Dodaj do ulubionych

XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim

08.09.11, 12:32
Organizatorzy zapraszają do Parku "Strzelnica" w Bielszowicach. Szczegóły na www.me.org.pl, www.tigris.ruda.pl

Zapraszam serdecznie do udziału jak i do oglądania zawodników na trasie w godzinach 8.00 - 16.00

Pozdrawiam Tadeusz Domżalski
Obserwuj wątek
    • rower444 Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 08.09.11, 13:43
      oczekuje że na mecie będzie fater z lodówką zimnego piwa
      z towarzyszką popielatą która będzie kapsle odrywać

pozdrawiam rower
      • sukiero Rower444 08.09.11, 14:13
        Twój wpis potwierdza iż w pewnych przypadkach medycyna jest bezsilna.
        • rower444 Re: Rower444 08.09.11, 16:31
          to tak jak twoja logika, ekonomia i dekiel
          • robertdebruss Re: Rower444 08.09.11, 17:55
            Sukierkuwypluty a ty jakim sposobem żeś uniknął badań? jakiś immunitet ? No spróbuj ze mną na
            słówka, no spróbuj. A za ten stojący kawałek reklamy SKLEPU AGD po prawej stronie przed
            sklepem opłata uiszczona czy nie ? bo sprawdza.
    • robertdebruss Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 08.09.11, 18:00
      Młodszy Domek taki przetrenowany, że nawet nie odpisoł w sprawie prowizji za pomoc w sprzedaży lodówek. A dzieci czekają i czekają. Wyglądo na to, że najlepij sie bawić za cudze pieniądze. Na inne imprezy dla mieszkańców szlabanik na pieniądze. HEHEHEHE mocie ten brak stonniczości.
      • tadeusz.domzalski Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 10.09.11, 00:43
        Panie Robercie impreza jest sponsorowana przez prywatne firmy. Więc nie wiem skąd Pan znów uzyskał błędne dane.
        A ap ropo opłaty dalej czekam na Pana mail. Tylko, że pan zbytnio chyba nie zrozumiał co do Pana pisałem. No szkoda wiec dla Pana marnować czas. Bo można pisać i pisać a Pan dalej swoje . . .
        • robertdebruss Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 10.09.11, 19:41
          Człowieku myślisz logicznie ? to przecież niejaki Ted Domżalski zadeklarował się wpłatą - datkiem. Na pierona Ci człowieku mój adres mailowy, przecież to nie mnie mają być przekazane te oferowane grosze. Wystarczy tylko napisać komu i ile dla naszej wiadomości i ewentualnie jakiś kwitek w tle, proste jak nic. No ale takie przerzucanie piłeczki służy tylko temu aby się problemu pozbyć. Wiadomo o co chodzi. Jeżeli zaś idzie o sprawę sponsorowania imprez takich jak pedałowanie, to powiem krótko, pic na wodę fotomontaż, już widzę jak jaśnie przypruszona wręcza nagrody prywatnych sponsorów, zwycięzcom. Zresztą taka chęć wydania na to pieniędzy z prywatnej kieszeni była bardzo wyraźna zwłaszcza z pańskiej strony. Winszuję poczucia humoru. Faktycznie myślę, że należy już panu dać spokój bo niedługo jako przyczynę niewywiązania się z pana strony, będzie przeszkoda w postaci mchu porastającego drzewa od północnej strony. Może przyjdę kupić lodówkę, bo obecna już niedługo się sypnie, po co adres mailowy. Będziesz pan miał adres na fakturze. Tylko czy to się panu przyda, wątpię. Hehehehehehe..................
    • g-48 Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 08.09.11, 21:35
      Organizatorzy zapraszają do Parku "Strzelnica" w Bielszowicach. Szczegóły na ww
      > w.me.org.pl, www.tigris.ruda.pl
      Fajnie ze na "strzelnicy" to z "Parkowej" byda miol pole ostrzalowe z mojej flinty moze trefia jakiegos organizatora wyscigow po holdach.
    • sukiero Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 12.09.11, 08:08
      Dobra robota - impreza udana -byłem widziałem wszystko po dopinane na ostatni guzik. Tak trzymać .
      • g-48 Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 12.09.11, 09:57
        Dobra robota - impreza udana -byłem widziałem wszystko po dopinane na ostatni
        > guzik. Tak trzymać .
        POd karkiem tez bylo zapiete czy tez cosik wylazilo.
        A tak na powaznie po jakich gorach byl ten wyscig bo u mnie na gorze pranie sie nie stracilo.
    • rower444 Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 12.09.11, 16:09
      BOMBONIERA ustawił tam makiety Giewontu, Rysy i Mt. Everestu w skali 1:1 ,
      to ludzie pruli po górach, tak się spocili że od razu wjeżdżali do tej
      lodówki z piwem........
      • rudzkifan Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 13.09.11, 07:21
        a może warto kiedyś spróbować wziąć udział, a nie tylko wypisywać tutaj swoje niezadowolenie:) ale to wymaga umiejętności poruszania się na rowerze;) klawiatura trasy za nas nie pokona... albo inaczej zróbcie coś dla mieszkańców miasta, niech się cieszą i niech nie krytykują, wtedy bedzie warto cos wymyślać:), ech ludzie....
      • g-48 Re: XV Otwarte Mistyrzostwa w Kolarstwie Górskim 13.09.11, 09:47
        tak się spocili że od razu wjeżdżali do tej
        > lodówki z piwem........
        No to szkoda te nie wzialem udzialu w tym wyscigu ale co zrobic siodelki im podpiepszyli!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka