ga-gaj 03.03.12, 22:30 Na prośbę linomaga zamieszczam wybrany fragment wiadomości z RMF. Myślę, że teraz każdy bez problemu posłucha o czym się mówi w mediach i czym interesuje się Prokurator. Link: youtu.be/6cpQAcPsjIc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robertdebruss Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 10:23 Wiadomo, że miotłą zamiata się z wszystkich stron na kupkę. Tak powinno być. Więc MIOTŁO ZWANA REFERENDUM do dzieła. Nie chcemy tu żadnych śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.boleklolek Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:36 Hehehehihi co Ty za farmazony piszesz ? Niby Ci ludzie co tam na tej kartce są wpisani mają coś posprzątać ? Kabaret po prostu . . . a nie referendum. Wierze w ludzi w Rudzie i myślę, że nie będą podpisywać takich pierdół . . . ? Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebruss Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:50 a ty co jasnowidz ? wszyscy rozmawiają z ludźmi, słyszę wręcz coś odwrotnego. Jo tu mieszkom od urodzynia a ty pewnie od tego czasu jak przyjechołś do hotelu ? no to zoboczymy jaki bydzie efekt. Co ci sie tak uwijo. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 16:23 a wymieść to trzeba rudą nie z Rudy; zaraz zrobi się spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.boleklolek Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:32 Ciekawe nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
jankolodziej Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 14:58 "Wierze w ludzi w Rudzie i myślę, że nie będą podpisywać takich pierdół . . . ?" A oto postrzeganie mieszkańców przez OdNowionych. Branie spraw we własne ręce, sprzeciw wobec niezgodnych z prawem działań Pani Prezydent, demokratyczna procedura - to są pierdoły. Nie wszyscy mieszkańcy są uzależnieni od MOPS-u. Nie wszyscy utrzymują się z kradzieży węgla. Nie wszystkim wystarcza możliwość odśpiewania hymnu pochwalnego na Paradenplacu. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 16:21 na razie niezgodnie z prawem to działa twoja siostrzyczka ;zaglądnij na stronę referendum i zgadnij o co chodzi; falstarty są conajmniej dwa;ale znajomość prawą;ha, ha ,ha..... Odpowiedz Link Zgłoś
fast-kajfasz Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 18:38 Ale stojący w miejscu iż się przysięgli, że to nie oni. W piersi się walą, nawet na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
bed-wa Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 18:48 Jeśli AS coś narozrabiał,to będzie rozliczony,ale również będą rozliczeni inni jeśli narozrabiali.Puszka Pandory otwarta,prokuratura,ale nie tylko prokuratura, już nie zostawi tego całego bałaganu samemu sobie.Również dotrze do przetargów w MOPSie, które tam się odbywały za czasów niedawnej dyrektorki.W pewnych kwestiach czas nie działa.Ale działa CBA.Czemu panowie C. i F.tak często wygrywali przetargi.Wiem,że niektórym osobom wiele to mówi...To wszystko dopiero początek,oj niektórzy nie będą spać spokojnie,oj nie będą... Odpowiedz Link Zgłoś
rudzianie2010 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 19:29 należy zobaczyć zdjęcie pełnomocnika referendum i już wszystko wiadomo ; Odpowiedz Link Zgłoś
skalar20ll Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 19:59 Co ma być wiadomo? Zrobił sobie internetową telewizję i myślał że zbije na tym kapitał na radnego. Koniec z końcem walczył z obecną władzą, która później zrobiła z niego pracownika biura obsługi mieszkańców - przypadek? W UM już nie pracuje - przypadek? Komitet miał być społeczny a jak widać reklama dźwignią handlu- przypadek? Narcystyczne zdjęcie a'la AS do mnie nie trafia- to już nie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
jol.usia Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 04.03.12, 20:15 Rudzianie2010 i Skalar20-macie spore kompleksy i najwyraźniej czujecie się niedowartościowani,prawdopodobnie to wpływ z dzieciństwa,ale to już zostawiam wam lub specjalistom z MOPS. Zazdrościcie.że to nie wy pierwsi założyliście społeczny komitet mający na celu referendum,by odwołać Dziedzicową.Trzeba było się spieszyć,a nie teraz zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 16:29 tak przy kawce , na luzie blank szczyro prowda : www.radio.katowice.pl/index.php?id=305&tx_ttnews[pS]=1330961086&tx_ttnews[tt_news]=22402&tx_ttnews[backPid]=383&cHash=1cec5ffcea Odpowiedz Link Zgłoś
marynik Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 19:26 Co wywiad to słysze to samo. P. Prezydent chyba wyuczyła się na pamiec pewnych stwierdzeń i tyle. Choć niedawno gdzieś usłysząłm, że spłaconp tyle długów, że ich juz nie mamy, a tu sie okazuje, ze było 204 mln a mamy teraz 188 mln. A co z tymi 56 mln o których tyle było gadki (za niezapłącone faktury) to nie był dług? A może nei wchodził w skłąd tych 204 mln? P. Prezydent mówi za mieszkańców, że sa zadowoleni, ze oszczędza na oświetleniu - to nieprawda, ja byłam i jestem niezadowolona, kiedy o 7 rano było ciemno jak u .......a wieczorem wrcałam do domu ( i to nie późna noca - ale wieczorem) i rozglądąłm się na wszystkie strony czy gdzie nie dosttane w pysk na zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
betonpzpr Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 19:56 Osyra prezydent Mysłowic wyłączał światło na ulicach miasta oszczędzając tak jak nasza oDNOwa dziś przestał być prezydentem czy to samo spotka naszą władzę? Wszystko zależy od takich jak TY niezadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 05.03.12, 21:14 prezydent który oszczędza tylko na mieszkańcach, na ich bezpieczeństwie a mnoży dodatkowe stanowiska dla znajomków i rodziny i jeszcze ogłasza te brednie publicznie raczej nie ma szans być długo prezydentem. A na wieść że ci niby tak ,,zadowoleni mieszkańcy ,, chcą referendum powołuje jakiś twór SKOP(kogo?) sam wykazuje swoją nieudolność. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-gaj Re: Radio Katowice -też dotyczy Rudy Śląskiej 08.03.12, 20:34 Usłyszałaś prawdę. Jeżeli ktoś jednak woli bajki palcem na wodzie pisane to powinien słychać poprzedniej władzy. Są osoby co wszystko potrafią załatwić, w artykule pisze o nich .... www.dziennikzachodni.pl/artykul/337145,elity-znad-brynicy-andrzej-stania,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
piorun2012 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 20:34 Myślę, że większość mieszkańców naszego miasta jest za wyjaśnieniem "wypływu" pieniędzy z kasy miasta i nie są zainteresowani kolejnym lokowaniem ciężko zaoszczędzonych pieniędzy w referendum - wymysł tych , których nie wybrano na radnych, nie otrzymali stanowisk. Takie prawa demokracji. Ludzie mają już Was dość - pożal się Boże reformatorzy - widoczni tylko przy zadymach. Pani Prezydent jesteśmy z Panią !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 21:26 właśnie gajgaj szczególnie ujadacie od ogłoszenia o referendum , no cóż pod szłapkami się pali ?koryto się odsuwa czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 06.03.12, 20:47 Wiesz co piorun ty się twoich pieniędzy nie musisz lokować nikaj,dej je do pończochy i nie fandzol tu na temat referendum jak nie masz pojęcia ,o czym piszesz. A największego reformatora od zadym to znom jednego ,taki twój kolega Zbynio vel król kokotek herbu pyndala Odpowiedz Link Zgłoś
ga-gaj Re: RMF - dotyczy Rudy Śląskiej 13.03.12, 20:03 W innym wątku pytano mnie skąd mam wiedzę na temat nieprawidłowości. Odpowiedziałem, że sprawa jest znana z mediów oraz sesji RM. Więc dla przypomnienia info z RMF. Odpowiedz Link Zgłoś