Gość: K.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:14 sprowdzołem czy ktoś to czyto.... mom nadziejo ze na rsl-u powstane takie forum kerego nie bydom moderować... a ty bydziesz mog sie udzielic artycznie w "domu"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usia.t Re: spamer czy ..... 30.10.03, 15:07 Gość portalu: K.. napisał(a): > sprowdzołem czy ktoś to czyto.... mom nadziejo ze na rsl-u powstane takie > forum kerego nie bydom moderować... a ty bydziesz mog sie udzielic artycznie > w "domu"... Napisz to jeszcze raz,ale tak, żeby można było zrozumieć o co Ci chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: spamer czy ..... 30.10.03, 16:40 Ruda "oficjalne" forum mo Ale moderator gro Tak że marnie to tam idzie Możno lepi ze tym bydzie. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: spamer czy ..... 30.10.03, 16:42 Inkszo sprawa - jo jest u sia! Ło tym wiy tyż naszo Usia A kto tukej niy wiy tego To już yno problym jego. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: spamer czy ..... 01.11.03, 18:21 Jednak wola "notgeld" być Jakoś ze tym idzie żyć "Spamer" - dyć to wzglyndne jest Choć durś szkryflom tukej fest Wiym że jednak to czytajom I uciecha z rymow majom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: spamer czy ..... 07.11.03, 12:19 "Szpaner" bardzi mi pasuje Co gardina fest szpanuje Choby jakeś rudzke forum A wszysko to skiż humoru. Odpowiedz Link Zgłoś