karlik48 27.04.12, 16:25 Dlaczego kochaniutki usuwasz moje posty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajec_pagadi Re: Do Hepika 27.04.12, 18:26 Bo mu się wydaje, że jest wielkim cenzorem w jedynie słusznym systemie nakazowo-rozdzielczym. Już kilka razy zapowiadał, że zrezygnuje z cenzora tego forum ( przepraszam opiekuna), ale się trzyma jak rzep psiego ogona. A od kiedy zaprzyjaźnił się z walcowaną na zimno i jej grzmotliwość mówi mu zdrobniale po imieniu, to "sodówa" uderzyła w kiepełe. Mistrz Sztaudynger przy takich okazjach powiadał:" niejednego karła własna małość zżarła". Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: Do Hepika 27.04.12, 20:40 karlik olej to moje notorycznie usuwa bo tak mu każe widać Maryna, nie używam wulgaryzmów, nikogo nie oczerniam, piszę tylko prawdę i widać że hepikowi i marynie ta prawda nie zawsze się podoba i jak za dużo prawdy to kasuje i już. Odpowiedz Link Zgłoś
rudzian2 Re: Do Hepika 27.04.12, 21:00 napisz tylko jak kiedyś na działce u Maryny funkcjonował w weekendy MOPS oraz którzy pracownicy musieli tam "dobrowolnie" przychodzić to zaraz ci to uwalą , tylko nikt jeszcze nie udowodnił, że to cygaństwo Odpowiedz Link Zgłoś
h_ermenegilda Re: Do Hepika 08.08.13, 21:24 Pa czamu usuwasz mój wątek czyżby ten artykuł był ściemą? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Do Hepika 08.08.13, 21:40 h_ermenegilda napisała: > Pa czamu usuwasz mój wątek czyżby ten artykuł był ściemą? Forum warto poczytać zanim się coś publikuje a szczególnie rozpoczyna nowy wątek. Gdybyś przeczytała ten wątek, który teraz dźwigasz zauważyła byś że na Twoje pytanie odpowiedź już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do Hepika 08.08.13, 22:53 Masz cos do powiedzenia w temacie ,pisz. Wklejanie samego linku do artykułu bez ani be ,ani me sensu nie ma żadnego,o regulaminach juz nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
greenrs2 Re: Do Hepika 28.04.12, 00:11 No i już mamy trzech kandydatów na moda. Gratuluję odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do Hepika 28.04.12, 05:19 W 36 tłumaczył-nie czytasz ? w36 napisał: > karlik48 wkleił linka: > > > rel="nofollow">www.prasa24.pl/gazeta/dziennik-zachodni/2012-04-19,dw. > html > > Tak w sprawie ogólnej. > Według tzw. netetykiety, zaczynanie wątków od postu zawierającego tylko link je > st raczej nie tolerowane. To jest w końcu forum nie gazetka ścienna. Tak że nie > zdziw się jeśli niezależnie od treści, które chcesz poruszyć, moderator wyrzuc > i Twój post na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
karlik48 Re: Do Hepika 28.04.12, 10:51 a co z postem ile zarabiają związkowcy w kompani węglowej ? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Ha, ha. Wiedziałem :) 28.04.12, 21:51 karlik48 napisał: > Dlaczego kochaniutki usuwasz moje posty To naprawdę nie jest nic przeciw Tobie ale taka norma internetowa (istniejąca dłużej niż te fora), żeby nie zaczynać wątku samym linkiem. Teraz następny kolega tego próbuje i znowu będzie płacz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: w36 09.08.13, 18:25 To naprawdę nie jest nic przeciw Tobie ale taka norma internetowa (istniejąca d > łużej niż te fora), żeby nie zaczynać wątku samym linkiem. > Teraz następny kolega tego próbuje i znowu będzie płacz ;) Wybacz ale jestes zwyklym wazeliniarzem. Cenzura zostala w Polsce zlikwidowana: Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane. Ustawa może wprowadzić obowiązek uprzedniego uzyskania koncesji na prowadzenie stacji radiowej lub telewizyjnej. A teraz powiedz jeszcze jedeno: "Jezeli nie chcesz to nie pisz na GW" (tak mi tez napisali walczacy o wolnosc 1980/81 / jednak jest i odpowiedz " Jezeli udostepniaja swoich lamow to musza byc zgodni z Konstytucja RP. www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:A tu na weekend.... 09.08.13, 20:52 ....... o tych co mysla ze sa prawem: www.youtube.com/watch?v=fFziEVptl40&list=PLz8Mr_6NhHA7nVmMqHfny8qNki_95aper Odpowiedz Link Zgłoś