Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 01:58 odstawmy na bok niepotrzebne, śmieszne sprawy zachowajmy godność, szacunek i wszystko co sie na to składa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Zal/oba narodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 08:26 info.siedlce.pl ... papieRZ .. mam nadzieję że to nie brak szacunku tylko gapiostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Zal/oba narodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 10:43 rzeczywiście jest to bardzo przykra pomyłka, nie wypada krytykować siebie nawzajem ale to juz chyba domena Siedlec, że takie rzeczy się zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Zal/oba narodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 10:58 ową strone "info siedlce" redaguje niejaki "Radek Chróścicki" i jemu należy przypisać ta upokarzającą pomyłkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Zal/oba narodowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:47 błąd już został poprawiony, z resztą - nie usprawiedliwiając autora - rzeczą ludzką jest mylić się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Zal/oba narodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 12:54 przepraszam, za taka głupią krytyke, ale troche mnie to zirytowało Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Żałoba narodowa 03.04.05, 11:14 iycie to - pomarł poeta Toż rymym ślintać se godzi Łostatni jo wierszokleta Dyć dusza durś płaczka rodzi I gańbić se tym niy byda Ni tropić zaś nożyczkami Chca - bestoż tukej z niom ida Wybeczeć tymi rymami Mie niy trza kiru żałoby Chorongwi tysiyncy mszy Bele to szkryfnońć tu szło by Papiyż z Ponboczkym - Łon wiy Coby se tropić - niy pedzioł Spokojnie poszoł do Boga Dyć wiyncy łod nos już wiedzioł Za to dać gowa tyż moga Rym niychej świyczkom jest życia Ło kerym szkryfloł do końca Choć niyporadnie go klyca Zdo mi sie - ździybko w niym słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z was Re: Żałoba narodowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 15:27 Czy nie żal Ci Góralu, Wedrowcu w bialej szacie, opuszczać skalny szlak? Zaniechać zdobywania w pocie czola szczytu, skądś czynił Krzyża znak? Oj nie żal mi, oj nie żal, bo Ojciec ukochany w szczodrobliwości Swej W Królestwie Swym niebianskie Taterki przygotował, by pięknie przyjać mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Żałoba narodowa - w piątek nie czynne sklepy 04.04.05, 20:42 Sklepy największych sieci handlowych w Polsce oraz ich biura będą w piątek, w dniu pogrzebu Jana Pawła II, nieczynne - poinformował w poniedziałek zarząd firm zrzeszonych w Polskiej Organizacji Handlu i Dystrybucji (POHiD). Nieczynne mają być sklepy i biura sieci: Auchan, Albert, Biedronka, Carrefour, Champion, Elea, E-Leclerc, Geant, Globi, Hypernova, Leader Price, Lidl, Makro Cash&Carry, Media Markt, Nomi, Obi, PMB-Market, Praktiker, Real, Saturn, Savia, Schiever, Selgros, Tesco. We wtorek w związku z mszą świętą, która odbędzie się w Warszawie o godz. 17.00, następujące sieci handlowe skupione w POHiD: Auchan, Albert, Biedronka, Carrefour, Champion, Elea, E-Leclerc, Geant, Globi, Hypernova, Leader Price, Lidl, Media Markt, Nomi, Obi, PMB-Market, Saturn, Savia, Schiever, Selgros, Tesco zamykają swoje placówki w Warszawie po godzinie 16.30 - poinformowano w komunikacie. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajsiedlecki Żałoba narodowa - zamknięte kina 04.04.05, 20:46 W związku ze śmiercią Papieża Jana Pawła II największe sieci multipleksów w Polsce poinformowały na swych stronach internetowych, że ich kina będą nieczynne do odwołania. Swą działalność na okres żałoby postanowiły wstrzymać także mniejsze kina. Odpowiedz Link Zgłoś