Dodaj do ulubionych

RMF - dotyczy Rudy Śląskiej

03.03.12, 22:30
Na prośbę linomaga zamieszczam wybrany fragment wiadomości z RMF. Myślę, że teraz każdy bez problemu posłucha o czym się mówi w mediach i czym interesuje się Prokurator.
Link:

youtu.be/6cpQAcPsjIc
Obserwuj wątek
    • supel111 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 09:51
      super
      • robertdebruss Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 10:23
        Wiadomo, że miotłą zamiata się z wszystkich stron na kupkę. Tak powinno być. Więc MIOTŁO ZWANA REFERENDUM do dzieła. Nie chcemy tu żadnych śmieci.
        • najlepszy.boleklolek Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:36
          Hehehehihi co Ty za farmazony piszesz ? Niby Ci ludzie co tam na tej kartce są wpisani mają coś posprzątać ? Kabaret po prostu . . . a nie referendum. Wierze w ludzi w Rudzie i myślę, że nie będą podpisywać takich pierdół . . . ?
          • robertdebruss Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:50
            a ty co jasnowidz ? wszyscy rozmawiają z ludźmi, słyszę wręcz coś odwrotnego. Jo tu mieszkom od urodzynia a ty pewnie od tego czasu jak przyjechołś do hotelu ? no to zoboczymy jaki bydzie efekt. Co ci sie tak uwijo.
        • rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 16:23
          a wymieść to trzeba rudą nie z Rudy; zaraz zrobi się spokojnie
    • najlepszy.boleklolek Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:32
      Ciekawe nagranie.
      • jankolodziej Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:58
        "Wierze w ludzi w Rudzie i myślę, że nie będą podpisywać takich pierdół . . . ?"
        A oto postrzeganie mieszkańców przez OdNowionych. Branie spraw we własne ręce, sprzeciw wobec niezgodnych z prawem działań Pani Prezydent, demokratyczna procedura - to są pierdoły.
        Nie wszyscy mieszkańcy są uzależnieni od MOPS-u. Nie wszyscy utrzymują się z kradzieży węgla. Nie wszystkim wystarcza możliwość odśpiewania hymnu pochwalnego na Paradenplacu.
        • rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 16:21
          na razie niezgodnie z prawem to działa twoja siostrzyczka ;zaglądnij na stronę referendum i zgadnij o co chodzi; falstarty są conajmniej dwa;ale znajomość prawą;ha, ha ,ha.....
    • fast-kajfasz Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 18:38
      Ale stojący w miejscu iż się przysięgli, że to nie oni. W piersi się walą, nawet na forum.
      • bed-wa Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 18:48
        Jeśli AS coś narozrabiał,to będzie rozliczony,ale również będą rozliczeni inni jeśli narozrabiali.Puszka Pandory otwarta,prokuratura,ale nie tylko prokuratura, już nie zostawi tego całego bałaganu samemu sobie.Również dotrze do przetargów w MOPSie, które tam się odbywały za czasów niedawnej dyrektorki.W pewnych kwestiach czas nie działa.Ale działa CBA.Czemu panowie C. i F.tak często wygrywali przetargi.Wiem,że niektórym osobom wiele to mówi...To wszystko dopiero początek,oj niektórzy nie będą spać spokojnie,oj nie będą...
    • rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 19:29
      należy zobaczyć zdjęcie pełnomocnika referendum i już wszystko wiadomo ;
      • skalar20ll Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 19:59
        Co ma być wiadomo? Zrobił sobie internetową telewizję i myślał że zbije na tym kapitał na radnego. Koniec z końcem walczył z obecną władzą, która później zrobiła z niego pracownika biura obsługi mieszkańców - przypadek? W UM już nie pracuje - przypadek? Komitet miał być społeczny a jak widać reklama dźwignią handlu- przypadek? Narcystyczne zdjęcie a'la AS do mnie nie trafia- to już nie przypadek.
        • jol.usia Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 20:15
          Rudzianie2010 i Skalar20-macie spore kompleksy i najwyraźniej czujecie się niedowartościowani,prawdopodobnie to wpływ z dzieciństwa,ale to już zostawiam wam lub specjalistom z MOPS. Zazdrościcie.że to nie wy pierwsi założyliście społeczny komitet mający na celu referendum,by odwołać Dziedzicową.Trzeba było się spieszyć,a nie teraz zazdrościć.
    • linomag Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 22:24
      super
    • rudzian2 Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 16:29
      tak przy kawce , na luzie blank szczyro prowda :

www.radio.katowice.pl/index.php?id=305&tx_ttnews[pS]=1330961086&tx_ttnews[tt_news]=22402&tx_ttnews[backPid]=383&cHash=1cec5ffcea
      • marynik Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 19:26
        Co wywiad to słysze to samo. P. Prezydent chyba wyuczyła się na pamiec pewnych stwierdzeń i tyle. Choć niedawno gdzieś usłysząłm, że spłaconp tyle długów, że ich juz nie mamy, a tu sie okazuje, ze było 204 mln a mamy teraz 188 mln. A co z tymi 56 mln o których tyle było gadki (za niezapłącone faktury) to nie był dług? A może nei wchodził w skłąd tych 204 mln? P. Prezydent mówi za mieszkańców, że sa zadowoleni, ze oszczędza na oświetleniu - to nieprawda, ja byłam i jestem niezadowolona, kiedy o 7 rano było ciemno jak u .......a wieczorem wrcałam do domu ( i to nie późna noca - ale wieczorem) i rozglądąłm się na wszystkie strony czy gdzie nie dosttane w pysk na zakręcie
        • betonpzpr Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 19:56
          Osyra prezydent Mysłowic wyłączał światło na ulicach miasta oszczędzając tak jak nasza oDNOwa dziś przestał być prezydentem czy to samo spotka naszą władzę? Wszystko zależy od takich jak TY niezadowolonych.
          • skalar2011 Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 21:14
            prezydent który oszczędza tylko na mieszkańcach, na ich bezpieczeństwie a mnoży dodatkowe stanowiska dla znajomków i rodziny i jeszcze ogłasza te brednie publicznie raczej nie ma szans być długo prezydentem.
            A na wieść że ci niby tak ,,zadowoleni mieszkańcy ,, chcą referendum powołuje jakiś twór SKOP(kogo?) sam wykazuje swoją nieudolność.
        • ga-gaj Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 08.03.12, 20:34
          Usłyszałaś prawdę. Jeżeli ktoś jednak woli bajki palcem na wodzie pisane to powinien słychać poprzedniej władzy.
          Są osoby co wszystko potrafią załatwić, w artykule pisze o nich ....
          www.dziennikzachodni.pl/artykul/337145,elity-znad-brynicy-andrzej-stania,id,t.html
    • piorun2012 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 20:34
      Myślę, że większość mieszkańców naszego miasta jest za wyjaśnieniem "wypływu" pieniędzy z kasy miasta i nie są zainteresowani kolejnym lokowaniem ciężko zaoszczędzonych pieniędzy w referendum - wymysł tych , których nie wybrano na radnych, nie otrzymali stanowisk. Takie prawa demokracji. Ludzie mają już Was dość - pożal się Boże reformatorzy - widoczni tylko przy zadymach. Pani Prezydent jesteśmy z Panią !!!!
      • ga-gaj Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 20:44
        to winni tak ujadają ...
        • skalar2011 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 21:26
          właśnie gajgaj szczególnie ujadacie od ogłoszenia o referendum , no cóż pod szłapkami się pali ?koryto się odsuwa czyż nie?
      • skalar2011 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 20:47
        Wiesz co piorun ty się twoich pieniędzy nie musisz lokować nikaj,dej je do pończochy i nie fandzol tu na temat referendum jak nie masz pojęcia ,o czym piszesz.
        A największego reformatora od zadym to znom jednego ,taki twój kolega Zbynio vel król kokotek herbu pyndala
    • ga-gaj Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 13.03.12, 20:03
      W innym wątku pytano mnie skąd mam wiedzę na temat nieprawidłowości. Odpowiedziałem, że sprawa jest znana z mediów oraz sesji RM. Więc dla przypomnienia info z RMF.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka