6an1 10.02.06, 11:30 Czy sądzicie, że warto go dzisiaj kupić, skoro ma być w WIG 20? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marciniak.r Re: Boryszew 10.02.06, 11:53 Witam!!! Dzisiejszy wzrost tego waloru tłumaczony jest wczorajszą informacją o zwiększeniu udziału Karkosika w tej spółce z 43% do 63% orazczęściowym umorzeniem akcji. Ponadto AT przedstawia sie imponująco jeśli chodzi o perspektywy na najbliższe dni ( sygnał kupna na macd ) Warto również podkreslić, iż zbliża się termin ogłoszenia wyników ( 1.03.06), a jak wiadomo już Boryszew zapowiadał rekordowe wyniki. Oczywiście decyzja nalezy do ciebie. Natomiast jesli ktoś uzna to za naganianie, to niech sam sobie sprawdzi wszytkie infa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mileshna Re: Boryszew 12.02.06, 20:49 Zgadzam się.Dokupiłam w czwartek Boryszewa, ta spółka stanowi teraz ok 70% wartości mojego portfela.W perspektywie same dobr informacje, a i z przebiegu kilku ostatnich sesji wynika, że popyt rosnie i Byki przechodzą do kontrataku.Wzrosty będą i to niemałe. Odpowiedz Link Zgłoś
koli Re: Boryszew 12.02.06, 22:07 Obawiam się, że w niedługim czasie będzie go można kupić taniej. Według mnie kurs znajduje się w trendzie spadkowym z którego usiłował się wybić w piątek. Gdyby kurs w piątek został na 32 PLN to wszystko byloby możliwe, "wzrosty niemałe" też. kolejny opór 26 PLN. Życzę tylko trafnych decyzji !!! Max Odpowiedz Link Zgłoś
mileshna Re: Boryszew 12.02.06, 22:40 Moim zdaniem środowa i czwartkowa sesja były początkiem zmiany trendu. W dniu jutrzejszym oczekuję otwarcia powyżej zamknięcia z piątku oraz przebicia 30,7, jednakże możliwy jest również negatywny scenariusz - otwarcie powyżej zamknięcia piątkowego, a następnie wyprzedaż, co zaowocuje spadkiem aż do oporu na 26. Zobaczymy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś