verdet 25.02.11, 12:38 czy będzie ogłoszony konkurs na Dyrektora MOPS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 25.02.11, 22:35 A co chcesz startować? zapisz się na audiencję do nowej wladzy to się może dowiesz, ale nie w tym roku bo władza czasu nie ma . Odpowiedz Link Zgłoś
verdet Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 28.02.11, 13:31 Nie mam zamiaru startować i uważam że obecny Dyrektor K.M. świetnie sobie radzi, jest osobą kompetentną i niech tak zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 28.02.11, 17:56 to ciekawe. słyszałam już od jakichś czterech osób, ze zatrważająco sobie nie radzi. to jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
1sally Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 28.02.11, 18:15 a ja Cię zapewniam że radzi sobie bardzo dobrze:) i mówię to w imieniu o wiele większej ilości osób niż 4. Nareszcie można pracować a nie obawiać się manipulacji Pana (jeszcze formalnie) Dyrektora, który przebywa na L4. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 28.02.11, 19:18 sally, dla mnie, która mops omija szerokim łukiem jako instytucję mocno spatologizowaną (i nie patologie społeczne mam na myśli) cztery osoby to bardzo dużo. w dodatku uzyskuję te informacje wcale ich nie szukając, więc coś jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 28.02.11, 23:02 sally ty chcesz się podlizać na szczeście jeszcze zastepcy dyrektora- niech tak zostanie- bo nareszcie nie musisz pracować, głośno wasi petenci mówią jak to się teraz załatwia sprawy w MOPS, ile sie muszą nachodzić by móc załatwić najprostrzą sprawę. Jak mnie pamięć nie myli to wasza instytucja zostala powołana do służby ludziom a niektóre z was myślą że są boginiami ale hola, hola. Wasza instytucja rozrosła sie do granic absurdu, powinno się połowę zwolnić a resztę zagonić do uczciwej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
krupniol Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 08.03.11, 13:44 Z tego co mi już wiadomo to konkursu nie będzie! Pani Prezydent obsadziła stanowiska Dyrektora MOPS i dwóch zastepców. Dyr K.Mor, zastępcy Kierownik Działu Świadczeń Rodzinnych i Kierownik Sekcji Pracowników Socjalnych Rudy 9. Kiedyś był Dyrektor i zastępca i ośrodek działał a teraz znów jedno stanowsko więcej. Myślalem że Pani Prezydent nie będzie popełniać błędów Andiego, a jednak pomyłka............... Odpowiedz Link Zgłoś
gejsza10 Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 08.03.11, 14:21 > Z tego co mi już wiadomo to konkursu nie będzie! Pani Prezydent obsadziła stano > wiska Dyrektora MOPS i dwóch zastepców. Dyr K.Mor, zastępcy Kierownik Działu Św > iadczeń Rodzinnych i Kierownik Sekcji Pracowników Socjalnych Rudy 9. Kiedyś był > Dyrektor i zastępca i ośrodek działał a teraz znów jedno stanowsko więcej. Myś > lalem że Pani Prezydent nie będzie popełniać błędów Andiego, a jednak pomyłka.. > ............. I tak wlasnie wygląda ich ODnowa i oszczednosc!!!Mnożą stolki, gdzie sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_na_raz Re: Konkurs na Dyrektora MOPS 08.03.11, 21:25 "Pani Prezydent obsadziła stanowiska Dyrektora MOPS i dwóch zastepców. Dyr K.Mor, zastępcy Kierownik Działu Świadczeń Rodzinnych i Kierownik Sekcji Pracowników Socjalnych Rudy 9." Mam nadzieję, ze informacja o kierowniku działu świadczeń rodzinnych jest prawdziwa - wydaje się być jedyną sensowną osobą w tym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś