Dodaj do ulubionych

LZPS PROTEKTOR

IP: *.jedwabne.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 15:30
ale jazda ,jestem wtym cyrku pytona 6lat ale takiego giganta specjalnego
jeszce nie widzialem 15:30 -35%.Gratuluje trafnego artykulu"specjalistom"
z "parkietu".
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawski Re: LZPS PROTEKTOR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 15:39
      A co się dzieje z tą spółką ? Czemu tak poleciała, takie dobre wyniki miała.
      • hose_kk1 Re: LZPS PROTEKTOR 11.05.05, 22:31
        Spadek był spory bo firma wygrała przeterg na buty dla wojska ale za wiele niższą cenę niż zakładali dlatego ogłosili iż w najbliższym kwartale zyski będą niższe niż w 2004 !!! Myślę że to było chwilowe załamanie i spółka wróci do poziomu 15 - 20 zł
    • Gość: ben Re: LZPS PROTEKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:59
      to jest wartę parę złotych a nie 24!!!. półtora roku temu kupowało sie toto po
      2,50!!! i nie łapcie spadajacych noży bo spółka w silnym trendzie spadkowym.
      • Gość: tygrysek Re: LZPS PROTEKTOR IP: *.net.autocom.pl 11.05.05, 20:32
        Szykują jeszcze 3 złote dywidendy. Oj coś mi się zdaje, że przez kilka tygodnii
        bedzie fajna zabawa na tych papierkach
        • Gość: Krzys Re: LZPS PROTEKTOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 23:27
          No bedzie fajna zabawa tylko mi sie skonczyly juz srodki na inwestycje. A
          dywidenda 20% kusi:)
          • Gość: c0de Re: LZPS PROTEKTOR IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.05, 10:57
            Nie żebym się znał, ale wydaje mi się że grube ryby sobie zbijaję cenę, bo mieć za 500tys. zł 42tys. szt. a 20tys. szt. to jest różnica przy 3 zł dywidendy za sztukę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka