w336 21.07.09, 17:12 Mija rok od tego reportażu i ciekawe ile zostało zrealizowane. www.tvs.pl/informacje/3504/ Jeśli ktoś wie to niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris-8 Re: Ile przybyło?Durni?! 21.07.09, 21:35 panie Moderatorze! Proszę reagować - G-48 używa epitetów, przy czym nawet ich nie uzasadnia. Co jest durnego w pytaniu ile ścieżek przybyło w ciągu roku? Jakim prawem nazywa kogoś durnym? Powinien nie tylko być kasowany, ale i przepraszać by móc dalej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ile przybyło?Durni?! 22.07.09, 00:03 panie Moderatorze! Proszę reagować - G-48 używa epitetów, przy czym nawet ich > nie uzasadnia. No i Hepik spelnil twoje zyczenie!Masz jeszcze jakies? A w takim razie z powrotem do podanego przykladu Tychow. Tychy byly budowane w PRL jako miasto trubadur do aglomeracji przemyslowej. Juz wtedy rozstaw blokow na osiedlach byl wiekszy niz w starych aglomeracjach. Do tego architektura blokowisk byla zroznicowana ze nawet na niektorych byly tablice z nazwiskami architektow i wykonawcow.Ulice tez byly duzo szersze niz gdies indziej.Ot urbanizacja pokazowa.A gdzie wy byscie chcieli kochane przedszkolaki robic te sciezki rowerowe np. na ulicy 1-go Maja?Mozna by i byly kiedys!!!ale wtedy przejezdzaly tam co godzine jeden autobus lub taksowka.Moze chcielibyscie zrezygnowac z jednego pasa ulicy czy moze zwzyc chodniki dla pieszych? Tyle co dotyczy sciezek rowerowych. Mam inna propozycje dotyczaca fasady dworca na Chebziu /z ktorym jestem zwiazany rodzinnie/moze uczynic z tej fasady rudzka sciane placzu tak ze zawsze tam ktos bedzie walil glowa o mur to wtedy chuligani nie beda mogli smarowac scian. english.thekotel.org/cameras.asp Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: Ile przybyło?Durni?! 22.07.09, 08:52 Gregor - wytłumacz to twojemu idolowi i zapytaj ile kasy już przekazał (zatem ile daliśmy) na realizację tej mrzonki. Ty naprawdę nie masz pojęcia o tym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: rudy 22.07.09, 09:20 Gregor - wytłumacz to twojemu idolowi i zapytaj ile kasy już > przekazał (zatem ile daliśmy) na realizację tej mrzonki. Ty naprawdę > nie masz pojęcia o tym mieście. Jezeli chodzi o idola to jest kazdy kto robi dobra robote i to obojetnie w jakiej dziedzinie. A co do kasy?!Jeszcze siew taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil.A wam malkotentom naprawde trudno sprostac. A dlaczego uwazasz ze nie mam pojecia o tym miescie?Dlatego ze mam inny poglad niz wasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: rudy 22.07.09, 11:40 po raz kolejny dowodzisz, że nie masz pojęcia o tym miescie. Ale po co ja znowu ci usiłuję coś tłumaczyć, kiedy ty ani nie potrafisz myśleć...? Wybacz to z tego upału. Już nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: rudy 22.07.09, 14:47 po raz kolejny dowodzisz, że nie masz pojęcia o tym miescie. Ale po > co ja znowu ci usiłuję coś tłumaczyć, kiedy ty ani nie potrafisz > myśleć...? Wybacz to z tego upału. Już nie będę. Dziekuje ci rudy masz swietne "argument". Odpowiedz Link Zgłoś
w336 Re: Ile przybyło? 22.07.09, 18:47 rudaslaska.bip.info.pl/dokument.php?iddok=17497&idmp=1221&r=r zobaczymy jak wyjdzie ps.g-48 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ile przybyło? 22.07.09, 21:55 ps.g-48 pozdrawiam Nie zgrywaj sie chamie na swietego! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy107 Re: Ile przybyło? 23.07.09, 09:52 W336 - nie analizowałem jeszcze całego podanego przez Ciebie linku, ale może wiesz za jaki projekt i komu miasto zapłaciło bodaj w 2003 r.(?) Ja kojarzę to z nawiskiem pewnego kochłowiczanina, zaangazowanego rowerzysty, dawnego kolarza, a zarazem członka PO. Nie pamiętam szczegółów, nie wiem - może pan Józef kojarzy temat? Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Ile przybyło? 23.07.09, 21:10 Wtedy rozbudowa ścieżek polegała na przybijaniu tabliczek przy chodnikach bez wydzielania jakiegokolwiek pasa dla rowerzystów. I tak "przybyło" kilkanaście km. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Ile przybyło? 23.07.09, 22:55 Wtedy rozbudowa ścieżek polegała na przybijaniu tabliczek przy > chodnikach bez wydzielania jakiegokolwiek pasa dla rowerzystów. I > tak "przybyło" kilkanaście km. Mylisz sie na wysokosci Weronu sciezki byly wyaswaltowane w obydwu kierunkach i od chodnikow ograniczone pasem zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: errata 24.07.09, 10:55 Powoli jest czas tastature zmienic. Winno byc: Mylisz sie na wysokosci Werdonu sciezki byly wyasfaltowane w obydwu kierunkach i od chodnikow oddzielone pasem trawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
jozefosmenda Re: errata 24.07.09, 11:20 Miałeś jeszcze dodać Gregor, że to było za PRL-u!Tego ciulatego zresztą. Ale ty nigdy nie piszesz prawdy więc to normalka.A już takie rzeczy to by ci przez gardło nie przeszły. A przy okazji pytam: Jak tam z tymi szczewikami z kapą stalową ? Reflektujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
olo9929 Re: errata 24.07.09, 21:08 p.Józefie wstyd mi za pana,bo takich słów używają tylko ludzie PRYMITYWNI a nie niby wykształceni, ale czego się można spodziewać po takim dwulicowcu, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: olo 24.07.09, 22:19 a dlaczego ty sie masz wstydzic?Nie ma on wysokowyksztalconej rodziny ktora takiego chama ma w domu? Przewodniczący Rady Nadzorczej Rudzkiej Spółdzielni Mieszkaniowej. Nie toleruje chamstwa,cwaniactwa, głupoty, prywaty oraz wszystkich innych działań, które jego zdaniem można określić mianem śmiesznych, kompromitujących i nie przystających do Europy i XXI wieku.. On ma tez wysokie mniemanie o swojej"wartosci" moralnej?! blizejslaska.pl/phpBB3/blog.php?u=195 www.jawor.koliber.org/panel/uploads/kon%20by%20sie%20usmial+.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
olo9929 Re: olo 24.07.09, 22:52 Jak widać brak odwagi odpisywać na prawdę.Na pirdoły pisze na każdej możliwej stronie.Ciekawe co napisze w sprawie PEC-u.Ale jemu to i tak zwisa.Ma swoje i jeszcze trochę wyciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś