Gość: Inzynier Prochemu IP: 62.29.248.* 03.03.05, 13:13 Mimo dobrych wyników finasowych PROCHEM spada. Sprzedałem już ten badziew, innym polecam to samo. Mój szef (prezez Prchemu) już się pozbył swoich akcji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ads Re: PROCHEM - jednak to badziew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:01 Nie wierze Inzynier nigdy by nie zrezygnowal tak latwo !!! ;) Mysle ze sie pod niego podszywasz!! Zostawa Inzyniera w spokoju !!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inżynier Prochemu Dziękuje ,komuś się nie podoba się ze akcja IP: *.limes.com.pl 03.03.05, 17:33 nie rośnie tylko miejscu jest. Po informacji , te 20 K do 26 zł co widzimy wykupią jedną minute. I wtedy będzie za póżnio aby kupić sobie i trzymać,ponieważ już będzie powyżej 30 zł. A do mojego podszywacza mówie tobie ze jednym dniu zobaczysz + 33 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodrigo Re: Dziękuje ,komuś się nie podoba się ze akcja IP: *.giewont.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.05, 10:58 A kiedy będzie to info???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ravic Re: Dziękuje ,komuś się nie podoba się ze akcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 21:28 Inżynierze - legendo, gdzieś ty? ,milczysz? Odpowiedz Link Zgłoś