Dodaj do ulubionych

J. Kania – kolega mój

07.04.14, 10:32
Kawa na ławę

Obejrzałem
Posłuchałem
Przeczytałem
I kilka pytań mam:
1. Czy Walne Zgromadzenie GPW i KŚ to faktycznie ta sama osoba?
2. Czy jest normą że spółki tego samego właściciela wspierają się finansowo?
3. Czy Pani wiceprezes do spraw finansowych GPW to ciągle ta sama osoba?
4. Czy doniesienie do Prokuratury jest tak mocne że aresztowanie byłego prezesa byłoby kuriozalne?
5. Czy argumentem za powołaniem obecnego prezesa GPW była jakość nadzoru właścicielskiego którą sprawował nad GPW?
6. Czy w województwie śląskim funkcja prezesa GPW jest najwyżej opłacanym stanowiskiem?
7. Czy o stratach GPW związanych z ulokowaniem środków pieniężnych w funduszach powierniczych można opowiadać bajki gdyż umowy są poufne?
8. Czy historia byłego prezesa jest wykorzystywana w celu osłabienie pozycji Danuty Pietraszewskiej?
9. Czy mamy do czynienia z zasłoną dymną za którą czai się zmniejszenie kapitału założycielskiego?
To tak z grubsza.
Obserwuj wątek
    • fast-kajfasz Re: J. Kania – kolega mój 07.04.14, 17:55
      Takich bzdetów to dawno nie słyszałem. Dlaczego więc marszałek oddał sprawę do prokuratury? Co robi CBA w GPW, wodę liczy ile upłyneło?
    • hynio59 Re: J. Kania – kolega mój 07.04.14, 18:53
      Przepraszam. No to dlaczego wywalili go z PO? Za dobre sprawowanie?
    • jozefosmenda Re: J. Kania – kolega mój 08.04.14, 11:16
      >>>bytom333 napisał:
      Kawa na ławę
      Obejrzałem
      Posłuchałem
      Przeczytałem
      I kilka pytań mam:<<<

A kto niby ma ci na te pytania odpowiedzieć?
      Myślę, że najlepiej będzie jak zrobisz to sam a my sobie poczytamy.
      W końcu jakie pytania takie odpowiedzi.........(kabaret DUDEK)
      • bytom333 Re: J. Kania – kolega mój 08.04.14, 11:28
        Może Krzysztof Mejer ?
        • stefan_st Re: J. Kania – kolega mój 08.04.14, 18:29
          > Może Krzysztof Mejer?

członek rady nadzorczej
          PRZEDSIĘBIORSTWA WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI SPÓŁKA Z O.O. W RUDZIE ŚLĄSKIEJ

członek rady nadzorczej (stan na czerwiec 2013 rok)
          CENTROSTAL GÓRNOŚLĄSKI - TECHNIKA GRZEWCZA I SANITARNA SPÓŁKA Z O.O. w Katowicach

członek zarządu (stan na lipiec 2013 rok)
          STOWARZYSZENIE MEDIA DLA INTEGRACJI EUROPEJSKIEJ

członek rady nadzorczej (stan na grudzień 2012 rok)
          ŚLĄSKI PARK PRZEMYSŁOWO-TECHNOLOGICZNY SPÓŁKA Z O.O. w Rudzie Śląskiej

członek rady nadzorczej (stan na wrzesień 2006 rok)
          KATOWICKIEJ SPECJALNEJ STREFY EKONOMICZNEJ SPÓŁKA AKCYJNA w Katowicach

rzecznik prasowy Górnośląskiego Związku Metropolitalnego (zrezygnował w 2013). Właściciel agencji PR Mejer Public Relations. Doradca z zakresu media relations i PR kryzysowego. W latach 2006 – 2010 producent programu UWAGA! TVN. Reporterzy z jego zespołu otrzymali w 2009 roku nagrodę Grand Press w kategorii „news” za reportaż „Szwedzkie mięso”. W latach 1993 – 2001 dziennikarz radiowy, (główny reporter newsowy) Radia Flash. Od 2001 roku rzecznik prasowy dwóch kolejnych wojewodów śląskich. W 2002 roku, jako pierwszy z rzeczników prasowych wojewody, wyróżniony przez Dziennik Zachodni statuetką miodu (nagroda za najlepsze kontakty z mediami).
          Przez Trybunę Śląską uznany za najlepszego rzecznika prasowego w województwie śląskim w 2003 roku. Absolwent Uniwersytetu Opolskiego. Wykładowca na Podyplomowym Studium Dziennikarstwa Uniwersytetu Śląskiego. Autor szkoleń w zakresie kreowania wizerunku, relacji z mediami oraz PR kryzysowego.
          (informacje za podyplomowepr.pl/index.php/krzysztof-mejer)

fachowiec czy.........?

Stefan St.
          • mietlorz707 Re: J. Kania – kolega mój 08.04.14, 21:27
            Zdecydowanie fachowiec.
            KSSE i ŚPPT nieaktualne.
            • stefan_st Re: J. Kania – kolega mój 10.04.14, 18:33
              mietlorz707 napisał:

> Zdecydowanie fachowiec.

he he he ... dobre

Stefan St.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka