04.01.16, 11:57
Proszę zwrócić uwagę jak obecna wierchuszka polityczna nami obecnie rządząca przemawia do NAS również i za pomocą rąk (patrz np.pani premier czy pan prezydent a inne osoby można dopisać).
Czyżby to jakieś wytyczne były płynące albo z retoryki pewnej nobliwej uczelni albo może płyną z głębi serca przepełnionego miłością i troską by do NAS jeszcze dobitniej przemówić?
Obserwuj wątek
    • benedykt26 Re: Mowa rąk 04.01.16, 15:39
      portal.abczdrowie.pl/jezyk-ciala.
      Jak długoletni przemawiający powinien Pan o znać. Oni są dobrze przeszkoleni przez pijarowców.
      • benedykt26 Re: Mowa rąk 04.01.16, 15:41
        benedykt26 napisał(a):

> portal.abczdrowie.pl/jezyk-ciala.
        > Jak długoletni przemawiający powinien Pan to znać. Oni są dobrze przeszkoleni pr
        > zez pijarowców.
    • jezioraniagara Re: Mowa rąk 12.01.16, 06:30
      Komornik brutalnie zajął majątek niezadłużonej kobiety? Izba Komornicza w Łodzi bada sprawę
      Ci robią z rąk użytek.
      Izba Komornicza w Łodzi bada sprawę asesora komorniczego, który miał bezzasadnie i w brutalny sposób zająć majątek córki zadłużonego mężczyzny. - Będziemy mieli okazję wysłuchać zarówno wersji asesora, jak i pana komornika, który sprawuje nadzór nad asesorem - zapowiada rzecznik Izby Komorniczej w Łodzi Andrzej Ritmann.
      Jak twierdzi poszkodowana, komornik wraz z pomocnikami siłą wtargnęli do jej domu. Kobieta miała również zostać kilkakrotnie kopnięta. Wątpliwości budzi fakt, że komornik nie zdecydował się na przeprowadzenie egzekucji w domu dłużnika, w którym też znajdują się wartościowe sprzęty.

- Jeżeli się okaże, że asesor popełnił błędy, zadziałał niezgodnie z prawem, wyciągniemy niewątpliwie konsekwencje - zapewnia Andrzej Ritmann.

Komornik z Mławy został oczyszczony z zarzutów i dalej może kraść ciągniki.
      To wszystko członkowie KOD-u.
      Panie Osmenda pomimo błędów i wypaczeń poprzedniej epoki PRL-u myślałem z sympatią dla pana ,że się dokształci i zreformuje.
      Ale jak mówił towarzysz Grudzień ,,serca komunisty mi nikt nie wyrwie"
      i jak mówi kawał o góralce Panie Józefie ,,więcej cytać,więcej cytać!"
      Czy pan myśli o wytycznych z KGB?
      ,,wytyczne były płynące albo z retoryki pewnej nobliwej uczelni albo może płyną z głębi serca przepełnionego miłością i troską by do NAS jeszcze dobitniej przemówić?"
      • jozefosmenda Re: Mowa rąk 12.01.16, 12:30
        Kolejny światły i douczony osobnik się znalazł!
        Nie wiem co maja komornicy do KOD i odwrotnie ale myślę, że tu i na "migi" by się nie dogadali.
        A co do serca niejakiego Grudnia to w przypadku mojej osoby dołączam foto dokument (oryginał u mnie do wglądu):
        fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2223677,2,19,Zarzad-NSZZ-SolidarnoscZSG-Wawel.html
        • jozefosmenda Re: Mowa rąk 23.01.16, 20:20
          I tak sobie brniemy w coraz większe bagno.
          Szybko,idiotycznie i z pełną kompromitacją w oczach Europy.
          A ja jednak żywiłem nadzieję, że czas ukształtował ICH pozytywnie.
          Jaki jednak byłem naiwny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka