mandelieu 18.10.05, 16:12 i rzeczywiście bo wygrał przetarg na ponad 50 mln na komputeryzację szkół i mają ponoć coś kręcić z TePsą tylko, że czekali z decyzjami na korzystny arbitraż dla Kluski no i jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 18.10.05, 16:35 A co ma do tego arbitraż Kluski ? I chyba nie z Tepsą tylko z Polkomtelem z tego co wiem. Poza tym mają prawie pewne jeszcze dwa takie przetargi po 50 mln. co wydatnie podniesie sprzedaż i wynik ogólny. Za 3Q powinno być lekko na minusie ale na koniec roku będzie już spory zysk. Dynamika wzrostu sprzedaży notebooków w Optimusie przekroczyła 600% a to jest sprzęt wysokomarżowy, to też przełoży się na poprawę wyniku. Średnioterminowo na pewno opłaca się kupić i zaczekać ostatni długoterminowy trend spadkowy - jak sądzę - odwrócił się. Odpowiedz Link Zgłoś
mandelieu Re: optimus - chyba coś w tym jest 19.10.05, 08:44 Na mocy umowy z PTK Centertel Optimus SA wprowadzi do swojej oferty produkty telekomunikacyjne PTK Centertel - ze szczególnym naciskiem na ofertę mobilnego dostępu do Internetu - oferowaną przez operatora. A z Polkomtelem to nie słyszałem ale jak coś będą razem wdrażać to jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.skierniewice.sdi.tpnet.pl 19.10.05, 15:51 Docierają do mnie różne wiadomości (nieoficjalne) o operatorze, być może przekłamane, nie upieram się. Faktem jest że oferowanie dodatkowych usług podnosi jakość oferty. Generalnie szkoda, że TPSA macza w tym paluchy, to nie wróży nic dobrego. Cóż, obserwujmy dalej. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borrek Re: optimus - chyba coś w tym jest IP: *.h.pppool.de 08.01.06, 18:18 Ubil dno czy jeszcze nie ubil? Jak myslicie? Swiece tygodniowe. wykresy-walory.interia.pl/wykresy2.php?wlid=1815&okresy=240&typ=2&skala=0&size=2&rdz=1&srednia=1&wsk=1&porow= Odpowiedz Link Zgłoś