Gość: kasiarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:58 po dzisiejszy nielegalnym zawieszeniu notowan a mialo byc do 14.10 bez widelek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noladnie Re: KPWiG kto mi odda kase za PCG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 22:25 pociesz sie tym, ze nie jestes sam ja na szczescie duzo w to nie wpakowałem i mam jeszcze nadzieje ze jakos sie to potoczy i sie cis jeszcze na tym ugra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: KPWiG kto mi odda kase za PCG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:10 Nie chcę was martwić, ale te papiery są warte nie więcej jak dychę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) te papiery są warte grubo ponizej dychy:) IP: *.autocom.pl 12.10.05, 18:28 Porównaj sobie ceny społek działajacych w tej samej branży, porónaj przychody oraz zysk a wyjdzie ci ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: te papiery są warte grubo ponizej dychy:) IP: *.chello.pl 12.10.05, 19:41 wyjdzie ci, że parę osób stanie się milionerami, a frajerzy będą skakać z okien.... Odpowiedz Link Zgłoś