IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 02:40
Moi mili opowiedzcie mi jeśliście łaskawi na czym polega imprezowanie.Czy to
chodzi o to żeby iść poskakać i sie spocić czy może wlać w siebie supermocny
wszechmocny alkohol i nie pamiętać gdzie się było i z kim się zabawiałło???
Obserwuj wątek
    • razowiec Re: Imprezka 14.10.05, 17:27
      Definicja zwrotu: "Studencka imprezka"
      Imprezka może być kiepska, dobra, świetna lub studencka. Imprezka studencka
      jest imprezą o najwyższym stopniu wtajemniczenia, która najbardziej zapada w
      pamięć. Każdą taką imprezkę pamięta się przez długie lata. A jak zorganizować
      prawdziwą studencką imprezkę? Dzisiejsza definicja to gotowa recepta na taką...

www.joemonster.org/article.php?sid=4527
      • Gość: Westwind Inne definicje IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.05, 10:32
        Autor wątku wrzucił tu skomplikowane pytanie. Co kto rozumie pod pojęciem
        impreza lub imprezka?
        • Gość: kama Re: Inne definicje IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.10.05, 13:05
          A mnie się marzy taka delikatna imprezka - dobrani ludzie z poczuciem humoru,
          troszeczkę hazardu typu "tysiąc", lampka dobrego wina.
          • Gość: ziarnkokau Re: Inne definicje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 14:56
            Moim zdaniem mój drogi przyjacielu imprezka jest wtedy gdy a mianowicie kiedy
            szalone rozhuśtane wysprzęglone niunie (oczywiście zakładam że pozbyły się
            peknietego jeża) nie pytają iloro was jest.
            Dobra imprezka jest jeszcze wtedy kiedy a mianowicie gdy chitra Intelygencja nie
            jest na niej bo siedzą i se zazdroszczą a następnie im się to nie podoba bo to
            nie oni tylko tamci czyly MY.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka