Dodaj do ulubionych

ale jestem glodny...

04.12.03, 02:06
zeby sie nie "kusic" nic nie mam w domu. niby po drugiej stronie ulicy
przepyszne hot-dogi i inne jedzonka i pijatka, ale to niezdrowo tak sie
objadac na noc. Chyba zeby jakas mila kobieta wpadla mi cos zrobic do
jedzonka, to tez nei polozylbym sie od razu spac, wiec moglbym sie odglodzic.
Oj ciezkie jest zycie kawalera :(
Niech sie ktos ze mna ozeni!
Obserwuj wątek
    • gaziarz wciaz jestem glodny... 04.12.03, 02:44
      sam sobie odpowiadam, ale nikt sie jeszcze z kolacyjno sniadaniowa oferta nie
      zglosil :( szkoda.
      Chyba po prostu pojde spac
      • Gość: Westwind Re: wciaz jestem glodny... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 07:56
        cbdp = co było do przewidzenia!
      • izaza Re: wciaz jestem glodny... 04.12.03, 13:40
        Znam co najmniej jedna kobiete, ktora chetnie wpadlaby zrobic Ci cos do
        jedzenia, nawet nie musialbys dlugo prosic
        i znam co najmniej jedna kobiete, ktora chetnie pozbawilaby Cie stanu
        kawalerskiego :)
        W razie czego wiesz, gdzie zasiegnac informacji.
        • Gość: . Re: wciaz jestem glodny... IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 23:31
          A co izaza,chetna jestes?
    • baaad Re: ale jestem glodny... 04.12.03, 14:08
      Cięzkie?! Wcale nie! Jeżeli tylko "te minusy nie przesłonią ci plusów" :)
      Pomyśl o tych wszystkich ewentualnych kłótniach o telewizyjnego pilota,
      awanturach o "dziwaczne" powroty do domu, cotygodniowym sprzątaniu i jeszcze
      codziennym słaniu łóżka!!! Co do głodu - rozumiem. W lodówce wczoraj miałem
      tylko mineralną, 2 paczki papierosów i stare trampki.
      • Gość: Luter Re: ale jestem glodny... IP: 195.205.223.* 04.12.03, 14:17
        O BOŻE!!! Rzeczywiście! Trudno takie plusy przesłonić!
      • gaziarz Re: ale jestem glodny... 04.12.03, 14:19
        mozna byc kawalerem i sie klocic o jeszcze glupsze rzeczy...
        pilota nie potrzebuje (tak jak i telewizora), do domu wracam normalnie (chyba
        ze cos wypadnie), sprzatam i tak, moze nawet czesciej. A slanei lozka jakos
        przezyje, jesli to jest jedyna cena za szczesliwe, malzenskie zycie... Chociaz-
        nie slalbym lozka, gdy zona by byla w okolicy... wtedy byloby potrzebne.

A w relacjach z kobietami jest zlota zasada: "Ty kochanie masz racje, a ja mam
        spokoj".
        • Gość: izaza Re: ale jestem glodny... IP: 193.0.73.* 04.12.03, 14:40
          mam wrazenie, ze poprzednicy trafili na jakies paskudne kobiety. Zycie z
          kobieta nie musi byc przeciez straszne, mozna byc partnerami, pojsc na
          kompromisy i znac swoje slabosci...
          • pogus Re: ale jestem glodny... 04.12.03, 16:44
            ej gaziarz, brzmisz jakbyś wrócił w nocy z baru po nieudanym polowaniu :)
            • Gość: oliwka Re: ale jestem glodny... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 13:25
              pogus napisał:

> ej gaziarz, brzmisz jakbyś wrócił w nocy z baru po nieudanym polowaniu :)

Dokładnie... :)
              Mój brat ma 27 lat i w ogóle nie myśli o małżeństwie. Mówi, ze boi się ołtarz
              jak diabeł świeconej wody.. Podoba mu się bardzo życie kawalera! A miał już nie
              jedną szanse wziąć ślub... i to nie z byle jaką dziewczyną! Ale jak nie chce to
              nie... Wiec gaziarz - masz jeszcze czas :)
              Ja tez bym chętnie wpadła uratować Ci życie przed śmiercią z głodu - ale nie
              mieszkam w Warszawie ;)
              Co do porzucenia stanu kawalerskiego... to już trzeba się głębiej zastanowić i
              poczekać jakiś czas..... Ale nie ma nad czym myśleć, bo i tak byłabym po
              Izie ;) hehe.
              Pozdrawiam!
              • gaziarz Re: ale jestem glodny... 05.12.03, 13:36
                oj Oliwka... Dobrze, zapisuje Cie w kolejce...
                Ale wiesz, im bardziej chce i im mniej sie bronie przed zmiana stanu, tym
                bardziej sie to wszystko oddala :(

Okazuje sie, ze lepiej jak nikt nie jest dla mnie mily na forum, bo w innym
                przypadku mam przerabane.
                A nie daj Boze jakbys wpadla do mnie na to sniadanko :)

A druga kwestia- Twoje slowo "dokladnie"- podobno tak jak u nas byla moda na
                nie, to na wschodzie furore robi "ocziwista". Moze wprowadzimy do polskiego
                jakis wschodni zwyczaj, zamiast pochlaniania "exactly" & "genau"
                • e.w.u.n.i.a Re: ale jestem glodny... 05.12.03, 17:38
                  A co, Iza jest pierwsza...? Ykhm......

Mily?Coz, jak ktos jest mily w taki sposob... Ludzie maja rozne
                  charaktery.Niektorzy mnie swoimi po prostu zadziwiaja.
                  • kubazuro zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 05.12.03, 18:24
                    • kubazuro Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 05.12.03, 18:26
                      a zeby byla jasnosc- nie wiem kogo jeszcze!
                      • e.w.u.n.i.a Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 06.12.03, 00:22
                        A co,juz zdarzyliscie przedyskutowac moj wpis?Znowu krolewna sie czuje urazona?
                        To ja zadziwiam?Jasne.Moj wina. To nie ja sie ciagle wcinam udajac,ze zycze
                        wszytskiego najlepszego. Ale sa ludzie i parapety.
                  • kubazuro zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 05.12.03, 18:25
                    • Gość: oliwka Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:31
                      gaziarz napisał:
                      >oj Oliwka... Dobrze, zapisuje Cie w kolejce...

Ochhh dzięki wielkie gaziarzu! :-D
                      A na śniadanko chętnie był wpadła! s.e.r.i.o.
                      • gaziarz Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 05.12.03, 21:05
                        Gość portalu: oliwka napisał(a):

>
                        > Ochhh dzięki wielkie gaziarzu! :-D
                        > A na śniadanko chętnie był wpadła! s.e.r.i.o.

zapraszam, dzis sniadanko jadlem o 13.30 wiec zdazysz nawet do Warszawy
                        (chociaz jutro w Siedlcah zjem sniadanko okolo 5- potem praca na 5.45).
                        Co prawda kiepsko gotuje, ale milo zapraszam.
                        A jak skorzystasz z zaproszenia, to bede mial p.r.z.e.r.a.b.a.n.e jeszcze
                        bardziej :)
                        pzdr
                        • gaziarz o kurcze 05.12.03, 21:09
                          nie zdazylem zastopowac jak zobaczylem, ze sie sygnaturka wyslala :(, bo
                          zapomnialem jej skasowac.
                          ups
                        • e.w.u.n.i.a Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t 06.12.03, 00:26
                          gaziarz napisał:

> Gość portalu: oliwka napisał(a):
                          >
                          >
                          > >
                          > > Ochhh dzięki wielkie gaziarzu! :-D
                          > > A na śniadanko chętnie był wpadła! s.e.r.i.o.
                          >
                          > zapraszam, dzis sniadanko jadlem o 13.30 wiec zdazysz nawet do Warszawy
                          > (chociaz jutro w Siedlcah zjem sniadanko okolo 5- potem praca na 5.45).
                          > Co prawda kiepsko gotuje, ale milo zapraszam.
                          > A jak skorzystasz z zaproszenia, to bede mial p.r.z.e.r.a.b.a.n.e jeszcze
                          > bardziej :)
                          > pzdr

Biedaczku.Tak sie o Ciebie kobiety bija-Ty to lubisz,co? Masz 2 chetne na
                          malzenstwo juz,z czego jedna podobno wie,ze jestes szczesliwy z kims innym.I
                          dobrze Ci zyczy,ale jakby co-dzwon.Paranoja.I obluda.
                          • Gość: Luter Re: zadziwiasz mnie i nie tylko mnie. n/t IP: 195.205.223.* 06.12.03, 11:55
                            może... profesjonalizm?
                • Gość: oliwka Re: ale jestem glodny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:36
                  gaziarz (znów) napisał:
                  >Moze wprowadzimy do polskiego
                  jakis wschodni zwyczaj, zamiast pochlaniania "exactly" & "genau"

Dobry pomysł, jestm ZA,... a nawet przeciw...
    • Gość: oliwka Re: ale jestem glodny... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.12.03, 20:34
      Czegoś tu nie rozumiem... ja się o gaziarza "nie bije", Ewa - chyba nie znasz
      się na żarcikach, jak znasz - to przepraszam. My się z gaziarzem po prostu
      lubimy - prawda? :>
      Pozdrawiam
      • e.w.u.n.i.a Re: ale jestem glodny... 06.12.03, 23:14
        Oliwko!
        Nie mowilam o Tobie,zreszta juz niewazne:) Znam sie na zartach,ale czasami nie
        mam nastroju, a zarty pewnych osob mnie denerwuja(nie mowie o Tobie).3maj sie.

PeeSik:Czy Ty nie chodzilas do SP11?
      • gaziarz Re: ale jestem glodny... 07.12.03, 12:31
        Gość portalu: oliwka napisał(a):

. My się z gaziarzem po prostu
        > lubimy - prawda? :>
        > Pozdrawiam

Jasne, tak sadze... A teraz jeszcze mam numer do Oliwki- dzieki za zyczenia.
        Nie odeslalem, bo jestem pewien, ze juz nie wierzysz w Mikolaja. Ale za to dzis
        wszystkiego najlepszego z okazji niedzieli, podczas ktorej powinienem sie uczyc
        do egzaminu z europejskiego systemu zgodnosci... wiec siedze na forum. papa
        • Gość: oliwka Re: ale jestem glodny... IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 14:09
          e.w.u.n.i.a. napisała:
          >Oliwko!
          >Nie mowilam o Tobie ,zreszta juz niewazne:) Znam sie na zartach,ale czasami
          nie
          >mam nastroju, a zarty pewnych osob mnie denerwuja(nie mowie o Tobie).3maj sie.

>PeeSik:Czy Ty nie chodzilas do SP11?

Fajnie Ewunia :) Ja nie chodziłam do 11 :-)
          Ale znam stamtąd kilka osób. Pozdrawiam także!

gaziarz napisał:
          >A teraz jeszcze mam numer do Oliwki- dzięki za życzenia.
          Nie ma sprawy, tylko nie rozdawaj nikomu mojego nr! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka