jozefosmenda 08.04.06, 22:13 Sami najlepsi: rudaslaska.com.pl/index.php?s=200120&o=listing_informacji&id_kat=270925&id_informacji=303353 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broneknotgeld Re: przesolone? 08.04.06, 22:27 Reklama kosztuje Sol niychej sie suje "Za słono" być może Zaś zupa - łoj Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: przesolone? 09.04.06, 06:36 Artykuł sponsorowany,więc pisany językiem reklamy a własciwie jak za najlepszych czasów propagandy lat siedemdziesiątych II RP. Zadziwia natomiast udział w reklamie groty solnej(jakich tysiące w Polsce) i OKIEN ,pana prezydenta,pani poseł i "najlepszego" radnego. To się nadaje do prasy;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re: przesolone? 09.04.06, 11:09 Ua ha ha, ua ha ha, no jaja jak planety, normalnie takiego kabaretu na żywo nie widziałem już dawno. To prawda, czy ktoś z nich zakpił ? Tego typu badziewiarskie jaskinie solne są już wszędzie, w każdym mieście ościennym. Również tego pokroju miejscowi producenci okien (i witraży, he he...). Oczekuję teraz jako obywatel wizyty tej grupy na otwarciu nowego sztandu na wireckim torgu, gdzie Pani Najjaśniejsza Poseł Pietraszewska będzie się mogła zachwycać wielką różnorodnością chińskich majtek a Najlepszy Radny kiszoną kapustą. Najważniejsze Osoby mogą się też udać na otwarcie nowej lauby w ogródku znanych działkowców lub na poświęcenie nowej taksówki wraz z promocyjną jazdą po mieście (zapewne będzie to wypasiona audica, model sprzed dwudziestu lat, gdzie będzie się można zachwycać dywanikami i pokrowcami zakupionymi przez taksiarza). No to do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: przesolone? 09.04.06, 18:40 kapioh1 napisał: > Ua ha ha, ua ha ha Srednio śmieszne ;) Reklama, jak odnosze wrażenie, znajduje się na całkiem prywatnym serwerze więc to też sprawa jakiś prywatnych zobowiązań między tymi osobami. Tyle że część osób to osoby publiczne. Hmmm.. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: przesolone? 16.04.06, 13:05 osoby publiczne też musza żyć. Przecież w materiale wyraźnie jest zaznaczone, jak to wazne dla nich, żeby zaczerpnąc nieco relaksu. Odpowiedz Link Zgłoś
luveroz Re: przesolone? 25.02.07, 22:15 ciekawe czy zapłacili za wizytę relaxacyjną... bo pewnie założenie jest takie żeby szary obywatel ostawił tam kupę pieniądzorów. (Ja tam mogę postawić jedynie to pierwsze) Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: przesolone? 18.02.07, 12:08 >>>kapioh1 m. innymi napisał: > Ua ha ha, ua ha ha, no jaja jak planety, normalnie takiego kabaretu na żywo nie >widziałem już dawno....... Oczekuję teraz jako obywatel wizyty tej grupy ........ >.... Najważniejsze Osoby mogą się też udać na otwarcie nowej lauby w ogródku >znanych działkowców lub na poświęcenie nowej taksówki.... No to do roboty !!!<<< No i życie toczy się dalej ale Kapioh nas opuścił (z tego forum) a szkoda! Bo miał bardzo zdrowe spojrzenie na to wszystko o czym świadczy powyższy tekścik! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: przesolone? 15.08.06, 12:28 Jako se gyszeft kryńci ze solom? Czy już rudzianie ta "grota" chwolom? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940 Odpowiedz Link Zgłoś
osi-ris Re: przesolone? 15.08.06, 14:49 a po seansie klientom taakie żarcie podadają? to ja robię tam urodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lernest Re: przesolone? 16.08.06, 22:13 byłem,oglądałem,słuchałem,wąchałem i odpoczywałem. Było normalnie mniej więcej tak jak w Gliwicach.Obiadu niestety nie dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: przesolone? 27.10.06, 07:45 Jedyn z soli inkszy z roli Mandat rajcy dyć se chwoli. Odpowiedz Link Zgłoś