Dodaj do ulubionych

optimus - chyba coś w tym jest

18.10.05, 16:12
i rzeczywiście bo wygrał przetarg na ponad 50 mln na komputeryzację szkół i
mają ponoć coś kręcić z TePsą tylko, że czekali z decyzjami na korzystny
arbitraż dla Kluski no i jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 16:35
      A co ma do tego arbitraż Kluski ? I chyba nie z Tepsą tylko z Polkomtelem z
      tego co wiem. Poza tym mają prawie pewne jeszcze dwa takie przetargi po 50 mln.
      co wydatnie podniesie sprzedaż i wynik ogólny. Za 3Q powinno być lekko na
      minusie ale na koniec roku będzie już spory zysk. Dynamika wzrostu sprzedaży
      notebooków w Optimusie przekroczyła 600% a to jest sprzęt wysokomarżowy, to też
      przełoży się na poprawę wyniku. Średnioterminowo na pewno opłaca się kupić i
      zaczekać ostatni długoterminowy trend spadkowy - jak sądzę - odwrócił się.
      • mandelieu Re: optimus - chyba coś w tym jest 19.10.05, 08:44
        Na mocy umowy z PTK Centertel Optimus SA wprowadzi do swojej oferty produkty
        telekomunikacyjne PTK Centertel - ze szczególnym naciskiem na ofertę mobilnego
        dostępu do Internetu - oferowaną przez operatora.
        A z Polkomtelem to nie słyszałem ale jak coś będą razem wdrażać to jeszcze
        lepiej.
        • Gość: Greg Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 15:51
          Docierają do mnie różne wiadomości (nieoficjalne) o operatorze, być może
          przekłamane, nie upieram się. Faktem jest że oferowanie dodatkowych usług
          podnosi jakość oferty. Generalnie szkoda, że TPSA macza w tym paluchy, to nie
          wróży nic dobrego. Cóż, obserwujmy dalej. Pozdr.
          • Gość: borrek Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.h.pppool.de 08.01.06, 18:18
            Ubil dno czy jeszcze nie ubil? Jak myslicie?
            Swiece tygodniowe.
            wykresy-walory.interia.pl/wykresy2.php?wlid=1815&okresy=240&typ=2&skala=0&size=2&rdz=1&srednia=1&wsk=1&porow=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka