Dodaj do ulubionych

RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO !

21.10.05, 23:40
liberałom i oszołomom politycznym z PO mówimy NIE !

Czy grozi przejęcie władzy przez PO widzimy na przykładzie naszych lokalnych
działaczy PO którzy za 200 ZŁOTYCH kupowali sobie dziennikarzy.

dlatego zagłosuję przeciwko takim ludziom jak Tusk który nic nie zrobił z tym
co w mieście się dzieje. Lech obiecał zorbić porządek jak z nim rozmawiałem w
Bielszowicach.
Dlatego apeluję wybierzy uczciwość dla kraju i dla naszego miasta ! ja głosuję
na Lecha Kaczyńskiego !
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 22.10.05, 08:53
      Porzondek w Rudzie łobiycoł zrobić?
      Czy PiS chce PO u nos już dobić?
      • lernest Re: RUDA ŚLĄSKA nikogo nie popiera!! 22.10.05, 09:16
        Jedni i drudzy daremni!
        Jest faktem o geniuszu ludzi z PO w naszym mieście i nie tylko w naszym.Platfusy
        to gracze i kombinatorzy.Prywatna inicjatywa z górnej półki!To dzięki również i
        nim ja znalazłem się z moją firmą na półce dolnej.
        Ale proszę poczytać o uczciwości senatora z PiS-u pana Jerzego Szymury prezesa
        firmy 2Si S.A.Działalność pana senatora doprowadziła także do krachu wielu firm.
        A i przeszłość panów Kaczyńskich i ich działalność poprzez partię Centrum daje
        dużo do myślenia.
        Zastanówmy się zatem nad pójściem do TAKICH WYBORÓW!
        Bo naprawdę nie ma na kogo głosować!
        • broneknotgeld Re: RUDA ŚLĄSKA nikogo nie popiera!! 22.10.05, 09:40
          Ano Lernest mosz recht.
          Zapomniołch zmiynić tymat wontku

Wiela dzisioj "kwacze" tako
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=30793684&v=2&s=0
          Dyć dlo Rudy to jednako.
    • hepik1 Re: RUDA ŚLĄSKA NIE POPIERA JEDNOJAJOWEGO 22.10.05, 15:36
      dekomunizacja napisała:
      Lech obiecał zorbić porządek jak z nim rozmawiałem w
      > Bielszowicach.

Jednojajowy i PiS obiecał wszystko i każdemu,co tylko kto chciał usłyszeć.
      Zupełnie identycznie jak cztery lata temu SLD a osiem lat temu AWS.
      Wiadomo jaki był koniec tych obiecanek-cacanek,tyle,że oni wytrzymali cztery lata.
      A Kaczory wreszcie będą mieli pełnie władzy ,tyle,że na pięc minut a potem bedzie wielkie bęc...;)
      • jozefosmenda Re: RUDA ŚLĄSKA NIE POPIERA JEDNOJAJOWEGO 23.10.05, 19:40
        Bedąc gościem TV.SFERA powiedziałem,że już nie mogę się doczekać nowych
        rządów.Ale jednocześnie wnoszę o zorganizowanie spotkania we wrzesniu 2009 roku
        bY dokonac podsumowania osiągniętych efektów .Nadal to podtrzymuję!!!
    • 200zlotych pajace z PO i SLD... 23.10.05, 23:10
      Hepik pajacu z PO,
      Osmenda demagogu z PZPR,

pierwszy kasuje posty przypomionające afere założyciela PO w Rudzie Śl. który
      kupował dziennikarzy licząc że doda to punktów swojemu nowemu szefowi Tuskowi,
      drugi już zapomniał w jakiej parti działał zapomniał o starachowicach, Opolu,
      Rywinie, Millerze i inncyh...zamiast domagać się wyjaśnienia afer komuny za
      ostatnie 5 lat to ten już przytacza to co będzie. Ot prawdziwa twarz czerwonego
      demagoga.

• jozefosmenda Re: pajace .z .....? 23.10.05, 23:30
        Nigdy nie byłem demagogiem z PZPR i wogóle z PZPR!
        Nic mnie również nie łączy z aferami z SLD i nie tylko.
        A idiotów zawsze będę miał w serdecznym poważaniu bez względu na to skąd się
        wywodzą i kogo reprezentują !
        Tak ,ze reasumując "możesz mi chopku na pukel skoczyć"!!!

A swoje o spotkaniu za cztery lata w dalszym ciągu podtrzymuję!

Jest broń straszniejsza niż oszczerstwo: to PRAWDA"
        / Talleyrand/
      • biala25 Re: pajace z PO i SLD... 24.10.05, 07:25
        200 zł to nawet nie afera, ktoś ta aferę zrobił tak jak przygotowuje się
        przedstawienie. Te poważne afery PO w mieście dopiero czekają na wyświetlenie.
        Jestem za PiS i za Kaczyńskimi, 200zł pokazał jednak twarz nie PiS a samoobrony
        który kopie ale nie wie co i po co?
        200zł nie rób wstydu prawicy, wyłącz się i nie obrażaj innych
    • mirellla Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 24.10.05, 10:54
      dekomunizacja napisała:

...Lech obiecał zorbić porządek jak z nim rozmawiałem w
      Bielszowicach...

Dlaczego raz piszesz jako kobieta a później jako męższyzna? Stajesz się mało
      wiarygodna(y) to po pierwsze. Natomiast po drugie napisz w którym momencie
      rozmawiałaś(eś)z Kaczńskim?? Kłamiesz jak z nut bo z tego co wiem to Kaczyński
      z nikim nie rozmawiał. Chyba że się nazywasz Myszur, Dworak lub Dabrowski bo
      tylko oni mieli bezpośredni dostęp do Kaczyńskiego. No jeszcze był
      Korfanty,Kania i Klank ale żadnym z nich to Ty na pewno nie jesteś.
      • bramofon Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 24.10.05, 12:24
        Mirella nie tak ostro bo jeszcze go zdemaskujesz i nam zwieje z forum:) Ale to
        chyba nawet lepiej by bylo.
        Powiem wam tak, to ze wygral kaczor to tragedia, ale przynajmniej teraz bedzie
        mozna PIS rozliczyc ze wszystkiego czego dokonaja. Ja im zycze jak najlepiej,
        bo to dla dobra nas i naszego kraju (moze sie uda komus wreszccie cos dobrego
        zrobic-aczkolwiek nie sadze...). Szkoda tylko, ze sami nie beda rzadzic, bo
        wtedy nie byloby opcji, zeby za niepowodzenia zwalac wine na koalicjanta...
        a tego pana/pania 200zl zostawiam bez komentarza, bo to musi byc samoobrona....
        poza tym PIS to tez zadna prawica!!!!
    • robot001 Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 03.11.05, 20:55
      teolog z KUL komendantem głównym policji
      strażnik Straży miejskiej szefem ABW
      komendantami wojewódzkimi zostaną kanonicy i będziemy bezpieczni bo chronić nas
      będzie najwyższy.
      pół urzędu Warszawy dostało już stołki, pis ma krótką ławkę rezerwowych i
      stołki dostają wszyscy którzy kiedyś tam w politykę się bawili.
      Jak jeszcze dzielić będą stołki przy prezydencie to w pisie zasada będzie taka,
      żę każdy aktywista musi mieć przynajmniej dwie funkcje.

• hepik1 Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 12.11.05, 15:15
        RMF FM : Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia
        poprze ludzi mających kłopoty z prawem ?

Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych,
        którzy dążą do rozliczeń krzywd.
        Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe.
        To jest sprzeczne z ideałami PIS.

RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper
        gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe?

Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą
        sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej
        Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie
        PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek
        sytuacji jest nierealne.

marzec 2005

I CO WY NA TO
        • darek10004 Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 12.11.05, 16:27
          a ja na to, że kaczyńscy tylko i wyłącznie będą musieli odpowiedzieć za los
          naszego kraju za ich rządów i muszą liczyć się z tym, że Polacy bardzo
          dotkliwie rozliczą ich za wszystko czego dokonają bądź nie zrobią co obiecują.
          Przy ich teraźniejszej polityce jest prawie pewne, że za max. 2 lata ci panowie
          będą zmuszeni zaszyć się gdzieś głęboko, a ja prywatnie mam nadzieję że ci
          panowie bliźniacy odejdą na polityczny margines.
        • darek10004 Re: RUDA ŚLĄSKA POPIERA LECHA KACZYŃSKIEGO ! 12.11.05, 16:31
          fajnie hepik, że przytoczyłeś ten wywiad, mój mały chrześniak skwitował pewne
          zdanie "o so tu chosi?". O władzę o władzę, kurwa jego zasrana mać lepper u
          władzy i giertych obok toż to normalnie zwykła kpina, ale mi się cisną słowa
          oh.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka