Dodaj do ulubionych

czarno-czerwoni

23.07.07, 13:32
nareszcie wraca komunizm grzesio1945 co ty na to?
fakty.interia.pl/kraj/news/euro-2012-popracujemy-obowiazkowo,948068
Obserwuj wątek
    • grzegorz1948 Re:osi-ris 23.07.07, 15:12
      Przykro nam, ale strona o podanym adresie nie istnieje
      Na komentarz w twoim wypadku juz za pozno .Co ci moze pomoc to tylko pokoik z
      gumowymi scianami i cierpliwe mlode pielegniarki.
    • osi-ris Re: czarno-czerwoni 23.07.07, 20:49
      jeżeli link nie działa to informuję iż jest inny :
      www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/popracujemy;obowiazkowo;przy;euro;2012,65,0,254785.html
      a jak nie zadziała to wpisz w googlach coś takiego "euro 2012 prace społeczne"
      pozdrawiam czorno -czerwony kmerze..

www.wellandcanal.ca/salties/polish/kopalniahalemba/halemba.jpg
      • zoro333 Re: czarno-czerwoni 24.07.07, 12:05
        Te Kaczory wprowadzają system Kubański albo Korea Północna.
        Bomba już zapowiadam, że na dodatkowe prace społeczne nie pójdę, ale koniecznie
        przyjdę na dokształcanie w Urzędzie Miejskim.
        Kto to będzie prowadził?
        Może sam prezio czy Kania?
        • osi-ris Re: czarno-czerwoni 24.07.07, 14:47
          ja myśle że nasz pedagog grzegorz1945 to jego czasy więc chyba się sprawdzi..
          • grzegorz1948 Re: zoro 25.07.07, 07:19
            Przesun sie troche na prawo bo pod lewym butem mam juz ta czerwona pluskwe
            osi,ale pod lewym butem jeszcze miejsce znajdziesz.Rozdeptuje was z satysfakcja.
          • grzegorz1948 Re: osi-ris 25.07.07, 07:22
            ja myśle że nasz pedagog grzegorz1945 to jego czasy więc chyba się sprawdzi..
            Oj ja nie jestem pedagogiem ale kochany Jozek jest pedagogiem co prawda
            lopatologi ale dla ciebie i zoroka to jest wystarczajace zeby otworzyc pchli
            cyrkus.Jozek bedzie mial zajecie to nie bedzie myslal o "karierze politycznej"
            >

--------------------------------------------------------------------------------
            • jozefosmenda psychol Gregor 25.07.07, 16:24
              Brawo!
              I ty się potem dziwisz,że wszyscy ci kopią ....?
              Mnie przynajmniej nikt nie podpierdolił 50 Euro bo mógłby lekko w ryja zarobić
              gdyby spróbował.Ale ciebie Gregor nawet kieszonkowcy z Katowic mają za nic!
              Ale jakbyś tak chciał się podszkolić w obojętnie jakim zakresie to u mnie
              będziesz miał rabat (po starej znajomości).
              • grzegorz1948 Re: czerwona pluskwo Jozku 25.07.07, 20:52
                Mnie juz SB(twoi bracia) tez mowilo ze mam klapki na oczach,no ich oczetow
                raczej nie widzialem bo zawsze wzrok mieli w kierunku podlogi nic szczegolnego
                tak jak wszyscy smetni ludzie.
                Mnie przynajmniej nikt nie podpierdolił 50 Euro bo mógłby lekko w ryja zarobić
                > gdyby spróbował.Ale ciebie Gregor nawet kieszonkowcy z Katowic mają za nic!
                No opa zgrywasz sie znow na wirtuaqlnego bohatyra.mialem takiego
                wspolpracownika na kopalni temu wpi..l tamtemu noge podstawil az raz przyszedl
                z sinym slepiym" Zodyn tego niy uwierzy ale nadepnalech na grabie w chlewiku"
                bylo to proste wyznanie zniszczonego chwalipiety.
                > będziesz miał rabat (po starej znajomości).Aco do ksztalcenia to napisze ci
                pozniej

• osi-ris Re: czerwona pluskwo Jozku 26.07.07, 11:17
                  aleś ty miernota. wysuszony chojrak z wierku

--
                  • grzegorz1948 Re: czerwona pluskwo Jozku 27.07.07, 20:48
                    aleś ty miernota. wysuszony chojrak z wierku
                    >
                    >
                    Nie kazdy moze byc gwiazda kremlowska i do tego wypasiona na nedzy
                    wspolobywateli.
                    I jak doszukales sie juz gdzie tatus znalazl przytulek na Slasku?

• grzegorz1948 Re: czerwona pchla Jozek 28.07.07, 00:03
                Ostatnio musialem przerwac bo sluzba nie druzba.
                > będziesz miał rabat (po starej znajomości).
                Jozek daj se spokoj ze tym komunistycznym szkoleniem.robil to juz na przelomie
                lutego/marca 1982 twoj mentor/wowczas jeszcze docent7 Rysiu Nazarewicz i cham
                tez sie tylko osmieszyl za co paru kolegow przewieziono do Szerokiej.Dlatego
                daj se spokoj z swoimi madrosciami bo mnie az w d..e szczypie z waszymi
                pouczeniami.
                • osi-ris psychol Gregor 28.07.07, 11:40
                  to ty już sam ze sobą gadasz?
                  • grzegorz1948 Re:osi-ris 28.07.07, 21:30
                    Zglos sie do pani Dr . Osmendy po przekaz do psychiatry dla swojego brata Jozka
                    juz dawno wypisala.
                    Sposc twoje gorolskie oczeta na szlapki swoich szczewikow bo juzas ci sloma
                    wylazi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka