marynik
04.06.12, 17:03
www.youtube.com/watch?v=nd64B_AUjps&feature=youtu.be
tak słyszałam to na własne uszy podczas debaty kandydatów na prezydenta , które odbyło sie w MCK.
KTOS PISAŁ, ZE POLITYCE ZAWSZE KŁAMIA. To nie jest prawda. Moga "rozminac" z prawda w drobiazgach. I nie byłoby nic dziwnego w tym, gdyby p. prezydent np obiecała nowe chodniki, scieżki rowerowe, place zabaw - i teraz tego nie wykanała ze względu na brak funduszy. To zrozumiałe, bez tego jakoś da się przeżyć. Ale obiecanki p. prezydent to "cięzki kaliber" , sprawy bardzo poważne - dotyczące PEC i Śląskich Mediów. Jedne sprywatyzowane ( aprzeceiż nie sprzedaje się kury która znosi złote jajka) a drugie DOTOWANE z publicznych pieniedzy i to naprawdę gruba kasą,ktorej teraz brakujej na inne cele. No ale coż, rzetelne, niezalezne dziennikarstwo(jak to powiedziała) się nie opłaca, lepiej miec własną tubę do przekazywanai informacji.
www.youtube.com/watch?v=nd64B_AUjps&feature=youtu.be
tu wychodzi buya i arogancja. "Ja nic nie muszę" a przed wyborami i nie tylko , bo ciągle słyszymy słowa "Jestem zwolenniczką dialogu". Raczej chyba monologu, albo dialogu ale z własną świta.
A juz słowa, że w planie zagospodarowania jest krematorium zwaliło mnie calkowicie z nóg. Nic takiego zplany w tym miejscu nie da się wyczytać. Inne usługi - to na pewno nie krematrium.