Dodaj do ulubionych

Gastrolog - Siedlce

01.01.10, 16:45
Witam serdecznie z racji tego ze nie pochodze z Siedlec czy
moglibyscie mi polecic jakiegos dobrego gastrologa przyjmujacego w
Siedlcach.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 02.01.10, 18:37
      dr J. Michaluk. W Internecie widnieje adres Pilsudskiego, ale wiem ze przyjmuje
      w gabinecie na Mlynarskiej, pierwszy wierzowiec od Starowiejskiej, druga klatka
      (przy wejsciu widnieje tabliczka).
      • rozganiacz Re: Gastrolog - Siedlce 03.01.10, 11:14
        Ta osoba gastroskopie robi w szpitalu, poza szpitalem nie powinna
        tego robić. Prywanie ma bardzo stary sprzęt, a dezynfekcja urządznia
        polegała na przetarciu go ręcznikiem (byłem przy tym). Było już
        wiele skarg na tą osobe (chodzi mi o wizyty domowe).
        • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 04.01.10, 06:51
          Zawsze mozna poprosic o skierowanie do szpitala (ja takowe dostalem bez
          pytania). Nawet nie wiedzialem, ze robi gastro prywatnie.
      • dirt_black Re: Gastrolog - Siedlce 13.01.14, 20:02
        do doktora to jej daleko.
    • emektb Re: Gastrolog - Siedlce 04.01.10, 12:15
      od pani michaluk i innych gastrologów siedleckich niech cię twój
      dobry bóg zachowa. jedź do wawy. polecam klinikę fundacji
      gastroenterologii przy waryńskiego. mają świetnych fachowców -
      europejskiej i światowej sławy - ceny takie jak w siedlcach lub ciut
      wyższe. obsługa o niebo lepsza.
      • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 04.01.10, 12:39
        Popieram.
      • siedlczanin2 Re: Gastrolog - Siedlce 04.01.10, 16:19
        Popieram. U nas metody jak w manufakturze. Gastroskopia czy kolanoskopia tylko
        nie u nas - męczarnie w porównaniu z W-wą.
        • aston79 Re: Gastrolog - Siedlce 04.01.10, 17:25
          Dzieki za wszelkie rady w takim razie sprobuje w Warszawie.

pozdrawiam
          • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 08.01.10, 13:24
            Zeby dodac dla tych, ktorzy ew. rozwazaja gastro w szpitalu w Siedlcach.
            Dezynfekcja sprzetu odbywa sie podobnie jak wyzej wspomniane (albo nie ma jej
            wcale, albo przetarcie recznikiem), wiem bo to przeszedlem. Jedynym plusem byla
            pielegniarka, ktora przez caly czas badania mowila co robic i uspokajala (wbrew
            pozorom to bardzo pomaga).
    • paulini_86 Re: Gastrolog - Siedlce 10.01.14, 11:33
      Witam
      ponawiam pytanie... może ktoś miał jakieś doświadczenia w której przychodni/gabinecie polecacie zrobić gastroskopię? wstępnie jestem zapisana w medice prywatnie, koszt 300zł. Bardzo proszę o opinie.
      • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 10.01.14, 14:27
        Dlaczego tak drogo? Ze znieczuleniem ogolnym? W listopadzie robilem gastro na Warynskiego w Warszawie, udalo mi sie na nfz. Cena prywatnie to chyba 180zl. Tu masz link Tekst linka Osobiscie na gastro w Siedlcach juz bym sie nie skusil.
        • paulini_86 Re: Gastrolog - Siedlce 13.01.14, 09:49
          W Medice powiedzieli mi że ze znieczuleniem miejscowym i nie mam pojęcia dlaczego tak drogo. Cyanidesun a Ty długo czekałeś/aś na wizytę na Waryńskiego? Tam wychodzi jeszcze drożej bo sama gastroskopia kosztuje 180zł a znieczulenie do gastroskopii 190, no chyba że chodzi tu o znieczulenie ogólne,ale nie wydaje mi się...Dzwoniłam też do Centrum i powiedzieli mi że cena to około 100zł.
          • cyanidesun Re: Gastrolog - Siedlce 13.01.14, 10:29
            190 to cena za znieczulenie ogolne raczej, mysle, ze za miejscowe nic sie nie doplaca bo to tylko spray do jamy ustnej. Na Warynskiego czeka sie okolo 2 miesiecy, na nfz paradoksalnie podobno krocej. Polecam skorzystanie na fundusz (wystarczy skierowanie od lekarza rodzinnego).
            • paulini_86 Re: Gastrolog - Siedlce 14.01.14, 00:03
              Zgadza się 190 zł to dodatkowa opłata za znieczulenie ogólne. Dzwoniłam na Waryńskiego dowiedziałam się wszystkiego i od razu zapisałam się na wizytę. Czas oczekiwania prywatnie 2dni!
    • dirt_black Re: Gastrolog - Siedlce 13.01.14, 20:01
      gorąco polecam dr n.med. Krzysztofa Przytulskiego.
      Przyjmuje on również w Siedlcach w Medice na ul.Brzeskiej koło Topazu.

Co do Pani lek. Michalukowej NIE POLECAM !!!
      Ta kobieta jest już przereklamowana. Stawia nieprawidłowe diagnozy !!!!
    • gosc1-234 Re: Gastrolog - Siedlce 20.09.14, 20:39
      Nie polecam lek Jadwigi Michaluk! Jestem od urodzenia chora na celiakie dodatkowo męczy mnie refluks, który mimo, iż byłam pacjentką Pani Michaluk zauważył u mnie laryngolog na przypadkowej wizycie. Gdy poszłam do Pani Michaluk w celu potwierdzenia, bo w końcu to mój lekarz to nie dostałam nawet skierowania na gastroskopię, gdyz Pani Michaluk nie widziała potrzeby. A czułam się źle już od ponad roku. W końcu skierowanie dał mi lekarz rodzinny i wyszło mi zapalenie przełyku stopnia C, co Pani doktor też zbagatelizowała i nawet nie przepisała mi leków na refluks. Dobrze, że trafiłam na doktora Miturę w Szpitalu Miejskim, który mimo, że jest chirurgiem to ma większe pojecie o gastrologii niż Pani Michaluk. Szczerze odradzam! Mam 28 lat, planuję ciążę a teraz czeka mnie leczenie... Pani Michaluk jest niekompetentnym lekarzem! Jeśli zależy Wam na zdrowiu to poszukajcie dobrego lekarza w Warszawie lub zapiszcie się na prywatną wizytę w Medice na Brzeskiej.
    • milgoss Re: Gastrolog - Siedlce 24.09.14, 12:23
      Niestety zgadzam się ze wszystkimi komentarzami dotyczącymi dr. Michaluk. chodziłam do niej prywatnie i nie potrafiła mi zdiagnozować celiakii, a miałam typowe objawy. Tydzień przeleżałam w szpitalu bo mnie tam skierowała i wyszłam z receptą na leki uspokajające. Bo to na pewno na tle nerwowym wrr.
      Jak najbardziej polecam klinikę gastroenterologii w Warszawie na ul. Waryńskiego 10a. Jak byłam tam u lekarza i mi kazał zrobić gastroskopię to powiedziałam, że w Siedlcach zrobię. A on: NIE, NIE TYLKO NIE W SIEDLCACH!!! Tak więc radzę do Warszawy się udac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka