nann 07.12.05, 21:33 Wlasnie wygralam Thermomixa na Allegro, juz sie doczekac nie moge ) www.allegro.pl/show_item.php?item=75067202 Prosze o propozycje na poczatek ? Jakas lista zakupow w oczekiwanie na to cudo ? AAaaa....dokupywac Varome, czy moze nie koniecznie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atunia Re: Ja tez :) 08.12.05, 10:37 Na razie Varomę (skoro nie kupiłaś w zestawie) możesz sobie darować Niewielkie ilości na parze ugotujesz również w koszyczku. Bardziej przydałaby się miarka (czymś trzeba ten otwór czasem zamknąć) i motylek... Napisz jeszcze, z jakiej dziedziny byś chciała coś zrobić (zupa, ciasto, mięso?) - a najlepiej zajrzyj do przepisów i/lub uwag do przepisów (linki u góry strony głównej forum). Pozdrawiam Atunia (z zapaleniem spojówek) Odpowiedz Link
tuska62 Re: Ja tez :) 09.12.05, 18:15 Podobno pierwsze modele tm21 były bez varomy.Czy to prawda?W takim razie czy właśnie do tych modeli produkowanych bez Varomy pasuje varoma dokupiona oddzielnie np w sklepie internetowym Vorwerk?czy to jest jakiś specjalny model tej Varomy? Odpowiedz Link
klub_tm21 Re: Ja tez :) 13.12.05, 08:52 Witam TM-21 był faktycznie na początku sprzedawany bez Varomy. Varoma do TM-21 basuje do wszystkich modeli TM-21 również tych produkowanych wcześniej. Odpowiedz Link
nann Re: Ja tez :) 16.12.05, 08:31 Ja juz mam ))) Kawa capuccino - rewelacja, wlasnie zajadam sie ryzem na mleku i zmieliam reklamowke podsuszonych bulek)) Szukam pomyslu na obiad bezmiesny dla 6 osob, z czego 2 nie jedza ryb, a dwie inne uwielbiaja. Odpowiedz Link