biel333 05.04.06, 11:37 co myslicie o computerland dzisiaj dwie dobre wiadomosci rekomendacja cdmpko i nowy kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomas_al Techmex wyglada duzo ciekawiej 05.04.06, 12:03 Technicznie i fundamentalnie. W koncu nastapilo wybicie i pojawia sie pytanie jak wysoko nas zaprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
druop22 Re: Techmex wyglada duzo ciekawiej 05.04.06, 12:40 no nie wiem ciagle snuje sie za nimi sprawa informatyzacji agencji restrukturyzacji rynku rolnego..mysle ze w nowych przetargach (PiSiorki) lepsza pozycja bedzie prokom, Odpowiedz Link Zgłoś
juancruz Re: Techmex wyglada duzo ciekawiej 05.04.06, 12:46 ja wzialem wlasnie po 106 zl i wiem, ze dobrze zrobilem czekam na info przetargu granicznego na kilkadzisiat milionow (sa w finale z EMAXem) Odpowiedz Link Zgłoś
biel333 Re: Techmex wyglada duzo ciekawiej 05.04.06, 16:23 dobry pomysl obstawic obydwie spóły emax i cpland i wycofac sie szybko z przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
juancruz Re: Techmex wyglada duzo ciekawiej 05.04.06, 16:49 nie mam szans na szybkie wycofanie, bo nie zawsze w kazdej chwili moge zobaczyc co sie dzieje Compland to papier nawet i na dluzszy czas, wiec spie spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś