pionek1 19.11.08, 21:06 Cześć Forum zostanie zamknięte za 7 dni. Proszę abyście pokopiowali, pospisywali, po... wazne dla Was watki, tematy, kontakty itp. Pozdrawiam Pionek1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgoorek Re: Zamykamy forum 20.11.08, 04:02 Formalnie rzecz biorąc, jest jeszcze możliwość przekazania forum komuś przez założyciela, czyli Pionka1. Co Wy na to? PS. To pytanie nie dotyczy Jeffa Odpowiedz Link
kotakot1984 Re: Zamykamy forum 20.11.08, 20:37 Nie no masakra ;/ Teraz wszyscy mający wątpliwości będą mieli z jednej strony jedynie słuszną linię reprezentowaną przez zakaźników a z drugiej jeszcze bardziej jedyną i słuszną linię reprezentowaną przez forum artura ;/ ech...;/ Odpowiedz Link
lajlah Re: Zamykamy forum 21.11.08, 07:51 wielka szkoda. Co prawda napisałam tu chyba tylko ze dwa posty, ale regularnie czytałam, mimo, że nie jestem chora jak na razie. Bardzo załuję i mam nadzieję, ze ktoś jednak zaopiekuje się tym forum. Na tamto nawet nie wchodzę, boję się panującej tam atmosfery "jedynie słusznej i niepodważalnej prawdy". Odpowiedz Link
maria.50 Re: Zamykamy forum 21.11.08, 14:14 Nie mam pojęcia o wielu rzeczach,również nie usiłuję szukać powodu zamknięcia tego forum,jednak wiadomość ta,postawiła mnie do pionu!I nie wiem,czy czuję się na siłach by coś racjonalnego tu powiedzieć,bardziej wyszedł by z tego mój racjonalny "egoizm!" Tak!!!jako żywo przyznaję się do niego i byłoby tu nie na miejscu tłumaczyć się zanadto z niego.I tak wiem,ze rozumiecie.Jak nie TU to nigdzie!!! Polegam na Waszej mądrości.Nie schlebiam TU nikomu,przeciwnie: uchybiłabym Wam raczej,gdybym uważała,ze nie tylko oczekuję wyjaśnień ale również "trwania" czegoś co nie ma sensu(???) Traktowalam to miejsce i traktuję jak KOGOŚ z kim mozna rozmawiać.Nigdy tu nie brakowało tej solidnej podstawy,która umozliwiała zawsze kazdą rozmowę,a jest to stan pozadany,myślę,ze nie tylko dla mnie......Idę ryczeć!!!(narazie) Odpowiedz Link
zgoorek Re: Zamykamy forum 21.11.08, 17:06 Pozwoliłam sobie wysłać prywatną pocztą parę słów do osób, które tu się dopisały. Kotakocie i Lajlah - nie znam Waszych adresów, więc wysłałam email na adres twój-nick...@gazeta.pl Odpowiedz Link
aqarel Re: Zamykamy forum 21.11.08, 19:17 Możesz przekazać forum innej osobie.Można zamknąć, ktos inny na nowo otworzy...ale przepadną stare wpisy.Powód żeby nie zamykać np. ten forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49179&w=87304131 Odpowiedz Link
zgoorek Re: Zamykamy forum 21.11.08, 20:11 Do aqarel również napisałam na priva to, co uprzednio do pozostałych. Odpowiedz Link
sylm8 Re: Zamykamy forum 22.11.08, 00:33 Nie mam szczęścia do for ( forów?) Z jednego mnie wyrzucono, na drugim postawiono warunki co mam myśleć i z kim się przyjaźnić, a trzecie - na którym poczułam się wśród przyjaciół - jest zamykane Włączę za kilka dni komputer, wbije znajomy adres i ..zastanę pustkę? Bez sensu. Chciałabym, żeby istniało. Jest niewielkie, niespieszne, ale to swojska kameralność i bezpieczna. Lubię ją. Nie będę Ci zadawać tutaj pytań Pionku, bo to nie na miejscu, ale może da się poczekać na inne rozwiązanie? Odpowiedz Link
maria.50 Re: Zamykamy forum 24.11.08, 12:30 Puk,puk. Oznajmiam,ze jestem już bliska załamania nerwowego i sama już nie wiem,kto powinien czuć się winien! Odpowiedz Link
lastszogun Re: Zamykamy forum 24.11.08, 13:44 szkoda raczej sie nie udzielałem ale duzo czytałem i sporo wyniosłem zarówno z tego jak "bratniego"forum naprawde szkoda !! Odpowiedz Link
pionek1 Re: Zamykamy forum 28.11.08, 21:02 Cześć Ponieważ jak widze ktoś jednak z tego forum korzysta, to przekazuję je w ręce Zgoorka A juz ona niech zdecyduje co dalej. Pozdrawiam i zdrowia życzę. Cześć Odpowiedz Link
pionek1 Re: Zamykamy forum 28.11.08, 21:05 Nie moge Ci przekazać forum, ponieważ system krzyczy, że "juz posiadasz forum" To komu mam przekazać? Odpowiedz Link
zgoorek Re: Zamykamy forum 29.11.08, 10:22 Faktycznie mam lokalne konto już od dość dawna. Napisałam do Ciebie na priva. Odpowiedz Link