mąż popstrykał mi trochę zdjęć, no i jak je zobaczyłam to uznałam że nadal wyglądam jak słonica. "Gazelka74" i wszystkie inne kobietki odchudzające się na tym forum trzymajcie się i życzę powodzenia!!!! Odpowiedz Link
gazelka74 Re: Zaczynam od jutra 02.04.06, 21:30 Dzięki serdeczne za słowa otuchy, ostatnio doszłąm do wniosku że sama z siebie to się nie odchudzę, bo uwielbiam ser żółty, czekoladę,lody, piwo... wszystko to co tuczy, smażone, pieczone ufff... No i przy wzroście 170 ważę 82 kg... Tak więc... same widzicie jestem hipopotamem, a nie gazelką ;) Poza tym nocne jedzenie... cały dzień mogę nie jeść, a wieczorem się zaczyna pielgrzymka do lodówki. Jak się nudzę to jem, jak mam stressa to jem, dla towarzystwa też jem... Tak się zastanawiam kiedy ja nie jem ;), jak myślę o diecie to jem. A towarzystwo mi potrzebne, bo przy was nie mogę się sama oszukać. Mogę oszukiwać się kiedy sama sobie coś zakładam, a potem tego nie dotrzymuję mówiąc: od jednego batonika nie utyję, a jednak, 5 lat i waga z 60 doszła do 82 kg. Ale koleżanek nie oszukam, nie będę w stanie... pozdrawiam :) Odpowiedz Link
paul_ina Re: Zaczynam od jutra 02.04.06, 20:55 Hej, ja zaczęłam w piątek 31.03. Dziś mija 3. dzień. Trzymam kciuki za Ciebie i siebie! Odpowiedz Link
gazelka74 Re: Zaczynam od jutra 02.04.06, 21:32 paul_ina napisała: > Hej, ja zaczęłam w piątek 31.03. Dziś mija 3. dzień. > Trzymam kciuki za Ciebie i siebie! > Dzięki serdeczne, przyda się :) Ty też się trzymaj :) Odpowiedz Link