bytom333 13.09.13, 12:42 12 września br. Joanna Strzelec-Łobodzińska złożyła z powodów osobistych rezygnację ze stanowiska prezesa zarządu Kompanii Węglowej SA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalar2011 Re: No i po przyjaciółce 13.09.13, 21:24 i co teraz z grazią będzie, tyle jej obiecanek dała ojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
komes_nn Re: No i po przyjaciółce 13.09.13, 22:08 No ja i na dodatek związkOWCE mogą już nie przyjść ZE WŁASNYJ WOLI na sesja bańtować. Oj moge być cienko, moge być cienko. Odpowiedz Link Zgłoś
fkae Re: No i po przyjaciółce 15.09.13, 18:35 komes_nn napisał(a): > No ja i na dodatek związkOWCE mogą już nie przyjść ZE WŁASNYJ WOLI na sesja bań > tować. Oj moge być cienko, moge być cienko. Przidom, przidom... To som urodzone performery, kere bez robiynio hepeningow żyć niy poradzom. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: No i po przyjaciółce 14.09.13, 22:06 12 września br. Joanna Strzelec-Łobodzińska złożyła z powodów osobistych rezygn > ację ze stanowiska prezesa zarządu Kompanii Węglowej SA. Moze ino po niemiecku nie umiala i wystraszyla sie niemieckigo auditu.?! Mogla mnie zaprosic i zaplacic to by jej z dobrego serca pomogl wystawic tych bubkow za plot . Odpowiedz Link Zgłoś
fkae Re: No i po przyjaciółce 15.09.13, 18:37 bytom333 napisał: > 12 września br. Joanna Strzelec-Łobodzińska złożyła z powodów osobistych rezygn > ację ze stanowiska prezesa zarządu Kompanii Węglowej SA. A tak piyknie tompała... i niy bydzie i dane potompać, tam kaj nasze władze i załatwiyły nowe teryny do tompanio. Odpowiedz Link Zgłoś
mietlorz707 Re: No i po przyjaciółce 15.09.13, 22:39 Terozki sie chłop potompie, nic sie nie zmieni poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
amarian2 Re: No i po przyjaciółce 19.09.13, 09:56 Jednak się zmieni, nie doceniasz "pomocy" byłej prezes. Teraz tej "pomocy" nie będzie poza sierpniowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
skalar2011 Re: No i po przyjaciółce 20.09.13, 18:20 mietlorz teraz sie potompie ale na Frynie i w okolicy, a nowy prezes nie bydzie już ,,przyjaciółką,, i co?,sierpowcy tyż na rozkaz nie polecom Odpowiedz Link Zgłoś