Dodaj do ulubionych

teorie spiskowe

13.04.11, 22:15
Witam. Piszę tutaj po raz pierwszy, nie wiem czy ostatni. Choć są tacy, którzy twierdzą, że tutaj bywam i pisze. Owszem czasem bywam i czytam jak większość pracowników urzędu czy jednostek komunalnych. Czy to naganne? Myśle, że nie. Wiele pojawia się tutaj opinii na temat posunięć organizacyjnych obecnych władz. Ale wiele jest też takich osób, które potrafią to wykorzystać aby zniszczyć drugiego człowieka, wskazując go jako sprawcę krytykanckich nowinek o posunięciach tejże władzy. A nóż władzy się nie spodoba i poniesie konsekwencje, a ja będę lśnić w blasku aureoli. Chcę powiedzieć, że należe do osób, która swoje uwagi potrafi powiedzieć prosto w oczy i to nawet w trakcie rozmowy z naszą władzą. A nie jak inni, za plecami określać kogoś gł…..a ci….a, kretyn itp. a za godzine, w trakcie kontaktu bezpośredniego zwracać się do niej serdecznie, wręcz ciepło.
Nie jest to usprawiedliwienie. To jest mój protest przeciwko tworzeniu teorii spiskowych na temat innych, nie mających nic wspólnego z prawdą.
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: teorie spiskowe 13.04.11, 23:19
      Fajnie to ujales dyplomatycznie ale tu na Slasku wali sie prosto z mostu dlatego nie uwazam ze potrafisz powiedziec prawde w oczy jak tu nawet pod nickiem na tym otwartym forum nie potrafisz swojego mniemania otwarcie wyrazic.
      • jozefosmenda Re: teorie spiskowe 13.04.11, 23:37
        No to Gregor specjalnie dla ciebie prawda ,tylko prawda i cała prawda:
        katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,9425239,Wycena_dla_komisji_majatkowej_sfalszowana__Zapadl.html
    • w36 Re: teorie spiskowe 14.04.11, 07:17
      zf.1 napisał:

> Nie jest to usprawiedliwienie. To jest mój protest przeciwko tworzeniu teorii s
      > piskowych na temat innych, nie mających nic wspólnego z prawdą.

W dużym stopniu rozumiem Twoje żale. Ale z drugiej strony nie bardzo rozumiem, czego dokładnie oczekujesz tutaj po forumowiczach.
      Już dawno tu była mowa o polowaniach w UM na autorów co bardziej krytycznych postów na forum i krążących tam listach przyporządkowujących nicki z tego forum do prawdziwych nazwisk.
      Jak widać zmiana ekipy, raczej nic w tej kwestii nie poprawiła. To i są też tacy którzy chcą na tym "zapotrzebowaniu" swoje lody ukręcić, jak piszesz. Tyle że przyczyna jest gdzie indziej. W tym strachu przed krytyką czy ujawnianiem prawdy, należnej społeczności miasta.
      • g-48 Re: teorie spiskowe 14.04.11, 10:40
        Już dawno tu była mowa o polowaniach w UM na autorów co bardziej krytycznych po
        > stów na forum i krążących tam listach przyporządkowujących nicki z tego forum d
        > o prawdziwych nazwisk.
        No jeden to nawet bez wstydu sioe do tego przyznaje Jozef Osmenda nasz poczciwy forumowy plikozbieracz lub po staremu donosiciel.
        • jozefosmenda Re: teorie spiskowel 14.04.11, 23:35
          Widzisz Gregor w przeciwieństwie do ciebie ja piszę pod swoim imieniem i nazwiskiem. Natomiast ty chowasz się niczym NIE-sz-WIC za zasłoną lub drzwiami z wychodka .
          Czyli inaczej taki chop łod łozprawianio wicow i beranio bojek!
          Jednym słowem mówiąc to kocynder jesteś i fertig!
          Poza tym wiecznie na haju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka