Dodaj do ulubionych

nowa moda ?

22.09.11, 23:48
coś mi przemknęło w nowej modzie Rudzkiej ?????? widziałem mgr.Drzazgę w ciekawej koszulce z ciekawym nadrukiem karykatury, nie za bardzo ciekawej damy. Panie magistrze czy nie lepiej byłoby z jakimś Hendrixem czy Madonną, ale coś takiego ??????????
Obserwuj wątek
    • volwer Re: nowa moda ? 23.09.11, 07:17
      to nie jest nic nowego..jak prezes Labus wywalił za bumelowanie doktora Smieszkowicza duscyplinarnie z roboty..to doktory z oddziału ortopedii chodzili w koszulkach ze zdjęciem Smieszkowicza...wygladali jak idioci..albo pensjonariusze z domu dziecka,którzy dostali ciuchy z jakiejs akcji dobroczynnej...ale im sie to podobało..niektórzy juz nawet zaczeli podśmierdywac..bo nie prali tych koszulek z obawy o to ,ze im sie Smieszkowicz spierze..
      jedna koszulka mgr Drzazgi...to nedzny plagiat..ale cały magistrat w takich koszulkach..to było by coś!d!a dla konspiratorów proponuje bielizne z nadrukiem stosownego zdjęcia kogos z ekipy panującej....
      A Smieszkowicz to pewnie sobie wytatuuje stosowny wizerunek..zeby go miec na zawsze...i to bedzie dopiero coś!!
      • sukiero Re: nowa moda ? 23.09.11, 12:59
        Volwer a tobie już jedynkę z przody wygumowali? (sorry memory)
        • volwer Re: nowa moda ? 23.09.11, 14:14
          cukierku...zamieniasz sie w ocet...
          • zajec_pagadi Re: nowa moda ? 23.09.11, 15:42
            Volwer! To nie jest szczęśliwy pomysł, żeby zrobić sobie nadruki na bieliźnie lub tatuaże na niewidocznych częściach ciała. Ja jako człek stateczny walnąłbym sobie na spodniokach z przodu ciernistą z gładkich, a z tyłu cyborga dwojga nazwisk. Ale są w naszym pięknym powiecie ludzie szaleni i na wskroś nieodpowiedzialni. Aż strach pomyśleć gdzie mogłyby wylądować podobizny jej gburowatości, Kena Zarysa, Janeczki, Awalinki, cyborga czy Zbyńka Konowalskiego. A o tatuażach to już nawet nie będę wspominał bo ludziska są bardzo złośliwe. Nie będziemy potem rozbierać wszystkich, żeby sprawdzić gdzie mają oDNOwę, albo gdzie co i kto dynda.
            • volwer do sukiero 23.09.11, 15:49
              a z przodu cukierku ..to mam nie jedynkę tylko 4 ..dioptrii na nosie..i raczej módl się żeby ich nie wygumowali..bo jakbys kiedys musiał dostać kroplówke..to bez nich ciezko mi bedzie wkłucie zrobic bezboleśnie do żyły...a jak sie bedziesz tak mocno z Odnową zadawał..to mozesz w końcu wyladowac u nas na goduli ...spozywanie napojów pod cukierki.. i usmiechy panujacej...rujnuje zdrowie.
            • volwer Re: nowa moda ? 23.09.11, 16:03
              Smieszkowicz ma panująca wyrytą głęboko w sercu...to takie serce przebite mieczem Odnowy gorejącej i strzałą służalstwa uniżonego przebite- jednym słowem miłość do końca dni. A kto dynda u Podludka...lepiej się nawet nie domyslać.Ale oni są odpowiedzialni,przewidywalni i programowalni..
    • linomag Re: nowa moda ? 24.09.11, 06:49
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10344429,Gminny_zjazd__jedynie_slusznych__Slazakow.html
    • linomag Re: nowa moda ? 24.09.11, 06:49
      katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10344429,Gminny_zjazd__jedynie_slusznych__Slazakow.html
      • zoro333 Jak się As zabiera 24.09.11, 07:01

to tak to wygląda. Kompromitacja.
        • volwer Re: Jak się As zabiera 24.09.11, 07:36
          zoroku,namazany szarą mascią..kto wam powiedział ,że AS jest ok???a co wspolnego ma nieudolność AS z tym watkiem..modowo-ubraniowo-lizusowskim ???co ma wspolnego koszulka niezbyt czysta ze podobizną Smieszkowicza ,koszula mgr drzazgi z podobizną znanej pani..do nieudanego zjazdu ???czy tam też były jakies koszulki z podobiznami??a może zjazdowicze gatki mieli nie takie??
          przestań czarny rycerzyku posmarowany mascia szarą ...smarować duby smalone w tym wątku.Napój konia ..potem sam się napij,,albo lepiej zrób z Wodolejcą Zbyńkiem runde rowerem..dookoła paraden platz...konia pusć luzem.
    • rower444 Re: nowa moda ? 24.09.11, 09:31
      LINOMAŚĆ czy ty umiesz czytać temat ???
      nie pierwszy już raz wyskakujesz z jakimś innym wątkiem albo nagle wyciągasz ze swojego archiwum jakieś starocie i jak w amoku lepisz to i lepisz
      tu na tej stronie jest taka opcja "rozpocznij nowy wątek" , jak nie wiesz jak to zrobić to napisz do hepika1, na pewno dostaniesz jasne instrukcje
      jak dalej nie wiesz to idź do cyborga, ona jest na zbudowana na gigabajtach i może telepatycznie zasilić twój pusty dysk
      do szemranej mąconej nie idź bo ci szwają przywali, jak dostaje furii to wierzga szwajami a z biurka robi bęben , sam widziałem , lepiej nie podchodź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka