Dodaj do ulubionych

Co u Was nowego?

15.01.07, 19:24
Strasznie polubiłam to forum i Was wszystkich.Myślałam że w oczekiwaniu na
wyniki biopsji nie będę tu zaglądać ale to silniejsze ode mnie. Zazdroszczę
Wam że coraz Was mniej a ja ciągle w miejscu.Już trochę nuży mnie to czekanie
i nie wiem czy nie skusić się i nie zacząć od nowa.bo jakoś odganiam te
pesymistyczne wizje i może powinnam skupić się na DC i w ten sposób przeczekać
jakoś do poniedziałku na wyniki.Co o tym myślicie?!
A tak na przyszłość to czy przytrafiło się Wam uczucie kapcia w buzi . nie
mogłam sobie z nim poradzić za pierwszym razem . myłam zęby co chwila ale to
nic nie pomagało.bałam się odzywać do ludzi żeby nie uciekali ode mnie. Może
macie jakieś sprawdzone sposoby na takie niedogodności?!
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie dietowiczki!!!!!Iwona-IWKAGA
Obserwuj wątek
    • 87lnbv Re: Co u Was nowego? 15.01.07, 19:45
      hej hej, myślę, że ścisła od jutra to b. dobry pomysł i tak nie masz na nic
      wpływu...
      na "kapcia" najlepsze są gumy do żucia, ja teraz też żuję, żeby nie jeść, znów
      podżarłam, i od piątku nie stałam na wadze, walczę cały czas walczę
      pozdrawiam gorąco Iwona
      • iwkaga Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 08:22
        No to teraz się przyznam ... Zaczęłam od wczoraj.I szczerze się przyznam że
        liczyłam na to że ktoś mnie poprze.Jestem po okresie i wydaje mi się że tym
        razem to jest odpowiedni moment.Wczoraj trzymałam się idealnie , zjadłam tylko
        napój +zupka przez cały dzień więcej nie jadłam bo nie czułam się głodna-co o
        tym myślisz?! czy tak można?!
        A co do tych gum to chyba tylko bez cukru, prawda?!
        Trzymam kciuki za Twoją walkę i swoją też!!!! Dzisiaj 1kg wody mniej na wadze a
        to już duża motywacja!!!
        Duże buziaczki!Iwona-IWKAGA
        • santamanana Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 08:28
          Cześć Iwona!!

Brawo, że się zmobilizowałaś:)))
          Trzymam kciuki.
          U mnie niestety - 8 dzień, ściśle przestrzegam zaleceń, a waga ani drgnie:( Od
          początku diety zeszłam 1,3 kg. Nie wiem co jest przyczyną, wczoraj sobie nawet
          kupiłam paski do badania ketozy - niby jestem w ketozie, a waga stoi.
          Nie wiem co robić:(
          • 87lnbv Santamanana 16.01.07, 16:50
            nie chudniesz??? wg mnie jesteś za chuda i tyle, podaj swoje parametry, waga
            wzrost, w sumie tu wszystkie się spowiadamy, u mnie 68/168, BMI prawidłowe i
            też schudnąć i nie mogę, chcę tylko 2kg
            • 87lnbv Kropeczko 16.01.07, 16:55
              reeeeety, co ja napisałam, wszystkie laski Cię tu pogłaskały,a ja ...uuuu o
              reeety, wiesz, że ja to tak w żarcie, żeby poszło Ci w piętki, żebyś się
              wkurzyła, i pokazała tej z nad morza, że potrafisz dojechać do końca i wagę
              utrzymać, no nie, bo ja tu zagladać będę, i znam Twój adres, w razie co podjadę
              i wtrzepię
              • kropka1005 Re: Kropeczko 16.01.07, 22:28
                hehe:) może i potrzeba mi słów "głaszczących" i słów "wchodzacych w pięty na
                raz" bede walczyć.Dziś kupiłam w reserwed suoper bojówki na wyprzedaży-
                oczywiscie przymałe...no i mam motywację:)
                Czy któraś z Was nie chce kupić kremów przeciwzmarszczkowych loreala?lub
                niveaq10 lub garniera z wisienką?Mam do sprzedania trochę tego bo kumpela
                zlikwidowała sklep i sprzedaje ze pół ceny - loreale po 26zł, nivejki i
                garniery po 20. Wysyłka 6 zł.Wystawiałam na allegro ale tam straszne prowizje i
                opłaty - bez sensu, no wiec próbuję poza.kremiki sa w pudełeczkach. Kilka fotek
                tego co jest dostepne
                popytajcie prosze znajomych, nie ma komu to sprzedać a szkoda zeby sie
                zmarnowały>uczciwa jestem wiec nie ,musicie sie obawiac, w razie co moge wysłac
                za pobraniem
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5b2ed798e5ff4142.html
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d5441b6231c419dd.html
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3e38c8d51f26f61f.html
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/cb20f67fa426d7dc.html
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/156fd6bfdcba3f5c.html
                www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/53278206dbd8f15e.html
        • kropka1005 Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 08:30
          u mnie nowegop to, ze znów zaczełam po przerwaniu diety, wczoraj zaczełam.I
          ostatecznie podjęłam decyzję,. ze jak nie dam rady towiecej sie na ta diete nie
          zdecyduję.No bo po prostu ile można.Obskoczyłam przez ten tydzień wszystkie
          babcie i dziadków zeby teraz mieć luzy i przynajmnej żada wizyta w gościach mi
          sie nie zapowiada. Jestem beznadziejna....
          • santamanana Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 08:43
            kropka, kropka - nie przesadzaj
            kazdy ma chwile slabosci - grunt że sie nie poddajesz i probujesz dalej walczyc.
            Pozytywne jat do, że po kazdym zalamaniu diety mozesz sobie uswiadomic, co
            spowodowalo jej przerwanie i w przyszlosci unikac takich sytuacji/ pokus.
            Nikomu nie jest latwo, ale wazne jest ze sie podnosimy po upadku;)))
          • iwkaga Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 10:44
            Ja też tak myślałam.Do drugiej serii DC to robiłam chyba już ze cztery
            podejścia.Wczoraj zaczęłam od nowa i chyba w końcu wyczułam dobry moment.Nie
            poddawaj się i walcz razem ze mną, zaczełam od 92kg, dzisiaj rano było 91kg,
            nie ma to że beznadziejna, niekonsekwentna...Jak już zaczęłaś to jesteś zuch-
            dziewczynka.i tak trzymaj się razem ze mną!!!!jaka waga, co dzisiaj w menu?-
            odezwij się!!! Całuski!Iwona-IWKAGA
            • karola971 Re: Co u Was nowego? 16.01.07, 14:39
              Hej wam, u mnie dzisiaj 15 dzien ścisłej, po 2 tygodniach - 6 kg moze to nie
              jest duzo ale zawsze cos:) Powiem wam szczerze ze jest mi baardzo ale to bardzo
              cięzko , jestem bardzo słaba i walcze sama ze sobą ,doszlo do tego ze wącham ,
              dotykam sobie jedzenie :| Pocieszam sie troche tym ze za 6 dni mieszana i zjem
              mięso gotowane i surówki. 3mam za was kciuki i za siebie tez!!
          • 87lnbv Kropencja 16.01.07, 16:47
            cieszę się, że jesteś znów z nami, bardzo Cię polubiłam tu na forum, choć w
            sumie nikt nikogo nie zna i przytaknę Ci TAK JESTEŚ BEZNADZIEJNA, Ty słabeuszu
            jeden, nie zwalaj więcej zawieszenia DC na to na tamto...bierz się do roboty i
            tyle, nikt tu nie jest alfą i omegą i każdy ma wpadki, ale jedzie dalej...
            długa droga przed Tobą, bo organizm Twój chyba będzie się zapierał przed
            chudnięciem po takiej huśtawce...gorąco pozdrawiam
            • santamanana Re: Kropencja 16.01.07, 22:39
              a ja mam 64kg i 157 wzrostu, wiec nie jestem za chuda:)
              Na fitnessie radza mi zaczac aeroby bo mozliwe ze mi sie tak obnizyla przemaian
              materii.
              Eh, czlowiek to ma jednak pecha zyciowego;(
              Skoro nawet DC na mnie nie ziala to chyba juz tylko operacja zmniejszenia
              zołądka mnie czeka;/
              dobrej nocy:)
              • santamanana coś drgnęło 17.01.07, 08:57
                Po 5 dniach przestoju dzisiaj waga wskazała 0,2 kg mniej. Tak wiec w 9 dniu
                diety ważę 1,5 kg mniej. Nie jest to wielki wyczyn, ale nadal mam nadzieje na
                wiecej.
                Chociaż troszke sie martwie, bo dzis cisnienie rano maiałam 95/55. Mało. Ale
                ogólnie po kawie czuje sie dobrze - i nadal mam sporo energii.

A co u Was?
                • iwkaga Re: coś drgnęło 17.01.07, 09:13
                  SANTAMANANA!
                  Zazdroszczę i gratuluję!!!Może jednak na odwrót gratuluję i
                  zazdroszczę!!!Wczoraj po drugim dniu DC musiałam skapitulować (zapalenie
                  oskrzeli+antybiotyk+zwolnienie)dlatego zazdroszczę bo u mnie po 2 dniach było
                  1kg mniej z 92kg na 91kg, ale to już koniec, teraz muszę się wykurować.
                  A gratuluję bo idziesz do przodu. Jak już teraz drgnęło to może być już tylko
                  lepiej.Ja też za pierwszym podejściem na DC miałam zastój około 1,5 tygodnia,
                  nie jest to może motywujące, ale trzeba przeczekać i nie odpuszczać a efekty
                  przyjdą na pewno (u mnie -17kg przez 5 tygodni ale z 102kg do 85kg, teraz znowu
                  się zapuściłam i jest 91kg)Trzymam duże kciuki!!!Iwona-IWKAGA
                  • 87lnbv Iwka 17.01.07, 22:39
                    wyzdrowiej i zacznij od nowa DC, szkoda było by odkładać dietkę do marca, wiesz
                    później chęci może brakować, cieplutko pozdrawiam Iwona
                    • 87lnbv Kropka 17.01.07, 22:43
                      to my już takie stare, kremy przeciwzmarszczkowe, o rety, kumpeli popytam, bo
                      ja garnierków nie bardzo, pozdrawiam, widzisz kiedyś nie mogłam znaleźć, aż
                      dopisałaś się w pewnym wątku, teraz juz wiem, że dokonałaś niemozliwego wręcz,
                      gratuluję i szczerze zyczę wytrwałości, serio, nie dołuj się niczym, myśl o
                      słodkiej córci i będzie dobrze, ja już krzyczeć nie będę, słowo harcerza, ale
                      nie rób - wiesz czego....
                      • kropka1005 Re: Kropka 18.01.07, 07:57
                        dzieki:)nie pisałam do tej pory, bo tak naprawdę nie ma sie czym
                        chwailć...wyglądam jak smok i tak...a co do kremików, to jeszcze jest loreala
                        krem na rozstępy za 30zł, i na cellulit na dzień i na noc za 38. Są też toniki
                        i mleczka do twarzy, ale top musicie pytać bo jest tego trochę nie jestem w
                        stanie wymienić.jak coś Wam potrzeba to pytajcie, moze jest.A, sa jeszcze
                        sublime bronze samoopalacze do twarzy, ciała.
                    • iwkaga Re: Iwka 18.01.07, 09:26
                      no właśnie chyba za długo czekać, ale z rodzinką chciałabym trochę podrinkować
                      bo wyposzczona jestem bardzo. na razie chcę się wykurować bo rypię strasznie,
                      boję się następnego antybiotyku, ale całe szczęście apetytu nie mam wielkiego
                      więc może waga chociaż się zatrzyma w miejscu.Duże pozdrowionka!!!Iwona-IWKAGA
                      • kropka1005 dzis 18.01.07, 14:44
                        jest moj 4 dzien...trzymam sie o co mnie dziwi, nawet nie lizneam niczego.Waga
                        spada, obz tak codziennie, bo to mnie motywuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka