kupujewbiedronce Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 13:59 Norbet,dobrze z czachą? Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 14:49 Wczoraj w n ?????????????????? I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
norbilubi Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:10 Moge być i danielem! Białym pięknym danielem. Bo białe myszy to Ty już widzisz.... codziennie po 22.00. Odpowiedz Link Zgłoś
mish77 hmmmm... 21.10.10, 14:03 No jest fajnie :) Tak się tylko zastanawiam co by się działo gdybym startował na prezydenta miasta. Wtedy byłoby dopiero ciekawie. A "groźba" była całkiem realna :))) Niemniej stowarzyszenie, w którym uczestniczę, czyli "Porozumienie dla Rudy Śląskiej" popiera p. Grażynę Dziedzic na prezydenta miasta. Z resztą nie tylko środowisko skupione w tym stowarzyszeniu popiera p. Grażynę, ale także inne stowarzyszenia, związki, grupy i osoby to robią godząc się na start w wyborach z naszych list. Pozdrawiam forumowiczów, zwłaszcza Norbilubi - bardzo dziękuję za aż tak daleko idące zainteresowanie moją osobą Odpowiedz Link Zgłoś
norbilubi Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:06 No patrzcie jaki figiel, tekst mi wcieło! A chodziło o to, że w nocy dostałem od Radnego Zbigniewa D. okrutnie długiego i nudnego maila o jakimś kanapowym komitecie. Jedyne co było fajne to zdjęcia. A szczególnie jedno z nich na którym radnemu Pierończykowi wyrastają rogi. Odpowiedz Link Zgłoś
mish77 Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:27 Prześlij mi te zdjęcie michal-pieronczyk@o2.pl - zamieścimy tu jakieś linki, wszyscy zobaczą będzie git :) Pozdrawiam niezmiennie Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 16:46 No patrzcie jaki figiel, tekst mi wcieło! A chodziło o to, że w nocy dostałem o > d Radnego Zbigniewa D. okrutnie długiego i nudnego maila o jakimś kanapowym kom > itecie. Jedyne co było fajne to zdjęcia. A szczególnie jedno z nich na którym r > adnemu Pierończykowi wyrastają rogi. E tam E-Mail od ekonomisty rowerkowego!Ja myslalem zes dostal obiecane wezwanie od prokuratora ktorym cie straszyl! PS.Zmien w koncu to ustawienie.norbilubi napisała Odpowiedz Link Zgłoś