Dodaj do ulubionych

Pierończyk ma rogi!!!

19.10.10, 12:52
Wczoraj w n
Obserwuj wątek
    • kupujewbiedronce Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 13:59
      Norbet,dobrze z czachą?
    • g-48 Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 14:49
      Wczoraj w n
      ?????????????????? I co dalej?
    • kuban47 Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 15:18
      Mosz coś z deklym Norbet
      • lernest Re: Pierończyk ma rogi!!! 19.10.10, 21:42
        To nie Norbert tylko Daniel!
        • norbilubi Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:10
          Moge być i danielem! Białym pięknym danielem. Bo białe myszy to Ty już widzisz.... codziennie po 22.00.
    • mish77 hmmmm... 21.10.10, 14:03
      No jest fajnie :)
      Tak się tylko zastanawiam co by się działo gdybym startował na prezydenta miasta. Wtedy byłoby dopiero ciekawie. A "groźba" była całkiem realna :)))
      Niemniej stowarzyszenie, w którym uczestniczę, czyli "Porozumienie dla Rudy Śląskiej" popiera p. Grażynę Dziedzic na prezydenta miasta. Z resztą nie tylko środowisko skupione w tym stowarzyszeniu popiera p. Grażynę, ale także inne stowarzyszenia, związki, grupy i osoby to robią godząc się na start w wyborach z naszych list.
      Pozdrawiam forumowiczów, zwłaszcza Norbilubi - bardzo dziękuję za aż tak daleko idące zainteresowanie moją osobą
    • norbilubi Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:06
      No patrzcie jaki figiel, tekst mi wcieło! A chodziło o to, że w nocy dostałem od Radnego Zbigniewa D. okrutnie długiego i nudnego maila o jakimś kanapowym komitecie. Jedyne co było fajne to zdjęcia. A szczególnie jedno z nich na którym radnemu Pierończykowi wyrastają rogi.
      • mish77 Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 15:27
        Prześlij mi te zdjęcie michal-pieronczyk@o2.pl - zamieścimy tu jakieś linki, wszyscy zobaczą będzie git :)
        Pozdrawiam niezmiennie
      • g-48 Re: Pierończyk ma rogi!!! 21.10.10, 16:46
        No patrzcie jaki figiel, tekst mi wcieło! A chodziło o to, że w nocy dostałem o
        > d Radnego Zbigniewa D. okrutnie długiego i nudnego maila o jakimś kanapowym kom
        > itecie. Jedyne co było fajne to zdjęcia. A szczególnie jedno z nich na którym r
        > adnemu Pierończykowi wyrastają rogi.
        E tam E-Mail od ekonomisty rowerkowego!Ja myslalem zes dostal obiecane wezwanie od prokuratora ktorym cie straszyl!
        PS.Zmien w koncu to ustawienie.norbilubi napisała
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka