obywatel46 03.11.08, 20:41 do wynajęcia, w Rudzie Śląskiej. Ewentualne oferty proszę przysyłać na maila gazetowego. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: szukam mieszkania 03.11.08, 22:11 Zglos sie do Rudzkiej Spoldzielni Mieszkaniowej www.rsm.com.pl/ Tam cie Jozek Osmenda wyplucze z gotowki www.rsm.com.pl/?a=firma.dat&b=rada.dat tylko potem nie placz! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st Re: szukam mieszkania 05.11.08, 08:20 g-48 napisał: > Zglos sie do Rudzkiej Spoldzielni Mieszkaniowej > Tam cie Jozek Osmenda wyplucze z gotowki > tylko potem nie placz! Wiesz co koleś... Ledwo co się pojawiłeś już mnie wnerwiasz. Czemu atakujesz Józefa? Jeśli masz jakieś dowody to je wskaż. Sam jestem ciekaw kogo Józef wypłukał z gotówki. Jeśli nie masz dowodów, to nie rzucaj haseł bez pokrycia. Won z pieniaczami Stefan_St. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: szukam mieszkania -stefan_st 05.11.08, 09:39 jestem ciekaw kogo Józef wypłukał z gotówki. > Jeśli nie masz dowodów, to nie rzucaj haseł bez pokrycia. A wiesz zapytaj tych ktorzy usiluja swoje spoldzielcze mieszkania kupic zgodnie z przepisami na wlasnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 07:33 g-48 napisał: > A wiesz zapytaj tych ktorzy usiluja swoje spoldzielcze mieszkania > kupic zgodnie z przepisami na wlasnosc! ...I co? Józef zabrania je kupić powiadasz...hmm. Czy możesz mi powiedzieć jak to robi i czy wspiera go w tych działaniach ktoś jeszcze? Wyjaśnij mi również czy zabrania je kupować w Rudzie czy może także w innych miastach w Polsce. Stefan_St. Odpowiedz Link Zgłoś
totolotto Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 18:53 Trafiłeś kulą w płot akurat mieszkania z RSM mają najtańsze czynsze, przyzwoite ceny garaży i bogatą ofertę osiedlowych klubów kultury. Kup sobie mieszkanie z MPGM to ci się oczy otworzą Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: szukam mieszkania -stefan_st 13.11.08, 21:05 Trafiłeś kulą w płot akurat mieszkania z RSM mają najtańsze czynsze, No za spadajace fasady i brudne klatki schodowe.Wchodzac do windy to zobacz najpierw czy podloga jeszcze sie nie oberwala. A ta "Tanioche "to masz wliczona w oplaty za ogrzewanie,ktore ida skokowo w gore. bogatą ofertę osiedlowych klubów kultury. No prawda i placisz w czynszu bodajze 6 PLZ miesiecznie.A mozesz wynajac jako spoldzielca np.Pulsar to zamow sobie zaraz karetke pogotowia zeby cie ocucili. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda szukam psychiatry.... 13.11.08, 22:37 ...dla Gregora oczywiście, sztandarowej postaci tego forum! Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to spie.....! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: szukam psychiatry.... Dla siebie 13.11.08, 23:21 Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to spie.....! > "Merytoryczna" odpowiedz szefa tego burdelu! Jozek naprawde jestem ci bardzo zobowiazany.Taki cham jest: www.rsm.com.pl/?a=firma.dat&b=rada.dat Pieknie chamie sie przedstawiasz! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_st psychiatra potrzebny od zaraz 14.11.08, 07:30 jozefosmenda napisał: > ...dla Gregora oczywiście, sztandarowej postaci tego forum! > Ja ci Gregor powiem tylko tyle, że jak się na czymś nie znasz to spie.....! ...Nie wiedziałem że g-48 to Gregor... Wcześniej występował chyba pod innym nickiem Jeśli naprawdę g-48 to gregor to raczej nie mam mu nic do powiedzenia bo i tak nie zrozumie. On funkcjonuje w innym wymarze Stefan_St. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: psychiatra potrzebny od zaraz 14.11.08, 14:15 ...Nie wiedziałem że g-48 to Gregor... Wcześniej występował chyba > pod innym nickiem > Jeśli naprawdę g-48 to gregor to raczej nie mam mu nic do > powiedzenia bo i tak nie zrozumie. On funkcjonuje w innym wymarze > Stefan_St. g-48 to grzegorz1948, a nie gregor7tak sie do mnie zwraca tylko"swiatowiec" Jozek. Teraz wiesz stefan no i dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca-1 Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 21:15 Brawo Józek, znamy sie bardzo długo, mimo iz jesteś z innej opcji, szacunek dla tego co już zrobiłeś i robisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 22:08 Mimo wszystko serdecznie dziękuję wyborcy-1. Chciałbym zwrócić uwagę,ze mamy do czynienia z osobnikiem który ma monopol na wszystko ale z wiedzą już trochę gorzej.Jako przykład właśnie owe 1-go Maja 316? gdzie wieżowiec jest pod zarządem MPGM. Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego mieszka brat szanownego Gregora. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: szukam psychiatry.... 14.11.08, 22:30 Jeszcze nie znalazles? Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego > mieszka brat szanownego Gregora. Jezeli tak myslisz to sesja u psychiatry rzeczywiscie polecana. Ale to jest twoj rejon zebraczy.A wiec stary do dziela jutro mi wszystkie windy na osiedlu Paderewskiego obskoczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re: szukam mieszkania -stefan_st 14.11.08, 18:33 Proszę o wskazanie adresu bloku, w którym znajduje się winda w tak opłakanym stanie. Akurat w RSM w ostatnim czasie wymieniono/zmodernizowano wiele wind i nie wierzę w istnienie windy, której stan tak plastycznie opisałeś. No chyba, że sam ją przed chwilą zdewastowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 18:54 g-48 napisał: > Ot przyklad pierwszy z brzegu 1-Maja 316. Sprawdzę z czystej ciekawości. A to na pewno zasoby RSM? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 19:00 Wyguglowałam sobie ten adres. Coś mi się wydaje, że trafiłeś kulą w płot. Ten budynek jest w zasobach miasta a nie RSM. Może jakiś inny przykład, ale nie pierwszy z brzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:pipi43 14.11.08, 19:05 A drugi blok na wysokosci Pulasaru na Paderewskiego ci pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 19:10 g-48 napisał: > A drugi blok na wysokosci Pulasaru na Paderewskiego ci pasuje? A konkretny adres możesz podać. Tak na wszelki wypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:pipi43 14.11.08, 20:30 A konkretny adres możesz podać. > Tak na wszelki wypadek... A co ja ksiazka telefoniczna? Zrob pipi i przejdz na swoj stary nick. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 21:24 Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;)) Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep zarzutami. I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło... Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:pipi43 14.11.08, 22:01 Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na > który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;)) No wlasnie a do szpiegowania sa inni. Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep > zarzutami. > > I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło... No wlasnie a tys myslala ze bede latal po klatkach i szukal felerow?! Nie mala ja opisalem co widzialem na szczescie z spoldzielnia nie mam nic do czynienia,chyba ze odwiedziny u znajomych i wysluchiwanie tych komentarzy potem wychodzisz na klatke schodowa i widzisz ze maja racje. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 14.11.08, 23:12 g-48 napisał: > Na jaki stary nick mam przejść? Chętnie przejdę, tylko podaj na > > który - mam ich tyle, że już mi się trochę miesza...;)) > No wlasnie a do szpiegowania sa inni. > Nie jesteś książką telefoniczną, tylko facetem rzucającym na oślep > > zarzutami. > > > > I pomyśleć, że tak niewinnie się to wszystko zaczęło... > No wlasnie a tys myslala ze bede latal po klatkach i szukal felerow?! > Nie mala ja opisalem co widzialem na szczescie z spoldzielnia nie > mam nic do czynienia,chyba ze odwiedziny u znajomych i wysluchiwanie > tych komentarzy potem wychodzisz na klatke schodowa i widzisz ze > maja racje. Żal mi Cię człowieku. Po pierwsze dlatego, że masz znajomych mieszkających w tak tragicznych warunkach. Może zapraszaj ich lepiej do siebie? Wyrwą się z tych spółdzielczych slumsów ;)) Po drugie , że przybywając z wizytą do znajomych musisz wysłuchiwać utyskiwań na RSM; zwłaszcza, że nie masz ze Spółdzielnią nic wspólnego. Zresztą ci "utyskiwacze" również (patrz 1 Maja 316). Czy naprawdę nie macie innych tematów rozmów? " a do szpiegowania są inni" - facet, nie wiem o co Ci chodzi. A Ty wiesz? I jeszcze jedno - dla Ciebie nie jestem "maLa". ZDECYDOWANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:pipi43 15.11.08, 00:27 Po drugie , że przybywając z wizytą do znajomych musisz wysłuchiwać > utyskiwań na RSM; zwłaszcza, że nie masz ze Spółdzielnią nic > wspólnego. Zresztą ci "utyskiwacze" również (patrz 1 Maja 316). Tam tez!No !Wiesz jak to jest mala jak ludzie wiedza ze masz dobre koneksje z magistratem to potem sie uzalaja a ja mam i tak strach to meldowac bo boje sie o moja posade jako portier. " a do szpiegowania są inni" - facet, nie wiem o co Ci chodzi. > A Ty wiesz? No pewnie!A co ci mam jeszcze mala szukac ich po tym forum? A nawet zebys sie kobitko nie wysilala to ci pod bryle podloze! Autor: jozefosmenda 14.11.08, 22:08 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Mimo wszystko serdecznie dziękuję wyborcy-1. Chciałbym zwrócić uwagę,ze mamy do czynienia z osobnikiem który ma monopol na wszystko ale z wiedzą już trochę gorzej.Jako przykład właśnie owe 1-go Maja 316? gdzie wieżowiec jest pod zarządem MPGM. Natomiast gdzieś tam na Paderewskiego mieszka brat szanownego Gregora. co znasz tego pinczerka? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 15.11.08, 10:26 Nie wiem, czy masz dobre koneksje z magistratem. Wiem za to, że nie masz klawisza ALT na klawiaturze. To dopiero musi być wkurzające - Twoje i tak już mało czytelne wypociny są całkiem niezrozumiałe. "MALA","POD BRYLE" - kto się zajmował Twoim wychowaniem? Jakaś placówka wychowawcza? Nie wyszło... Józefa Osmendę znam z widzenia. Pinczerka? Chyba żadnego nie znam. Cierpisz facet na rozdwojenie jaźni - to oczywiście taka raczej amatorska diagnoza...;) Znajomi wiedząc o Twoich dobrych koneksjach w magistracie skarżą się na Spółdzielnię.... ŻAŁOSNE. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re:pipi43 15.11.08, 15:34 Wiem za to, że nie masz klawisza ALT na klawiaturze. > To dopiero musi być wkurzające - Twoje i tak już mało czytelne > wypociny są całkiem niezrozumiałe. Ale sie starasz zrozumiec mala i dobrze.A tastature mam angielska w ktorym to jezyku prowadze korenspondencje/komputer i internet prezent od pracodawcy/a wiec zmiana alfabetu na polski to robie to czasami zeby ktos dobrze zrozumiał.To Ł specjalnie zrobilem dla ciebie. Jakaś placówka wychowawcza? Nie wyszło... Nie bo mi sie kierowniczka nie podobala/byla ryszawa/ a na takie jestem od dziecinstwa uczulony. Józefa Osmendę znam z widzenia. > Pinczerka? Chyba żadnego nie znam. A co mialem napisac buldoga?On sie stara byc dobrym pieskiem milicyjnym bo chc tez byc w Muzeum PRL Odpowiedz Link Zgłoś
kapioh1 Re:pipi43 15.11.08, 17:00 Ha ha ha, jeśli ktoś szuka mieszkania, to nic prostszego ! Przecież w Rudzie przybywa mieszkań jak GRZYBÓW PO DESZCZU ! Wystarczy odwiedzić Pryzidynta, dostępny w zasadzie przez całą dobę, przy takim błotnistym, syfiatym klepisku, co się bombastycznie nazywa- plac Jana Pawła II (wstyd !) On tam daje mieszkania wszystkim, którzy chcą mieszkać w miejscu tym przepięknym, we Pympku i Kopciuszku Świata. Trzeba tylko zapukać i On będzie już wiedział.... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi43 Re:pipi43 15.11.08, 17:03 Przestaję karmić trolla. Zdechnie z głodu i nie będzie więcej zaśmiecał poważnych wątków na tym forum. Merytorycznie nie mamy o czym gadać - za cienki jesteś. Twoja emocjonalna labilność i brak kindersztuby wykluczają rzeczową dyskusję. Twoje uczulenie od dzieciństwa na "ryszawe" ... hmmmmmmm, czyżby... To może wszystko tłumaczyć... Może terapia pomoże? Żegnam ozięble. Go and f**k yourself. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Troll Gregor..... 16.11.08, 21:06 >>>pipi43 napisała: > Merytorycznie nie mamy o czym gadać - za cienki jesteś. > Twoja emocjonalna labilność i brak kindersztuby wykluczają rzeczową > dyskusję. <<< Poza tym Gregor nazwała cię jeszcze TROLLEM! I nie wstyd ci? Nawet kobiecie podpadłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Troll Gregor..... 16.11.08, 21:15 Poza tym Gregor nazwała cię jeszcze TROLLEM! > I nie wstyd ci? Nawet kobiecie podpadłeś! Tak bywa jezeli argumentow zbywa! Odpowiedz Link Zgłoś