26.02.12, 10:36
hepik od pewnego czasu na tym forum ktoś bezkarnie podszywa się pod mojego nicka i chce udawać skalara 2011, pisze farmazony .Czy to cię nie obchodzi skoro na to pozwalasz?
Niech sobie każdy pisze co chce ale pod swoim nickiem.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: hepik ! 26.02.12, 10:47
      forum.gazeta.pl/forum/w,261,133363636,133374032,Re_hepik.html?wv.x=2
      • amarian2 Re: hepik ! 26.02.12, 11:00
        16 lutego wysłałem takie zgłoszenie do ADM podpisując je nazwiskiem, otrzymałem odpowiedź 17 lutego z prośbą o konkretne linki. W tym samym dniu je wysłałem.
        Do dzisiaj brak odpowiedzi i podjętych działań.
        Może jednak opiekun też zadziała?
        Podszywanie się jest naruszeniem etykiety a brak działań ADM budzi wątpliwości.
        • skalar2011 Re: hepik ! 26.02.12, 11:08
          hepik czy tak poważne naruszanie regulaminu , podszywanie się pod kogoś nie wymaga usuwania fałszywych wpisów przez opiekuna.
          A swoją drugą ten dureń który nie potrafi nawet własnego nicka wymyślić pokazuje jak moje posty go rajcują, cóż prawda bardzo kole w oczy ,szczególnie tych największych kłamczuchów
          • skalar2011 Re: hepik ! 26.02.12, 13:48
            hepik czekam na twoją reakcję , chwilę temu wypowiadałeś się o niesmaku jaki czujesz gdy ktoś pisze o życiu prywatnym pewnej paniusi( w tej chwili ta paniusia nie jest osobą prywatną ) i skoro nawarzyła piwa to niech teraz je wypije a nie się chowa za plecami innych.
            Czy podszywanie się pod mój nick nie napawa cię niesmakiem?
            • supel111 Re: hepik ! 26.02.12, 20:47
              Tak Skalar wszyscy jesteśmy tym faktem oburzeni. Zróbmy referendum, zgłosisz się do komitetu (chociaż nie, widziałem że ty wolisz trzymać się z boku) i zmienimy hepika. A co sie bedziemy szczypać. Pępek świata podrobiony a tu żadnej reakcji mediów. Toż to SKANDAL!!!!!!!!!! Hepik Ty brzydalu:)
        • jozefosmenda Na wesoło! 26.02.12, 23:14
          >>>amarian2 napisał:
          Podszywanie się jest naruszeniem etykiety a brak działań ADM budzi wątpliwości.<<<

Marian!
          Etykieta to na butelce!
          Np.Wódka Rodzinna Zwykła.
          0,5 l ; 40%
          Polmos Chebzie
          • amarian2 Re: Na wesoło! 27.02.12, 15:16
            Masz rację, mój błąd. Edytor poprawił. Netykieta
            Ale i tak nie podobają mi się takie zagrywki jak podszywanie się.
            A dlaczego Polmos z Chebzia?
            • marynik Re: Na wesoło! 27.02.12, 15:22
              amarian2 napisał:

> Masz rację, mój błąd. Edytor poprawił. Netykieta
              > Ale i tak nie podobają mi się takie zagrywki jak podszywanie się.
              > A dlaczego Polmos z Chebzia?

A już wszystko jasne, sam autor postu już wyjaśnił o co mu chodziło. Choc mnie słowo etykieta w stosunku do dzilań Hepika - tez pasuje.
          • marynik Re: Na wesoło! 27.02.12, 15:20
            jozefosmenda napisał:

>
            > Marian!
            > Etykieta to na butelce!
            > Np.Wódka Rodzinna Zwykła.
            > 0,5 l ; 40%
            > Polmos Chebzie

No nie tak do końca. Pan zna tylko jedną definicję?
            Ja znam jeszcze inne, np:

ETYKIETA - ustalony i obowiązujący sposób zachowania się w pewnych środowiskach ;
            I zapewne P. Marianowi chodziło o taką definicje w stosunku do Hepika1

• jozefosmenda Re: Na wesoło! 27.02.12, 23:02
              Marynik!
              Daj sobie spokój z takim "kręceniem lodów".
              Otóż etykieta i jej podstawowe znaczenie to przede wszystkim jest to nalepka ze znakiem towarowym lub firmowym!
              A jak już to: ustalony zwyczajowo porządek i zachowanie obowiązujące podczas oficjalnych ważnych uroczystości np. spotkania przywódców państw, dyplomatów. Może to też być pewien ceremoniał czyli formy towarzyskie obowiązujące w danym środowisku .....
              A nasze środowisko na tym forum to nie są żadne formy towarzyskie lecz ringowe.
              Czyli "ring" wolny runda kolejna!
              • ysia666 Re: Na wesoło! 27.02.12, 23:18
                etykieta, kurtuazja - zbiór norm zachowania, zwyczajów i form towarzyskich (savoir-vivre) obowiązujący w określonej grupie społecznej lub środowisku (np. etykieta dworska - ceremoniał dworski, różny na dworach różnych monarchów). Etykieta może być formalnie ustalona i spisana albo nieformalna, przekazywana ustnie. Etykieta była też częścią obszerniejszych kodeksów (np. kodeks etyczny, kodeks rycerski, kodeks bushido), które poza regułami zachowania określały też obowiązującą członka danej społeczności postawę moralną, dążenia czy sposób myślenia.
                etykieta dyplomatyczna - protokół dyplomatyczny
                netykieta - etykieta obowiązująca użytkowników Internetu.
                etykieta - informacja umieszczana bezpośrednio na produkcie lub jego opakowaniu informująca sprzedawcę i kupującego o cechach produktu, producencie, dacie ważności, cenie itp. też metka
                etykieta zastępcza
                etykieta instrukcji (informatyka)
                etykietowanie, stygmatyzacja - termin z zakresu psychologii i psychiatrii
                co do ważkości znaczenia słowa- hierarchia wydaje się być zależna od subiektywnej oceny...
              • bad_and_ugly Re: Na wesoło! 27.02.12, 23:45
                "Otóż etykieta i jej podstawowe znaczenie to przede wszystkim jest to nalepka ze znakiem towarowym lub firmowym!"
                Podstawowe znaczenie jakie Pan przytoczył, jest chyba podstawowe dla Pana - ze względu na właściwy Panu poziom percepcji.

"A nasze środowisko na tym forum to nie są żadne formy towarzyskie lecz ringowe."
                Bidulek! I kto to mówi?! Ten: co mu "można z pukla zjechać", wyborcy są mu potrzebni do pokazania gestu Kozakiewicza, przejawia skłonności analizowania stanu podniecenia g-48 i cudzych blaz oraz zwieraczy. No i to "nasze środowisko"... Kilka wątków temu pisał: CI CO TU PISZĄ Z DNIA NA DZIEŃ CORAZ BARDZIEJ GŁUPIEJĄ, a teraz "nasze środowisko"...

Czyli "ring" wolny runda kolejna!"
                Panu się chyba tylko tak wydaje. Pan przecież pisze jak po ciężkim nokaucie.
          • bad_and_ugly Re: Na wesoło! 27.02.12, 23:19
            "Etykieta to na butelce!
            Np.Wódka Rodzinna Zwykła.
            0,5 l ; 40%
            Polmos Chebzie"

Jak to godajom - głodnymu zawsze chlyb na myśli.
    • g-48 Re: hepik ! 26.02.12, 19:18
      hepik od pewnego czasu na tym forum ktoś bezkarnie podszywa się pod mojego nick
      > a i chce udawać skalara 2011, pisze farmazony .Czy to cię nie obchodzi skoro na
      > to pozwalasz?
      > Niech sobie każdy pisze co chce ale pod swoim nickiem.
      Mialem ten sam problem na tym forum i na NK w336 mysle ze to robil. Napisalem do administracji i podali mi link gdzie moglem zmienic haslo.
    • najlepszy.boleklolek Re: hepik ! 27.02.12, 11:56
      To nie wiem co Ci to przeszkadza ? Bo Ty też piszesz farmazony ? a może ?
      • g-48 Re: Kropkowaty 27.02.12, 23:25
        To nie wiem co Ci to przeszkadza ? Bo Ty też piszesz farmazony ? a może ?
        My lobydwa goroliku piszymy to co pod "Biedronka" uslyszymy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka