da_reczka 17.08.07, 22:05 Proszono mnie by podac na tym forum link do forum o boreliozie dla lekarzy. Oto on: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=48695 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazule Re: forum dla lekarzy 28.09.07, 22:03 Moi Kochani to jest forum dla lekrzy a mnie dochodza słuchy ze wielu z Was próbuje sie tam dostac. No chyba ze ktos na forum jest lekrzem i sie ukrywa ale zeby pisac na tym forum to musi to jakos wykazac skonczył lub studjuje medycyne. Prosze wiec nie meczcie osoby odpwiedzilnej za to forum prośbami o przyjecie jak nie jestescie lekarzami lub nie prowadzicie badań naukowych nad boreliozą. zaz Odpowiedz Link
nataszkam Re: forum dla lekarzy 29.09.07, 16:45 zazule napisała: > o przyjecie jak nie jestescie lekarzami lub nie prowadzicie badań > naukowych nad boreliozą. Jak to "LUB" ???? Czyli nie trzeba spełniać pierwszego warunku, a mozna jeden z nich??? Odpowiedz Link
zazule Re: forum dla lekarzy 30.09.07, 00:13 Natasz nie wiem - tak sobie strzeliłam - trzeba by zapytac własciciela czy ktos taki by sie przydał. Odpowiedz Link