zf.1
13.04.11, 22:15
Witam. Piszę tutaj po raz pierwszy, nie wiem czy ostatni. Choć są tacy, którzy twierdzą, że tutaj bywam i pisze. Owszem czasem bywam i czytam jak większość pracowników urzędu czy jednostek komunalnych. Czy to naganne? Myśle, że nie. Wiele pojawia się tutaj opinii na temat posunięć organizacyjnych obecnych władz. Ale wiele jest też takich osób, które potrafią to wykorzystać aby zniszczyć drugiego człowieka, wskazując go jako sprawcę krytykanckich nowinek o posunięciach tejże władzy. A nóż władzy się nie spodoba i poniesie konsekwencje, a ja będę lśnić w blasku aureoli. Chcę powiedzieć, że należe do osób, która swoje uwagi potrafi powiedzieć prosto w oczy i to nawet w trakcie rozmowy z naszą władzą. A nie jak inni, za plecami określać kogoś gł…..a ci….a, kretyn itp. a za godzine, w trakcie kontaktu bezpośredniego zwracać się do niej serdecznie, wręcz ciepło.
Nie jest to usprawiedliwienie. To jest mój protest przeciwko tworzeniu teorii spiskowych na temat innych, nie mających nic wspólnego z prawdą.