osi-ris 26.09.05, 10:21 otwieramy granice - więzienia - będziemy mieli Reich .. amnestia dla wszystkich!! czerwoni do g.. parami szli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osi-ris mulat prezydentem 26.09.05, 10:23 ja nie mogę .. czlowiekwarga.moblog.pl/img/moblog0_1126624993.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: Polska kraj prawa i sprawiedliwosci 04.10.05, 10:31 "Jak poseł melinę meblował". Tomasz Górski jest nowo wybranym posłem Prawa i Sprawiedliwości. Jest podejrzany o popełnienie wielu przestępstw - dopuszczał się ordynarnych przekrętów w handlu meblami. Szczegóły tych kombinacji przedstawia Maciej Mikołajczyk, ujawniając jeden z dowodów przeciw Górskiemu - stenogram rozmowy nagranej na magnetofonie. Myślicie, że Kaczyńscy nie wiedzieli o przewałach Górskiego? Wiedzieli, ale udawali, że deszcz pada. -- Nieważne za co i na co.. byle widać.. Odpowiedz Link Zgłoś
biala25 Re: Polska kraj prawa i sprawiedliwosci 07.10.05, 09:14 Jeszcze nie ostygły wybory a już korupcja upomina się o posłów i senatorów POPiS - u. O SLD zaczęto pisać tak po roku. oj ciężkie czasy nadchodzą nad naszymi wybranymi posłami. Jedna nawet chce walczyć z korupcją i nepotyzmem a już mówi się, że chyba chce założyć MOSiR w sejmie z odpowiednią rodzinką u władzy! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Polska kraj prawa i sprawiedliwosci 07.10.06, 18:52 Czy se Ruda cołkym sPiSi? Platformersom możno wisi? Odpowiedz Link Zgłoś