Dodaj do ulubionych

przesolone?

08.04.06, 22:13

Sami najlepsi:
rudaslaska.com.pl/index.php?s=200120&o=listing_informacji&id_kat=270925&id_informacji=303353
Obserwuj wątek
    • broneknotgeld Re: przesolone? 08.04.06, 22:27
      Reklama kosztuje
      Sol niychej sie suje
      "Za słono" być może
      Zaś zupa - łoj Boże!
      • hepik1 Re: przesolone? 09.04.06, 06:36
        Artykuł sponsorowany,więc pisany językiem reklamy a własciwie jak za najlepszych czasów propagandy lat siedemdziesiątych II RP.
        Zadziwia natomiast udział w reklamie groty solnej(jakich tysiące w Polsce) i OKIEN ,pana prezydenta,pani poseł i "najlepszego" radnego.
        To się nadaje do prasy;)
        • kapioh1 Re: przesolone? 09.04.06, 11:09
          Ua ha ha, ua ha ha, no jaja jak planety, normalnie takiego kabaretu na żywo nie
          widziałem już dawno. To prawda, czy ktoś z nich zakpił ? Tego typu
          badziewiarskie jaskinie solne są już wszędzie, w każdym mieście ościennym.
          Również tego pokroju miejscowi producenci okien (i witraży, he he...). Oczekuję
          teraz jako obywatel wizyty tej grupy na otwarciu nowego sztandu na wireckim
          torgu, gdzie Pani Najjaśniejsza Poseł Pietraszewska będzie się mogła zachwycać
          wielką różnorodnością chińskich majtek a Najlepszy Radny kiszoną kapustą.
          Najważniejsze Osoby mogą się też udać na otwarcie nowej lauby w ogródku znanych
          działkowców lub na poświęcenie nowej taksówki wraz z promocyjną jazdą po
          mieście (zapewne będzie to wypasiona audica, model sprzed dwudziestu lat, gdzie
          będzie się można zachwycać dywanikami i pokrowcami zakupionymi przez
          taksiarza). No to do roboty !!!
          • w36 Re: przesolone? 09.04.06, 18:40
            kapioh1 napisał:

> Ua ha ha, ua ha ha

Srednio śmieszne ;) Reklama, jak odnosze wrażenie, znajduje się na całkiem
            prywatnym serwerze więc to też sprawa jakiś prywatnych zobowiązań między tymi
            osobami.
            Tyle że część osób to osoby publiczne. Hmmm..
            • rudy107 Re: przesolone? 16.04.06, 13:05
              osoby publiczne też musza żyć. Przecież w materiale wyraźnie jest zaznaczone,
              jak to wazne dla nich, żeby zaczerpnąc nieco relaksu.
              • luveroz Re: przesolone? 25.02.07, 22:15
                ciekawe czy zapłacili za wizytę relaxacyjną... bo pewnie założenie jest takie
                żeby szary obywatel ostawił tam kupę pieniądzorów. (Ja tam mogę postawić jedynie
                to pierwsze)
          • jozefosmenda Re: przesolone? 18.02.07, 12:08
            >>>kapioh1 m. innymi napisał:
            > Ua ha ha, ua ha ha, no jaja jak planety, normalnie takiego kabaretu na żywo
            nie >widziałem już dawno....... Oczekuję teraz jako obywatel wizyty tej grupy
            ........
            >.... Najważniejsze Osoby mogą się też udać na otwarcie nowej lauby w ogródku
            >znanych działkowców lub na poświęcenie nowej taksówki.... No to do roboty !!!<<<

No i życie toczy się dalej ale Kapioh nas opuścił (z tego forum) a szkoda!
            Bo miał bardzo zdrowe spojrzenie na to wszystko o czym świadczy powyższy tekścik!
    • broneknotgeld Re: przesolone? 15.08.06, 12:28
      Jako se gyszeft kryńci ze solom?
      Czy już rudzianie ta "grota" chwolom?

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28940
    • osi-ris Re: przesolone? 15.08.06, 14:49
      a po seansie klientom taakie żarcie podadają?
      to ja robię tam urodziny!!!
      • lernest Re: przesolone? 16.08.06, 22:13
        byłem,oglądałem,słuchałem,wąchałem i odpoczywałem.
        Było normalnie mniej więcej tak jak w Gliwicach.Obiadu niestety nie dostałem.
    • broneknotgeld Re: przesolone? 27.10.06, 07:45
      Jedyn z soli inkszy z roli
      Mandat rajcy dyć se chwoli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka