15.02.12, 11:39
Od paru miesięcy czytuję wpisy na forum rudzkim, ale to co sie taraz dzieje to wstyd i żenada.
Ciągle te same wpisy, nicki, osób zapewne bezpośrednio zainteresowanych i znajdujących się w kręgu "dworu". Poziom dyskusji chwilami dochodzi dna, raczej nadaje sie na spotkania tych panów w knajpie przy piwie. Kindersztuba ( hehe trudne słowo ) nie istnieje, niestety wynosi się ją z domu.
Nikt nie zauważa, że ekipy rządzące Rudą działają dokładnie tak samo? Kiedy trzeba zatrudnić jakiegoś "pociotka", wtedy nic się nie liczy, trzeba znaleźć haka na człowieka i najlepiej zgnoić.
Który konkurs na stanowisko w urzędzie był uczciwy?
Wystarczy prześledzić, co się działo na stanowiskach kierowniczych spółek miejskich i nie tylko na przestrzeni ostatnich lat.
Tyle, że poprzednikom na szczęście nikt nie umarł. Smutne to, ale może wreszcie przy tej okazji paru uczciwych ludzi się skrzyknie i zrobi porządek.
Ukłony dla Pana Kani - są jeszcze ludzie umiejący sie zachować, szkoda, że to wyjątej na tle całej Rady , ale tak sobie wybraliśmy to teraz mamy.
Obserwuj wątek
    • greenrs2 Re: Żenada 15.02.12, 14:26
      Zauważ, że to już dawno nie jest forum Rudy Śląskiej a wyłącznie forum UM, na którym pracownicy tegoż piorą swoje własne brudy.
      • zdalaodkoryta Re: Żenada 15.02.12, 15:02
        najprawdopodobniej, lepiej w sumie gdyby na korytarzu pogadali, zostałoby " w rodzinie"
        • supel111 Re: Żenada 15.02.12, 22:18
          ale niektórym nie po drodze na korytarzu rudzkiego UM bo z uwagi na SZPECJALIZACJE w nicnierobieniu chodzą terach po Urzędach miast ościennych i słyną ze swoich szpecjalizacji (warto spytać ich pracowników i współpracowników jakie to szpecjalizacje - bo póki co oni też próbują zrozumieć po jaką cholerę ktoś im podesłał do roboty takie kukułcze jajo)
          • jol.usia Re: Żenada 15.02.12, 22:29
            Supel trawi cię bezsilność,to co wypisujesz jest najprawdopodobniej projekcją samego/samej ciebie.Może nieuświadomione,ale jest.Inna rzecz że pewnie byś chciał,aby oni-szpecjaliści byli takimi ,jakim właśnie ty jesteś .Tak nie jest,a twa rzekoma wiedza na temat opinii innych pracownikow w innych miastach jest warta funta kłaków. Strzeliłeś kulą w płot.
            • supel111 Re: Żenada 15.02.12, 22:45
              jestem pod wrażeniem opinii psychologicznej dotyczącej mojej osoby i bardzo dziękuję - niestety... kulą w płot, ale na kimś ćwiczyć trzeba więc proszę się nie zniechęcać. A co do pracowników w innych miastach to pisałem już tutaj - tym się różnimy, że Wam mówią inni co chcecie usłyszeć a mi co myślą naprawdę. Uwierz mi, że mam informacje z pierwszej ręki.
              • brio154 Re: Żenada 15.02.12, 22:55
                supelku obleciałeś już wszystkie wątki? przecież i tak wszyscy inni mają cię gdzieś, to może się nie wysilaj
                • skalar2011 Re: Żenada 15.02.12, 23:03
                  jak supeł mówi że ma info z pierwszej ręki to chodzi o mściwie panującą, co mu kazała to usiłuje wklepać w postach, ale ma pecha nikt w te jego pościki już nie wierzy
                  • supel111 Re: Żenada 15.02.12, 23:07
                    skalar z pierwszej ręki...pamiętaj! i nie próbuj swoich sztuczek bo ja piszę jasno i wyraźnie. Rozumiem natomiast, że ciężko ci to przyjąć do wiadomości - cóż twoje prawo.
                    • zoro333 supeł z jedynkami 16.02.12, 07:39
                      supełku nie napisałeś jeszcze nic wyraźnego, taki szybki przerób na forum aby zamieszać, skierować wątki na boczny tor. Wiesz ilu takich specjalnych gości nam tu nasyłano przez te lata?
                      Znikali szybciej niż się pojawili. Za mało im płacili władze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka