bytom333 13.02.12, 14:10 Czy nasza Lady Makbet dziś w pracy, czy nadal choruje? Czemu ją tak nazywam? „Przybądźcie, o wy duchy, żywiciele zabójczych myśli, z płci mej mię wyzujcie i napełnijcie mię od stóp do głowy nieubłaganym okrucieństwem! " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: Lady Makbet 13.02.12, 18:57 duchy do niej nie muszą przybywać i napełniać ją okrucieństwem, ona ma je w genach myślę że jak ostatnio, będzie miała dłuższe załamanie nerwowe, ale zawiadomienie o referendum można dostarczyć pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniania Re: Lady Makbet 13.02.12, 21:47 zaniemogło biedactwo ;P dalej ciężko choruje na pryszcza na zadku Odpowiedz Link Zgłoś
volwer Re: Lady Makbet 13.02.12, 22:25 Przy tylu przyjaznych dochtorach kamratach może chorować na wszystko - ostatecznie Podludek się chwali ze leczy kompleksowo - ciało i dusze tzn ciało obdziera z kasy a dusze poleca innym. Tak to może trwać . i Bogna opatrznosciowatez już nie pomoże,zwłaszcza cza ze to zera kiwa istota..stanie zdradziła dla dziedzictwa a chodzić musi do organów. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Lady Makbet 13.02.12, 22:33 volwer dej nom znać na jakim oddziale ją leczą żeby ZUS się mógł przyjrzeć tej chorobie, bo zaś tak jak ostatnio wycycko ich a potem cudownie ozdrowieje. ale jak ją leczy podludek to wiadomo co to za choroba, ta co zwykle ,,pitanie przed odpowiedzialnością ,, Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: Lady Makbet 14.02.12, 20:04 Czy nadal jest na zwolnieniu? Jaka to też chorba ja tak zmogła? Szkoda mi tylko "chłopca" do bicia, którego pozstawiła na placu boju a który teraz musi "wypijać to piwo" i "świecić oczami". No ale cóż - taka jest cena wladzy i lojalności. Odpowiedz Link Zgłoś
skreczman Re: Lady Makbet 14.02.12, 20:39 ale chłopiec do bicia już swalo wszystko na Pierwsza Damę Rudy, ze to ona itd...:) Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Lady Makbet 15.02.12, 12:34 jak zawsze się rozchorowała na strach przed odpowiedzialnością, należaloby sprawdzić jaki to dochtor daje te L-4 i zainteresować ZUS Odpowiedz Link Zgłoś
brio154 Re: Lady Makbet 15.02.12, 12:50 Doktor pewnie też odpowiednio "zmotywowany", więc grzecznie pisze, co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Lady Makbet 15.02.12, 12:57 Dziwi mnie jedno kiedyś miałem L-4 zapalenie płuc i w tym czasie ,,odwiedził,, mnie 3 razy ZUS sprawdzając czy rzeczywiście jestem chory. A komuś uchodzi po raz kolejny choroba na zawołanie,,od -do,, coś tu nie gra. prawdziwy skalar 2011 Odpowiedz Link Zgłoś