rafalprencel 13.11.06, 15:58 Dziękuję wszytkim, którzy oddali na mnie głos. Dzięki WAM zdobyłem 196 głosów. Wielkie dzięki i jestem dumny, że tyle osób mi zaufało. Pozdrawiam i do zobaczenia! Rafał Prencel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyczliwy_fryna mam nadzieje że cie nie wybrali 13.11.06, 17:00 mam nadzieje że nie zostałeś radnym tego miasta ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszkabala Re: PODZIĘKOWANIA RAFAŁA PRENCEL 17.11.06, 15:04 dobry program dla Bykowiny miałeś, z pewnością mandat należał Ci się bardziej niż Chlejasowi powodzenia za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
rafalprencel Re: PODZIĘKOWANIA RAFAŁA PRENCEL 17.11.06, 22:26 wyborcy zdecydowali. Za 4 latka do walki znów myślę, że przystąpie. Mam nadzieję, że kiedyś ludzie z pomysłami dostaną się do rady w Rudzie Śląskiej. Zobaczymy co ta nowa zrobi! Myślę, że młodzi muszą razem dyskutować o Rudzie i przygotować program dla mnie. Przynajmniej rozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
von-cymbergaj Re: PODZIĘKOWANIA RAFAŁA PRENCEL 18.11.06, 00:49 Dobry program? Chlejasowi powiadasz? A któż to jest ten Chlejas? Odpowiedz Link Zgłoś
200zlotych Re: PODZIĘKOWANIA RAFAŁA PRENCEL 18.11.06, 11:32 radny Marek Pejas nicka na forum nie można się tylko domyślać Odpowiedz Link Zgłoś