hepik1 27.09.06, 06:29 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3646253.html Lepper wydymał kaczyńskich za pomoca Begerowej.Koniec świata-he,he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w36 Re: Koniec IV RP 27.09.06, 06:47 hepik1 napisał: > Lepper wydymał kaczyńskich za pomoca Begerowej.Koniec świata-he,he Ale się działo :) W sejmie w nocy ruch jak na dworcu. Zbiorowe flekowanie pisu. Poza kilkoma sierotami, główne siły pisu taktycznie ukryte. Żenada totalna. A najsmutniejsze jest to że tak naprawdę to nic nowego ani szczególnie zaskakującego się nie wydarzyło oprócz tego że zostało to tak pięknie i niepodważalnie udokumentowane. No ale Pis jeszcze nie wypuścił swoich bullterierów a w przypuszczenia o jego godnym ustąpieniu wobec tych faktów to chyba tylko pobożne życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st Re: Koniec IV RP 27.09.06, 07:33 hepik1 napisał: > Lepper wydymał kaczyńskich za pomoca Begerowej.Koniec świata-he,he Najlepiej byłoby aby kaczor podał się do dymisji. To wstyd dla mnie, i dla całej Polski Stefan_St. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Koniec IV RP 27.09.06, 20:53 Kaczor przemawiał do narodu jak 13 grudnia. My mamy rację a reszta na szafot. Żadnej skruchy tylko groźby. Czołgi na ulicach w czasie marszu PO? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP 28.09.06, 23:17 hepik1 napisał: > Koniec świata-he,he No jeszcze nie koniec ;) Okazuje się że w granice obłudy nie istnieją. W tv odbywa się dziś akurat festiwal śmietanki pisu, gdzie na przykład dowiaduję się że w Polsce mieszkają w większości debile. Z takie założenią wychodzą jak widać, bosowie pisu, w żywe oczy zaprzeczając czy przeinaczając oczywiste fakty, które przecież wszyscy widzieliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzma007 Re: Koniec IV RP 29.09.06, 08:25 Dla nich społeczeństwo to debile. Jednak nadal mają potężne poparcie, czy to oznacza, że rzeczywiście 25% procent obywateli są niespełna rozumu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballina79 Re: Koniec IV RP 29.09.06, 17:39 Szkoda ze sie Tomasz kabala tu nie wypowiada. Moze sprobuje to wytlumaczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP 29.09.06, 20:58 Jaki koniec?! A tu macie poparcie na wiecu organizowanym przez PO w W-wie, koń by sie usmiał z tego wyimaginowanego POparcia www.artsg.republika.pl/sejm2.jpg www.artsg.republika.pl/sejm3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 29.09.06, 21:22 Scenariusze napisane? "Samoobronie mówi się o tym, że decyzje o odsunięciu rządu Kaczyńskiego od władzy zapadły 15 września w Wojnowie, w pałacyku bawarskim, gdzie Lepper teoretycznie spotkał się z delegacją rządu z Monachium, a w rzeczywistości w obecności Krzysztofa Filipka ustalał szczegóły scenariusza na najbliższe tygodnie z Donaldem Tuskiem. - Tam Lepper przekazał liderowi PO informację, że do 7 października, gdy odbędzie się planowana wcześniej manifestacja, jego już nie będzie w rządzie i będziemy świadkami wielkiej destabilizacji - mówi nam informator z kręgów Leppera. Niewykluczone, że w tej demonstracji pod jednym sztandarem pójdzie cała opozycja, oprócz PSL. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20060929&id=po04.txt Mikołaj Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 29.09.06, 22:12 ciupazka napisała: > www.naszdziennik.pl Ale fajne :) :) . Do kompletu tych bieżących brudów Pisu brakowało przecież jeszcze bełkotliwych wypowiedzi jedynych prawdziwych polskich mediów. Że też Tobie chce się czytać te brednie ;) Dziś trafnie podsumował sytuację Chrzanowski: "- Dla mnie w ogóle hasło IV RP było sztuczne. I rzeczywistość pokazała, że właśnie tak jest. Pokazane w nagraniu wydarzenie jest dość typowe dla kuchni życia publicznego. I dopiero w zestawieniu z hasłem odnowy moralnej robi się z tej odnowy moralnej karykaturę." A ja mam nadzieję że IV RP skończy się na etapie karykatury a nie czegoś znacznie gorszego. Czego wszystkim i Tobie ciupazko życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 29.09.06, 23:16 To ładnie sobie i nam wszystkim życzysz... Nie dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 30.09.06, 01:24 ciupazka napisała: > Nie dziękuje. Ciupazko. Przyznam że wieki już nie zaglądałem na fZ bo nie było zbyt strawne jak na mnie i mogę nie być na bieżąco z tym co z Tobą się ostatnio działo. Ale odnoszę jakieś wrażenie że przebywałaś przez ostatni rok w stanie hibernacji a dopiero przed chwilą odtajałaś i postawiono Cię do pionu. To by chyba tylko tłumaczyło Twoje oderwanie od rzeczywistości. Doskonale rozumiem że rok temu można było szczerze popierać pis i wiązać z nim jakieś nadzieje pozytywnych zmian w Polsce. Ja też pomimo tego że głosowałem inaczej, nie miałem wtedy jakiś szczególnych uprzedzeń do ewentualnej ich wygranej. Ale to co działo się później przekroczyło wszelkie wyobrażenia i wykazało dobitnie że to co pis robi nie jest tym co obiecywał a co gorzej jest dokładnie tym z czym miał walczyć, może nawet w gorszym wydaniu. Może i takie koszmarne doświadczenie pod nazwą IV RP jest nam Polakom w jakimś celu potrzebne, choć przecież wielu z nas dane było przeżyć już jedną czy dwie dyktatury oparte o chore ideologie i może już wreszcie czas na normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 30.09.06, 19:41 A co najlepsze, to PO chce wspierać Oleksy, hehe...I co PO na to? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3654473.html Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 30.09.06, 20:22 ciupazka napisała: > I co PO na to? I co? Myślisz że mnie się to podoba? Była taka szansa byśmy już wreszcze nie oglądali tych pogrobowców komuny ale brudna kacza polityka wyniosła ich znów w górę. Oleksy powinien Kaczyńskiego po rękach całować że dostał taki prezent. Ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 30.09.06, 20:39 Syndrom PIS - Paranoi Intencjonalnie Selektywnej Jeżeli nie zrozumiałeś, że długa znajomość z prezydentem kompromituje, i to nawet według niego samego ("ja znam panią sędzię Mojkowską od 40 lat") jeżeli uważasz, że CBA powinno zająć się każdym przedsiębiorcą, któremu po opłaceniu podatków zostaje coś jeszcze w kieszeni jeżeli jesteś przekonany, że za sprzedażą kamer, mikrofonów i aparatów fotograficznych stoją tajne służby jeżeli potrafisz wymienić 3 sukcesy obecnego rządu... no, dobra, wystarczy jeden jeżeli pamiętasz, kim był Kazimierz Marcinkiewicz jeżeli myślisz, że każdy, kto odróżnia kredyt od lokaty, to socjalliberał jeżeli chcesz, aby na czele NBP stanął Artur Zawisza jeżeli dałbyś wiele, żeby mieć w rządzie Renatę Beger jeżeli sądzisz, że istnieją dwa rodzaje korupcji: ta prawdziwa i "nadużycie semantyczne" (inaczej: "normalne negocjacje") jeżeli podejrzewasz, że za wysokim wzrostem cen chleba i niskim wzrostem braci Kaczyńskich stoją media jeżeli wierzysz, że w przyszłym roku powstanie ponad 6 km autostrad jeżeli w twoich wypowiedziach pojawiają się regularnie zwroty w rodzaju "prowokacja", "spisek", "układ", "określone siły", "tajne służby", "Lesiak" i "wiemy komu to służy" jeżeli bawią cię żarty posła Cymańskiego jeżeli widzisz prezydenta, a myślisz, że to mąż stanu ...to znaczy, że cierpisz na syndrom PIS - Paranoi Intencjonalnie Selektywnej UWAGA: dla stwierdzenia syndromu PIS wystarczą dwie pozytywne odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 18:12 ....życie samo napisze...i pisze. Brawo PiSowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 18:34 Relacja z Gdańska,z wiecu poparcia: 1) To co widać było w TV, ta publika, to wszystyko wyselekcjonowane audytorium, nikt obcy nie był tam wpuszczany, ci co którzy przyszli z miasta stali za wysokim budynkiem (z lewej strony tego co widać bło w TV) i nie mieli dostępu do sceny, nie zdziwcie się więc że wszyscy tam klaskali, nikt się nawet nie skrzywił. Ale zapewnie doliczą się jako "te tysiące" które były na wiecu. Ich kamera jednak nie widzi. 2) Wśród ludzi kręcili się antyterroryści w kominiarkach z kałasznikowami. Tego nie pamiętam na jakimkolwiek wiecu politycznym, nawet za komuny !!! 3) W TY Trwam relacja leciała z ok 5-7 sekundowym opóźnieniem w stosunku do TVN24, wirać Rydzyk trzymał rękę na pulsie jakby ktoś powiedzial coś nie tak. Oto państwo PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 19:23 hepik1 napisał: > Relacja z Gdańska,z wiecu poparcia: Widziałem. No mocne to było :) :) Tłum zwiezionych ludzi głównie z daleka, zawodowi krzykacze inicjujący "spontaniczne" okrzyki tłumu według scenariusza. Dla ubarwienia znaleźli się nawet górnicy w galowych mundurach, choć nie wiem czy górnicy byli autentyczni, mundury raczej tak. No i okrzyki uwielbienia dla prezesa, które jak widać mu się strasznie podobały, mimo sztuczności wynikającej ze scenariusza. Na zapleczu osoby wyglądające na wielbicielki ojca dyrektora wykrzykujące "tvn kłamie" . W sumie dość wierna inscenizacja historyczna wieców z prl, tak nam znanych np. z katowickiego Spodka i niezapomnianego tow. Decymbra, ze zmienionymi nieznacznie realiami. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 19:52 Bo to jest to samo,ciupazka włącz fonie ,przymknij oczy;)) www.polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Gierek_katowice_1976.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 20:21 W tokfm był nawet taki konkursik. Puszczono nieco zniekształcony akustycznie fragment przemówiena Cyrankiewicza z 68 roku, zdaje się, i kazano słuchaczom zgadywać kto to mówi. Znaczna część odpowiedzi wskazywała na miłościwie nam panującego premiera ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 01.10.06, 22:54 Kaczor walczy z komuną. Jemu się pogorszyło. Lecytyna mogliby mu dać. On nie wie, ze juz 17 lat jak PRL zlikwidowali. A braciszkowi też się pogorszyło. Jak to braciszkom bliźniakom. Jak jeden ma odchył to drugi to odczuwa. Normalnie jak się nie ma baby to odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 02.10.06, 09:47 zoro333 napisał: Jak jeden ma odchył to drugi to odczuwa. > Normalnie jak się nie ma baby to odbija. Przykro mi to stwierdzić, hale u Wos więkse odchyły i jesce barzyj Wom odbijo... Co fcecie tom jałowom dyskusjom osiągnąć, kieście juz na samym dnie???? He? Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 02.10.06, 10:00 www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_061002/kraj_a_1-1.F.jpg Dno?Kto? Nawet SLD nie miał takich notowań po pierwszym roku rządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 02.10.06, 11:58 ciupazka ty tesz chodzisz po ulicach i wołasz "precz z komuną". Jeżeli tak - daj się leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 02.10.06, 15:16 Nic tak pieknie, jak ten sondaż, nie wskazuje, ze bedzie status quo, a wyborów teroz nie bedzie; wybrani licyć umiejom, a drugo okazja tako moze sie im nie nadarzyć, a ze se głosno scekajom...niek ze! Im głośniej ujadajom, tym sie barzyj o rzyć włosnom bojom i telo. Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 02.10.06, 17:34 ciupazka napisała: > odbijo... Co fcecie tom jałowom dyskusjom osiągnąć, kieście juz na samym > dnie???? He? Ciupazko. Chcę dyskretnie przypomnieć ważny fakt związany z tym wątkiem, że to Ty konkretnie pofatygowałaś się z dalekiego Lublina aby nas do czegoś przekonywać, bo masz wyrźnie taką potrzebę. Ale jak widzisz, nie za bardzo podzielamy Twój entuzjazm dla szefostwa Pisu i jego poczynań. Mało powiedziane. Myślę że trzeba się dobrze zastanowić a nie zdawać się wyłącznie na emocje, bo to jest w końcu nasz kraj, nasze życie. Mamy teraz dużo większy problem niż przyszłość i ambicje małej grupki zakompleksionych, złych ludzi. A oni dziś są a jutro może ich nie być. I to czego oni chcą, nie jest to nasz problem, którym trzeba by się przejmować. Prawdziwym, wręcz dramatycznym probremem, jest los zwykłych ludzi którzy im zaufali, czy czynnie poparli, a którzy zostali po prostu ordynarnie oszukani. Ten podział społeczeństwa, w którym znaleźliśmy się po przeciwnych stronach, Ciupazko, jest wielką niegodziwością nam wyrządzoną. Co uprzejmie polecam Twojej uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 03.10.06, 05:52 Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią! Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipińskiego. -O to Renata Beger. Co Pani tu robi? -Przyszłam reklamować wasz nowy rząd. -A powie Pani że załatwiamy stołki? -A załatwiacie? -No tak. -Załatwiają! -I miejsca na listach wyborczych dla rodziny. -A załatwiacie? -Załatwiamy. -Załatwiają! -I weksle spłacamy. -I weksle spłacają! Prawo i Sprawiedliwość. Jak mówią tak robią! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 03.10.06, 20:14 Podział społeczeństwa sięga więcej niz pół wieku i nie PiS-u to zasługa, nie zapominaj o tym. Nigdy nie uwierzę, ze zostanie on zniwelowany. Aaa, ze się pogłębia... z jednej strony skrajna bieda, a z drugiej pyzate ryje i dostatnie ich życie... Jesteś w stanie to zmienić,liberale, kiedy PO nie ma socjalnej wizji dla społeczeństwa. Ba, ich to nie interesuje. Kasa i tylko kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 03.10.06, 20:28 Założenia do budżetu na 2007 r: "Wyższe będą wydatki socjalne. Renty i emerytury wzrosną o 1,4 proc." Ciupazka masz 1000 zł emerytury?To będziesz miała juz niedługo o 14 zł więcej czyli 1014 pln;)) Oczywiście jak ZUS nie zbankrutuje. "Zlikwidowane ma być podwójne becikowe. Zamiast niego ponownie ma zostać powołany fundusz alimentacyjny w kwocie 400 mln zł. 1 mld zł przeznaczone będzie na podwyżki dla nauczycieli. Ich płace wzrosną o ok. 4 proc." I to by było na tyle z socjalnych osiągnięc PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 03.10.06, 22:03 No to muszę Cie zmartwić, po oddaniu sprawy prociw ZUS do sądu pracy( oszust I klasy) musiał wypłacic mi za 21 miesięcy po 575 PLN (miesiąc w miesićc i oddał wreszcie kilkanascie tysiecy(sic!), tera moje brutto = 2770 z groszami. W końcu po 42 latach pracy plus 5 lat tzw. nieskładkowe - obliczyli mi dobrze! Sprawę wygrałam! ZUS jezeli zbankrutuje, to na własne życzenie, przestaną wypłacać renty i emerytury 40 latom i tylko po 20 latach pracy,do tego zdrowym byczkom. Tu problem...Polska ma najwiecej emerytów i rencistów, którzy nie osiągnęli europejskiego wieku emerytalnego. p.s. A teraz Ci podam ładny list rezygnacja z członkostwa w PO, kursujący w necie: "Szanowni Państwo! W dniu 25 września 2006 roku zrezygnowałem z członkostwa w Platformie Obywatelskiej, którą współzakładałem i do której należałem od dnia jej powstania w 2001 roku. Platforma bardzo daleko odeszła od ideałów przyświecających jej twórcom. Miała być formacją demokratyczną, opartą na obywatelskiej aktywności i prawyborach. Stała się centralnie sterowaną partią aparatu władzy, w której za głosowanie niezgodne z poleceniami kierownictwa ponosi się surową karę. Miała być formacją dbającą o polską gospodarkę i o polskich przedsiębiorców. Stała się populistyczną partią dążącą do ulicznych zamieszek. Nie wierzę, że cel uświęca środki. Nie wierzę, że pod pozorem walki z niedemokratycznymi praktykami innych partii oraz z ogarniającym Polskę populizmem można „na chwilę” odejść od demokracji i zwykłej uczciwości. Historia uczy, że po przejęciu władzy będzie się robić to samo. Ja w tym nie chcę uczestniczyć, dlatego odszedłem." M. B. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 06:30 Ten (ta)co błednie obliczał(a)Twoja emeryturę musiał(a) byc zwolennikiem albo nawet członkiem PO...wiadomo UKŁAD. Dzięki bogu,że w sądzie był juz sedzia Ziobry...;))) ciupazka napisała: >Tu problem...Polska ma najwiecej emerytów i > rencistów, którzy nie osiągnęli europejskiego wieku emerytalnego. To ewidentnie wina PO, Ale to się już chyba zmieniło po roku rządów PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 10:26 hepik1 napisał: > Ten (ta)co błednie obliczał(a)Twoja emeryturę musiał(a) byc zwolennikiem albo n > awet członkiem PO...wiadomo UKŁAD. > Dzięki bogu,że w sądzie był juz sedzia Ziobry...;))) > > ciupazka napisała: > > >Tu problem...Polska ma najwiecej emerytów i > > rencistów, którzy nie osiągnęli europejskiego wieku emerytalnego. > To ewidentnie wina PO, > Ale to się już chyba zmieniło po roku rządów PiS-u? > Może dotkną te zmiany i wreszcie Ciebie, hehe. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
w36 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 02:51 ciupazka napisała: > Podział społeczeństwa sięga więcej niz pół wieku i nie PiS-u to zasługa, nie > > zapominaj o tym. Podziały są różne np. ostatnio zostałem przydzielony do zomowców ;) > zapominaj o tym. Nigdy nie uwierzę, ze zostanie on zniwelowany. Aaa, ze się > pogłębia... z jednej strony skrajna bieda, a z drugiej pyzate ryje i > dostatnie ich życie... Jesteś w stanie to zmienić,liberale, kiedy PO nie ma > socjalnej wizji dla społeczeństwa. Ciupazko. Dziwi mnie że pomimo Twojego, przepraszam, wieku, wydaje się że wierzysz w bajki gdzie są dobrzy i źli a potem jakiś rycerz wykopuje tych złych i wszyscy żyją długo i szczęśliwie. Ale wróć do rzeczywistości i wspomnij chociaż czasy dyktatury bolszewickiej, bo to akurat powinnaś dobrze znać. Byli tak przeraźliwie socjalni że do dziś nie potrafimy się pozbierać. A ile to dyktatur na świecie ma usta pełne frazesów o pomocy biednym itp. ? Ale liczą się czyny a nie puste, kłamliwe, jak się okazuje, frazesy, których mamy już po dziurki w nosie. > Ba, ich to nie interesuje. Kasa i tylko > kasa. A kto, spytam, tu poniżej opisuje swoją walkę o nic innego jak o kasę? Ciupazko, nie wstyd Cię cynicznie szarpać się z zusem o te parę złotych, jak obok Ciebie ludzie, oczywiście z winy pyzatych liberałów z PO, umierają z głodu? ;) Wybacz ten żart, ale gubisz się w sprzecznościach i mam takie wrażenie, że Twoje wynurzenia trącają jakimś schematyzmem, jakby były efektem czyjeś socjotechniki a nie autonomicznego rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
markpunk Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 09:49 ciupazka napisała: > Podział społeczeństwa sięga więcej niz pół wieku i nie PiS-u to zasługa, nie > > zapominaj o tym. Nigdy nie uwierzę, ze zostanie on zniwelowany. Aaa, ze się > pogłębia... z jednej strony skrajna bieda, a z drugiej pyzate ryje i > dostatnie ich życie... Jesteś w stanie to zmienić,liberale, kiedy PO nie ma > socjalnej wizji dla społeczeństwa. Ba, ich to nie interesuje. Kasa i tylko > kasa. Całe szczeście że nie ma socjalnej wizji, socjalizmu mieliśmy juz dość, z socjalizmem męczą się Francuzi i Niemcy, mam nadzieję że u nas do tego nie dojdzie. w Anglii i Irlandi jest najmniej socjalu w całej europie i żyje się tam najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 10:23 No tak, muszą wymrzeć Ci okradzeni przez PRL, ZUS i innych cwaniaków rodem z PRL, którym nie starcza nie raz na chleb, bo dla nich nie bedzie socjalu...Ale na to musicie jeszcze poczekać, panowie liberałowie. Jestem za reformą pracy, płacy, emerytalną, ale największe koszty reformy ponoszą Ci , którzy najdłuzej czekali na zmianę systemu. Cieszyć się z tego, to troche za mało...i im trzeba pomóc. Ktoś ich musi widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 15:26 Niejaki markunk pisze takie brednie, że chcąc nie chcąc trzeba mu odpowiedzieć. Nie chcesz żyć tak ja w Niemczech i Francji to nie. Ja nawet nie do siebie, ale do innych chcę żeby troszeczkę zaznali życia tak jak Niemcy czy Francuzi. A jak to partia rządzi w Anglii? Prawica? A może jeszcze chrześcijańska? Może jakąś gazetę byś przeczytał? Ciupazka nie różnisz się niczym od sekretarza propagandy PZPR. Tak samo wciskasz ludziom brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 04.10.06, 20:13 Może i masz rację, czym skorupa za młodu... a długo i przymusowo nasiąkała, ale Wy to macie perpektywy, tylko pozazdrościć, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 17.10.06, 06:54 I kto to mówił??? "(...) Pan Andrzej Lepper z tej szansy nie skorzystał. Po krótkim czasie powrócił do swoich praktyk, co trzeba określić jednym słowem - warcholstwo. My warcholstwa w żadnym razie nie możemy tolerować. (...)nigdy więcej nie wolno już rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji. I chcę wam tutaj, w tym szczególnym miejscu, w tym, można powiedzieć, świętym miejscu Polaków, przyrzec, że nigdy więcej już z takimi ludźmi rozmawiać nie będziemy." I tak z kaczej gęby zrobiła się kozia dupa ;)) I kto kogo wydymał,ciupazka??? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Koniec IV RP scenariusz ???? 17.10.06, 08:45 Jak pisuar cokolwiek obieca to tylko obieca. Władzy raz zdobytej się nie oddaje. Pisuary do szaletów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Koniec IV RP 25.02.07, 22:52 Ponoć prymier coś zaboczoł Bydzie se skiż tego pocioł? Odpowiedz Link Zgłoś