bulimion555 15.08.10, 13:07 czy ktoś może mi napisać ,ile razy na sesji zabrali głos panowie : Kucharski,Mucha,Jarocki,Grozmani{pomijając ostatnią sesję)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze_eda Re: Radnii 15.08.10, 13:22 bulimion555 napisał: > czy ktoś może mi napisać ,ile razy na sesji zabrali głos panowie : > Kucharski,Mucha,Jarocki,Grozmani{pomijając ostatnią sesję)? I po co ci to potrzebne? Chcesz tym radnym pogrozić paluszkiem? Inni dużo mówią ( jak na przykład Józek O. ) i co to daje? Odpowiedz Link Zgłoś
zor-ok Re: Radnii 15.08.10, 13:24 Czy wystąpienia świadczą o tym czy ktoś jest dobry czy zły ? Leperów i Palikotów jest wystarczająca ilość na sesji. Faktem jest ,że sesja bez nich byłaby bardzo nudna. Ale czy wnoszą coś nowego ? Jeden krzykacz Domżalski jest radnym mojej dzielnicy. Cały czas czekam na jego projekt trasa rowerowa z Orzegowa na Halembę. 4 lata siedzi cicho przed wyborami wrzeszczy o wszystko a co robi ? Nie mam bladego pojęcia. Jak ktoś chce być medialny to sfera cały czas szuka. Będzie na wizji cały czas. Krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Odpowiedz Link Zgłoś
bulimion555 Re: Radnii 15.08.10, 15:00 uderz w stół nożyce się odezwą; czyli mają zasiadać i mieć znudzone miny;o przepraszam jeszcze przytakiwać i załatwiać swoje interesy;a wypowiedzi pana G. faktycznie lepiej ,żeby się nie wypowiadali ;pan od psik kupek też,chociaż trzeba przyznać,że ma ładny tempr głosu Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_eda Re: Radnii 15.08.10, 16:38 bulimion555 napisał: ;pan od > psik kupek też,chociaż trzeba przyznać,że ma ładny tempr głosu A który to pan od psich kup? Odpowiedz Link Zgłoś
problemator5 Re: Radnii 15.08.10, 15:10 polecam tv sfera rani na półmetku;macie racje najwięcej zrobił pan Stania -prawie za 15 mln.plac defilad, Oti,które spłacać będą nasze wnuki ,ponad dwukrotnie zwiększył zatrudnienie,zwalnia ludzi i jednocześnie przyjmuje innych (w tym roku 11 osób -naborów nie było) i tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Radnii 24.08.10, 14:31 Stania -prawie za 15 mln.plac defilad, Oti,które spłacać będą nasze > wnuki ,ponad dwukrotnie zwiększył zatrudnienie,zwalnia ludzi i > jednocześnie przyjmuje innych (w tym roku 11 osób -naborów nie było) i > tak dalej...... Najpierw te wnuki musisz miec aby sie skarzyc ze beda musialy splacac. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro145 Re: Radnii 15.08.10, 16:06 Uważam,że wdziałalności samorządowj przede wszystkim liczy się efektywność,a nie efektowność.Ci panowie nie są może złotoustnymi mówcami,ale za to są skuteczni w swych działaniach.Myślę,że lepiej pomagać mieszkańcom czynem niż słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
barretta Re: Radnii 15.08.10, 16:17 donpedro145 napisał: > Uważam,że wdziałalności samorządowj przede wszystkim liczy się > efektywność,a nie efektowność.Ci panowie nie są może złotoustnymi > mówcami,ale za to są skuteczni w swych działaniach.Myślę,że lepiej > pomagać mieszkańcom czynem niż słowem. Czyli twoim zdaniem należy być małomówny, zawsze na tak, nie mieć własnych pomysłów a resztą zajmie się Prezydent? w skrócie "będę na tak ale...(to i tamto)"?! uuu coś mi się zdaje że tu kończy się demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: Radnii 24.08.10, 10:13 Mam prośbę do Karmański by uzupełnił listę. Na razie pod hasłem "Wielkie Nic" przeczytałem takie nazwiska: Osmenda Kansy, Dryja, Gładysz,Hanke, Pierończyk,Potyrała,Drażyk Jarocki. Jest jeszcze inaczej wyszczególniony Grozmani oraz Wyzgoł. A co z resztą, no bo jak sprawiedliwie to sprawiedliwie! Odpowiedz Link Zgłoś