11.09.10, 20:44
Zastanawiam się gdzie podziali się Ci medialni krzykacze, których było sporo nawet na tym forum kiedy spółką rządził poprzedni Zarząd. Teraz w spółce jest jeszcze gorzej, nie ma miesiąca żeby ktoś nie dostał wypowiedzenia, wiele innych spraw też nie wygląda tak jak powinny, a do tego Pan Prezyden dymie spółkę i przede wszystkim jej pracowników od tyłu i bez wazeliny i co ?? i cisza ... Panie AM gdzie ta Pana rodzinna atmosfera, za którą tak Pan płakał przed kamerami TVS ?? Panie JB gdzie te podwyżki i gwarancje dla załogi, gdzie i dlaczego się tak głęboko pochowaliście ... czy to może dlatego, że teraz już sprawa nie dotyczy Waszej związkowej koleżanki ??
Obserwuj wątek
    • bad_and_ugly Re: PEC 12.09.10, 15:54
      a_contrario napisał:

> Zastanawiam się gdzie podziali się Ci medialni krzykacze, których było sporo na
      > wet na tym forum kiedy spółką rządził poprzedni Zarząd. Teraz w spółce jest jes
      > zcze gorzej, nie ma miesiąca żeby ktoś nie dostał wypowiedzenia, wiele innych s
      > praw też nie wygląda tak jak powinny, a do tego Pan Prezyden dymie spółkę i prz
      > ede wszystkim jej pracowników od tyłu i bez wazeliny i co ?? i cisza ... Panie
      > AM gdzie ta Pana rodzinna atmosfera, za którą tak Pan płakał przed kamerami TVS
      > ?? Panie JB gdzie te podwyżki i gwarancje dla załogi, gdzie i dlaczego się tak
      > głęboko pochowaliście ... czy to może dlatego, że teraz już sprawa nie dotyczy
      > Waszej związkowej koleżanki ??
      No przecież były podwyżki - ten zarząd ponoć zarabia lepiej jak wszystkie poprzednie. Zatem na dwóch stanowiskach były podwyżki. Zresztą to wybitni fachowcy - inwestycje tak potrafią zaplanować, że np. mieszkańcy ulic Szarotek i Chorzowskiej, będą bez ogrzewania gdzieś tak może do połowy października. Najlepszy okres na wykopki w ciepłownictwie - to okres, w którym powinno się grzać! Pan Domżalski kiedyś wyciągnął na forum dane z zarobkami tych dwóch gwiazdorów (i nie tylko ich bo z innych miejskich spółek też) - razem mają 10,5 średniej krajowej! Za co?! Taka kasa zobowiązuje do myślenia i posiadania świadomości, że PEC jest dla odbiorców, a nie na odwrót. Te dwa durnie są w stanie zaplanować roboty na styczeń np. Ci co marzną i marznąć jeszcze przez nich będą powinni tak PECowi wpie...ć za niedogrzanie, że tylko drzazgi polecą.
      A co do rodzinnej atmosfery - no przecież jedna wybitna rodzina tam dalej pracuje, też zresztą zamieszana w pucz, dzięki któremu w PECu jest jak jest.
      • marko.44 Re: PEC 15.09.10, 13:17
        Nie pozwólmy sprzedać PECU w sytuacji kiedy jego wartość została sztucznie zaniżona.
        Po za tym oddajmy wszystkie ważne spólki w prywatne ręce to będą nas rąbać jak te drwale z reklamy
    • k-ers Re: PEC 19.09.10, 13:44
      A wiadomo już czy wadium zostało wpłacone ?
    • 1rudzianka Re: PEC 19.09.10, 14:25
      Słyszałam, ze jak miasto sprzeda PEC to bedzie lepiej. Dlatego mam pytanie-czy PEC już jest sprzedany??
      • zoro333 Re: PEC 19.09.10, 14:32
        Nie sprzedany a prezydent chce go oddać za grosze ato róznica.
        • fru-kt Re: PEC 19.09.10, 19:19
          za grosze powiadasz? no ale jakby poprzednie zarządy dobrze zarządzały społką, mogłaby przynosić dochody wczesniej i byłaby atrakcyjniejszym produktem do zakupu. jakbym miał kupic cos co przynosiło przez 10 lat straty, a dopiero w ostatnik roku wykazało zysk, to też bym sie zastanowił 10 razy przed wydaniem tych "drobnych".
          • bad_and_ugly Re: PEC 21.09.10, 16:36
            fru-kt napisała:

> za grosze powiadasz? no ale jakby poprzednie zarządy dobrze zarządzały społką,
            > mogłaby przynosić dochody wczesniej i byłaby atrakcyjniejszym produktem do zaku
            > pu. jakbym miał kupic cos co przynosiło przez 10 lat straty, a dopiero w ostatn
            > ik roku wykazało zysk, to też bym sie zastanowił 10 razy przed wydaniem tych "d
            > robnych".

"... poprzednie zarządy" powiadasz? A ten to niby jest ten najlepszy, bo co... bo najwięcej kosztuje? Ten kto ich tam postawił dał się im nabrać jak indianery na pozłotka z bombonów. No ale jak na tym czym oni zarządzają zna się tak jak oni...
      • k-ers Re: PEC 19.09.10, 16:24
        1rudzianka napisała:

> Słyszałam, ze jak miasto sprzeda PEC to bedzie lepiej. Dlatego mam pytanie-czy
        > PEC już jest sprzedany??

A Gdyby tak sprzedać Urząd Miasta to będzie całkiem lepiej.Ale Pani naiwna,szkoda mi takich ludzi.
        • bulimion555 Re: PEC 19.09.10, 16:40
          na sesji rady miasta dot.przekształcenia szpitala miejskiego pan Stania zapewniał,że szpital wyjdzie z zadłużenia ,a pacjentom będzie lepiej-patrz na sferze tv wydarzenia 16.09 jak wygląda rzeczywistość ,a dobrze jest prezesowi i koleżkom ,którzy zarabiają krocie -nie personel medyczny lecz prezesi i rada nadzorcza; już niedługo szpital będzie w prywatnych rękach ,a p. Stania jeszcze będzie nam wmawiał ,że są wybawcami. Mam pytanie panie Stania : ile kasy miejskiej wpakował pan w szpital?
        • 1rudzianka Re: PEC 19.09.10, 19:59
          Dlaczego zaraz naiwna. Ja tylko pytam. Bo gdyby był sprzedany to dalej bym pytała. ( np. za ile i komu?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka