Dodaj do ulubionych

szukam mieszkania

03.11.08, 20:41
do wynajęcia, w Rudzie Śląskiej. Ewentualne oferty proszę przysyłać na maila
gazetowego.
Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • g-48 Re: szukam mieszkania 03.11.08, 22:11
      Zglos sie do Rudzkiej Spoldzielni Mieszkaniowej
      www.rsm.com.pl/
      Tam cie Jozek Osmenda wyplucze z gotowki
      www.rsm.com.pl/?a=firma.dat&b=rada.dat
      tylko potem nie placz!
      • stefan_st Re: szukam mieszkania 05.11.08, 08:20
        g-48 napisał:

> Zglos sie do Rudzkiej Spoldzielni Mieszkaniowej
        > Tam cie Jozek Osmenda wyplucze z gotowki
        > tylko potem nie placz!

Wiesz co koleś... Ledwo co się pojawiłeś już mnie wnerwiasz.
        Czemu atakujesz Józefa? Jeśli masz jakieś dowody to je wskaż. Sam
        jestem ciekaw kogo Józef wypłukał z gotówki.
        Jeśli nie masz dowodów, to nie rzucaj haseł bez pokrycia.
        Won z pieniaczami
        Stefan_St.
        • g-48 Re: szukam mieszkania -stefan_st 05.11.08, 09:39
          jestem ciekaw kogo Józef wypłukał z gotówki.
          > Jeśli nie masz dowodów, to nie rzucaj haseł bez pokrycia.
          A wiesz zapytaj tych ktorzy usiluja swoje spoldzielcze mieszkania
          kupic zgodnie z przepisami na wlasnosc!
          • stefan_st Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 07:33
            g-48 napisał:

> A wiesz zapytaj tych ktorzy usiluja swoje spoldzielcze mieszkania
            > kupic zgodnie z przepisami na wlasnosc!

...I co? Józef zabrania je kupić powiadasz...hmm. Czy możesz mi
            powiedzieć jak to robi i czy wspiera go w tych działaniach ktoś
            jeszcze? Wyjaśnij mi również czy zabrania je kupować w Rudzie czy
            może także w innych miastach w Polsce.
            Stefan_St.
            • totolotto Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 18:53
              Trafiłeś kulą w płot akurat mieszkania z RSM mają najtańsze czynsze,
              przyzwoite ceny garaży i bogatą ofertę osiedlowych klubów kultury.

Kup sobie mieszkanie z MPGM to ci się oczy otworzą
              • g-48 Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 21:05
                Trafiłeś kulą w płot akurat mieszkania z RSM mają najtańsze
                czynsze,
                No za spadajace fasady i brudne klatki schodowe.Wchodzac do windy to
                zobacz najpierw czy podloga jeszcze sie nie oberwala. A
                ta "Tanioche "to masz wliczona w oplaty za ogrzewanie,ktore ida
                skokowo w gore.
                bogatą ofertę osiedlowych klubów kultury.
                No prawda i placisz w czynszu bodajze 6 PLZ miesiecznie.A mozesz
                wynajac jako spoldzielca np.Pulsar to zamow sobie zaraz karetke
                pogotowia zeby cie ocucili.
                • jozefosmenda szukam psychiatry.... 13.11.08, 22:37
                  ...dla Gregora oczywiście, sztandarowej postaci tego forum!
                  Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to spie.....!
                  • g-48 Re: szukam psychiatry.... Dla siebie 13.11.08, 23:21
                    Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to
                    spie.....!
                    >
                    "Merytoryczna" odpowiedz szefa tego burdelu!
                    Jozek naprawde jestem ci bardzo zobowiazany.Taki cham jest:
                    www.rsm.com.pl/?a=firma.dat&b=rada.dat
                    Pieknie chamie sie przedstawiasz!
                  • stefan_st psychiatra potrzebny od zaraz 14.11.08, 07:30
                    jozefosmenda napisał:

> ...dla Gregora oczywiście, sztandarowej postaci tego forum!
                    > Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to
                    spie.....!

...Nie wiedziałem że g-48 to Gregor... Wcześniej występował chyba
                    pod innym nickiem
                    Jeśli naprawdę g-48 to gregor to raczej nie mam mu nic do
                    powiedzenia bo i tak nie zrozumie. On funkcjonuje w innym wymarze
                    Stefan_St.
                    • g-48 Re: psychiatra potrzebny od zaraz 14.11.08, 14:15
                      ...Nie wiedziałem że g-48 to Gregor... Wcześniej występował chyba
                      > pod innym nickiem
                      > Jeśli naprawdę g-48 to gregor to raczej nie mam mu nic do
                      > powiedzenia bo i tak nie zrozumie. On funkcjonuje w innym wymarze
                      > Stefan_St.
                      g-48 to grzegorz1948, a nie gregor7tak sie do mnie zwraca
                      tylko"swiatowiec" Jozek.
                      Teraz wiesz stefan no i dowidzenia.
                  • wyborca-1 Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 21:15
                    Brawo Józek, znamy sie bardzo długo, mimo iz jesteś z innej opcji, szacunek dla
                    tego co już zrobiłeś i robisz!!!!
                    • jozefosmenda Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 22:08
                      Mimo wszystko serdecznie dziękuję wyborcy-1.
                      Chciałbym zwrócić uwagę,ze mamy do czynienia z osobnikiem który ma monopol na wszystko ale z wiedzą już trochę gorzej.Jako przykład właśnie owe 1-go Maja 316? gdzie wieżowiec jest pod zarządem MPGM. Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego mieszka brat szanownego Gregora.

• g-48 Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 22:30
                        Jeszcze nie znalazles?
                        Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego
                        > mieszka brat szanownego Gregora.
                        Jezeli tak myslisz to sesja u psychiatry rzeczywiscie polecana.
                        Ale to jest twoj rejon zebraczy.A wiec stary do dziela jutro mi
                        wszystkie windy na osiedlu Paderewskiego obskoczysz.
                • pipi43 Re: szukam mieszkania -stefan_st 14.11.08, 18:33
                  Proszę o wskazanie adresu bloku, w którym znajduje się winda w tak
                  opłakanym stanie.
                  Akurat w RSM w ostatnim czasie wymieniono/zmodernizowano wiele wind
                  i nie wierzę w istnienie windy, której stan tak plastycznie opisałeś.
                  No chyba, że sam ją przed chwilą zdewastowałeś.
                  • g-48 Re:pipi43 14.11.08, 18:39
                    Ot przyklad pierwszy z brzegu 1-Maja 316.
                    • pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 18:54
                      g-48 napisał:

> Ot przyklad pierwszy z brzegu 1-Maja 316.

Sprawdzę z czystej ciekawości.
                      A to na pewno zasoby RSM?
                      • pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 19:00
                        Wyguglowałam sobie ten adres.

Coś mi się wydaje, że trafiłeś kulą w płot.
                        Ten budynek jest w zasobach miasta a nie RSM.
                        Może jakiś inny przykład, ale nie pierwszy z brzegu...
                        • g-48 Re:pipi43 14.11.08, 19:05
                          A drugi blok na wysokosci Pulasaru na Paderewskiego ci pasuje?
                          • pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 19:10
                            g-48 napisał:

> A drugi blok na wysokosci Pulasaru na Paderewskiego ci pasuje?

A konkretny adres możesz podać.
                            Tak na wszelki wypadek...
                            • g-48 Re:pipi43 14.11.08, 20:30
                              A konkretny adres możesz podać.
                              > Tak na wszelki wypadek...
                              A co ja ksiazka telefoniczna? Zrob pipi i przejdz na swoj stary nick.
                              • pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 21:24
                                Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na
                                który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;))

Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep
                                zarzutami.

I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło...
                                • g-48 Re:pipi43 14.11.08, 22:01
                                  Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na
                                  > który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;))
                                  No wlasnie a do szpiegowania sa inni.
                                  Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep
                                  > zarzutami.
                                  >
                                  > I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło...
                                  No wlasnie a tys myslala ze bede latal po klatkach i szukal felerow?!
                                  Nie mala ja opisalem co widzialem na szczescie z spoldzielnia nie
                                  mam nic do czynienia,chyba ze odwiedziny u znajomych i wysluchiwanie
                                  tych komentarzy potem wychodzisz na klatke schodowa i widzisz ze
                                  maja racje.
                                  • pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 23:12
                                    g-48 napisał:

> Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na
                                    > > który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;))
                                    > No wlasnie a do szpiegowania sa inni.
                                    > Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep
                                    > > zarzutami.
                                    > >
                                    > > I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło...
                                    > No wlasnie a tys myslala ze bede latal po klatkach i szukal
                                    felerow?!
                                    > Nie mala ja opisalem co widzialem na szczescie z spoldzielnia nie
                                    > mam nic do czynienia,chyba ze odwiedziny u znajomych i
                                    wysluchiwanie
                                    > tych komentarzy potem wychodzisz na klatke schodowa i widzisz ze
                                    > maja racje.

Żal mi Cię człowieku.
                                    Po pierwsze dlatego, że masz znajomych mieszkających w tak
                                    tragicznych warunkach. Może zapraszaj ich lepiej do siebie?
                                    Wyrwą się z tych spółdzielczych slumsów ;))
                                    Po drugie , że przybywając z wizytą do znajomych musisz wysłuchiwać
                                    utyskiwań na RSM; zwłaszcza, że nie masz ze Spółdzielnią nic
                                    wspólnego. Zresztą ci "utyskiwacze" również (patrz 1 Maja 316).

Czy naprawdę nie macie innych tematów rozmów?

" a do szpiegowania są inni" - facet, nie wiem o co Ci chodzi.
                                    A Ty wiesz?

I jeszcze jedno - dla Ciebie nie jestem "maLa".
                                    ZDECYDOWANIE.

• g-48 Re:pipi43 15.11.08, 00:27
                                      Po drugie , że przybywając z wizytą do znajomych musisz wysłuchiwać
                                      > utyskiwań na RSM; zwłaszcza, że nie masz ze Spółdzielnią nic
                                      > wspólnego. Zresztą ci "utyskiwacze" również (patrz 1 Maja 316).
                                      Tam tez!No !Wiesz jak to jest mala jak ludzie wiedza ze masz dobre
                                      koneksje z magistratem to potem sie uzalaja a ja mam i tak strach to
                                      meldowac bo boje sie o moja posade jako portier.
                                      " a do szpiegowania są inni" - facet, nie wiem o co Ci chodzi.
                                      > A Ty wiesz?
                                      No pewnie!A co ci mam jeszcze mala szukac ich po tym forum?
                                      A nawet zebys sie kobitko nie wysilala to ci pod bryle podloze!
                                      Autor: jozefosmenda 14.11.08, 22:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                      Odpowiedz cytując Odpowiedz

Mimo wszystko serdecznie dziękuję wyborcy-1.
                                      Chciałbym zwrócić uwagę,ze mamy do czynienia z osobnikiem który ma
                                      monopol na wszystko ale z wiedzą już trochę gorzej.Jako przykład
                                      właśnie owe 1-go Maja 316? gdzie wieżowiec jest pod zarządem MPGM.
                                      Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego mieszka brat szanownego
                                      Gregora.
                                      co znasz tego pinczerka?
                                      • pipi43 Re:pipi43 15.11.08, 10:26
                                        Nie wiem, czy masz dobre koneksje z magistratem.
                                        Wiem za to, że nie masz klawisza ALT na klawiaturze.
                                        To dopiero musi być wkurzające - Twoje i tak już mało czytelne
                                        wypociny są całkiem niezrozumiałe.

"MALA","POD BRYLE" - kto się zajmował Twoim wychowaniem?
                                        Jakaś placówka wychowawcza? Nie wyszło...

Józefa Osmendę znam z widzenia.
                                        Pinczerka? Chyba żadnego nie znam.

Cierpisz facet na rozdwojenie jaźni - to oczywiście taka raczej
                                        amatorska diagnoza...;)
                                        Znajomi wiedząc o Twoich dobrych koneksjach w magistracie skarżą się
                                        na Spółdzielnię....

ŻAŁOSNE.
                                        • g-48 Re:pipi43 15.11.08, 15:34
                                          Wiem za to, że nie masz klawisza ALT na klawiaturze.
                                          > To dopiero musi być wkurzające - Twoje i tak już mało czytelne
                                          > wypociny są całkiem niezrozumiałe.
                                          Ale sie starasz zrozumiec mala i dobrze.A tastature mam angielska w
                                          ktorym to jezyku prowadze korenspondencje/komputer i internet
                                          prezent od pracodawcy/a wiec zmiana alfabetu na polski to robie to
                                          czasami zeby ktos dobrze zrozumiał.To Ł specjalnie zrobilem dla
                                          ciebie.
                                          Jakaś placówka wychowawcza? Nie wyszło...
                                          Nie bo mi sie kierowniczka nie podobala/byla ryszawa/ a na takie
                                          jestem od dziecinstwa uczulony.
                                          Józefa Osmendę znam z widzenia.
                                          > Pinczerka? Chyba żadnego nie znam.
                                          A co mialem napisac buldoga?On sie stara byc dobrym pieskiem
                                          milicyjnym bo chc tez byc w Muzeum PRL
                                          • kapioh1 Re:pipi43 15.11.08, 17:00
                                            Ha ha ha, jeśli ktoś szuka mieszkania, to nic prostszego ! Przecież
                                            w Rudzie przybywa mieszkań jak GRZYBÓW PO DESZCZU ! Wystarczy
                                            odwiedzić Pryzidynta, dostępny w zasadzie przez całą dobę, przy
                                            takim błotnistym, syfiatym klepisku, co się bombastycznie nazywa-
                                            plac Jana Pawła II (wstyd !) On tam daje mieszkania wszystkim,
                                            którzy chcą mieszkać w miejscu tym przepięknym, we Pympku i
                                            Kopciuszku Świata. Trzeba tylko zapukać i On będzie już
                                            wiedział....
                                          • pipi43 Re:pipi43 15.11.08, 17:03
                                            Przestaję karmić trolla.
                                            Zdechnie z głodu i nie będzie więcej zaśmiecał poważnych wątków na
                                            tym forum.
                                            Merytorycznie nie mamy o czym gadać - za cienki jesteś.
                                            Twoja emocjonalna labilność i brak kindersztuby wykluczają rzeczową
                                            dyskusję.

Twoje uczulenie od dzieciństwa na "ryszawe" ... hmmmmmmm, czyżby...
                                            To może wszystko tłumaczyć...
                                            Może terapia pomoże?

Żegnam ozięble.
                                            Go and f**k yourself.
                                            • jozefosmenda Troll Gregor..... 16.11.08, 21:06
                                              >>>pipi43 napisała:
                                              > Merytorycznie nie mamy o czym gadać - za cienki jesteś.
                                              > Twoja emocjonalna labilność i brak kindersztuby wykluczają rzeczową
                                              > dyskusję. <<<

Poza tym Gregor nazwała cię jeszcze TROLLEM!
                                              I nie wstyd ci? Nawet kobiecie podpadłeś!
                                              • g-48 Re: Troll Gregor..... 16.11.08, 21:15
                                                Poza tym Gregor nazwała cię jeszcze TROLLEM!
                                                > I nie wstyd ci? Nawet kobiecie podpadłeś!
                                                Tak bywa jezeli argumentow zbywa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka