Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 22:34 Jacy anestezjolodzy znieczulają w szpitalu w zagórzu?Mam być operowana i chciałabym się dowiedzieć do kogo iśc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anestezjolog Re: Anestezjolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 20:54 dziecko anestezjolog to nie ginekolog, pójdziesz do tego na którego trafisz dyżurze, tam się nie chodzi z kopertami hihihiiiii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Anestezjolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 23:59 chodzi sie,chodzi,sami przyjda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowa Re: Anestezjolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 09:41 a ja słyszałam,że jest anestezjolog w tym szpitalu który przychodzi i mówi...jakie są stawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Anestezjolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 00:01 sam do ciebie przyjdzie,to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Anestezjolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 11:10 A kto dobrze znieczula do porodu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Anestezjolodzy IP: *.chello.pl 28.10.08, 11:31 Kasia - ja również szukam anestezjologa do znieczulenia z.o z tego co wiem w dwójce mają już swojego jednak jest on trochę zabiegany i nie zawsze ma czas by to znieczulenie zrobić. Myślałam o wynajęciu jakiegoś lekarza z zewnątrz ale bardzo trudno znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś