Dodaj do ulubionych

do verticala

07.05.06, 16:29
cześć-mam pytanie,czy nie lepiej wyskoczyć z jago i dokupić bioton,który
stale idzie w górę? decyzję podejmę autonomicznie zanim jednak to zrobię lub
nie-chciałbym znać Twoją opinie. ps.na zebraniu,kóre się odbędzie nie ma nic
o p.p., a to jest zasadnicza sprawa.pozdro.
Obserwuj wątek
    • vertical1 Re: do verticala 07.05.06, 21:14
      Już odpowiadam. Też mam maly dwylemat. Mam bardzo duzo kasy w JAGO. Cekam na
      emisję akci. Pomyślalem podobnie jak Ty, sprzedac narazie JAGO, wejśc z calą
      kasą w inna spólkę a za miesiąc - poltora miesiąca wejśc ponowie w JAGO. Z
      doświadczenia wiem że nie zawsze sie zdąża z wejściem w spolke przed dobrym
      info. Juz kilka razy sie sparzylem. Na dzis jeszcze trzymam. Mysle że jakby
      JAGO doszlo do 4,20 to móglbym sprzedac ze sporym zyskiem i wrzucic w inna
      spólke, a po 30 maja zakupic ponownie JAGO i czekać na emisję.
      Nie wiem czy bioton to w tej chwili najlepszy wybór. Wybór należy do Ciebie.
      Jak zdecyduje o sprzedazy JAGO dam znac na forum. Gielda jest
      nieprzedywidywalna. Kazdy musi sam podejmować decyzję.
      Pozdrawiam.
    • zablokowany Do verticala i wyzartego 07.05.06, 21:19
      Przepraszam, że wtrącam się. Cichutko tylko przypomnę
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=27&w=40547224&a=40626891
      Pozdrawiam:)
      • vertical1 Re: Do verticala i wyzartego 07.05.06, 22:29
        Co powiesz tym co wejda teraz w Bioton a za dwa dni na Biotonie który już jest
        rozgrzny do czerwonoście bedzie korekta? (podobnie bywalo z wiekszościa spólek
        które wzrastaly ze wzgledu na PP)
        Jezeli już wychodzic z JAGO to proponuje poszukac spólki która jest mniej
        napompowana.
        Chociaż nie twierdze że bioton nie będzie rósl. Jak juz wczesniej pisalem nasza
        gielda jest nieprzewidywalna.
        • zablokowany Tym razem tylko do verticala a wyzarty niech czeka 08.05.06, 03:26
          A powiem tak. Trzymać do splitu i skorzystać z prawa poboru.
          Kady kurs powyzej 2,3064 będzie dla Nich przyrostem. Kazdy kurs ponizej 2,3064
          bedzie dla Nich strata przeliczając po cenach z ostatniego piątku (dokładnie na
          poziomie 30,4 pln)...
          Przypomnienie tamtego postu było spowodowane tym, że stanąłeś przed takim samym
          dylematem jak ja kiedy byłem posiadaczem Jago. Nie kpię z Ciebie ani nie
          wyszydzam Twojej decyzji. Wręcz przeciwnie. Podziwiam za cierpliwość. Ja takiej
          do tego waloru nie posiadałem.
          Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka