eliot33 30.05.06, 19:39 Czy jest wrsród was osoba,która wzieła sobie ELKE na dzisiejszej sesji w wersji vipowskiej tzn na szczycie po 14,8zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jozef.pilsudski Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 19:52 Nie doceniasz inwestorów... są i tacy co mają wersję gold vip po 21 zeta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 20:03 O takich to nie pytam bo znam także takich co to mają w wersji Hard po 50zł z długim okresem wazności.I nie wazne ze byli w bagnie po 2zł skoro dzisiaj juz widzieli swiatło w tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 20:08 Ja miałem to szczeście i wyszedłem po 14,45.. ale szczęscie.. malo brakowało a bym jeszcze poczekał ze zleceniem i zostałbym znowu z elkiem.. a tak dość fajnie zarobiłem i pozbyłem się elka w calkiem calkiem dobry sposób (lepszy wróbel w garści niż goląb na dachu.. haha).. mówię sobie że koniec grania na elku.. ale jak długo wytrzymam zobaczymy.. pewnie jak znowu pojawi się w okolicach 10zeta ponownie wejde.. pozdrawiam wszystkich inwestujących w ten papier i 3mam kciuki za wasze nerwy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 21:09 KOMISJA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH I GIEŁD Raport bieżący nr 17 / 2006 Data sporządzenia: 2006-05-30 Skrócona nazwa emitenta ELEKTRIM Temat Zawiadomienie o zajęciu Podstawa prawna Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe Treść raportu: Zarząd Elektrim S.A. informuje w nawiązaniu do RB nr 12/2006 z dnia 21 kwietnia 2006 r. oraz RB nr 14/2006 z dnia 9 maja 2006 r., iż Komornik Sądowy Rewiru VIII przy Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy zawiadomił, iż w związku z prowadzonym na wniosek wierzyciela The Law Debenture Trust Corportion p.l.c. postępowaniem egzekucyjnym, dokonał zajęcia i odebrania będących własnością Elektrim S.A. zbiorowych odcinków akcji imiennych spółki Elektrim Volt S.A. oraz Elektrim-Megadex S.A., znajdujących się we władaniu Banku Handlowego S.A. w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 11:54 Dzisja dają w wersji turystycznej i jakos za dużo nie widac chetnych,moze pojadą koleją? Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 12:25 kolego, ci najbardzije przerazeni to oddali z rana po 11 z ogonkiem, teraz ogonek sie wydluzyl i kosztuje ok 11,65. Przy czym nastapilo uspokojenie. I z pewnoscia nic sie nie bedzie dzialo do wpisu. CHyba ze znow jakies mniej istotne aktywa pozre komornik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 12:32 A znasz takie jeszcze?Bo o ile wiem to jak na razie elektrim ma to jedynie w swoich aktywach co dopiero ma miec Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Elektrim rosnie 31.05.06, 15:11 A ja widziałem po 12,7 brali na pewno leżące.Głupich nie sieją oni sie poprostu rodzą Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 15:15 Ciekawe czy ten pociąg będzie jeszcze dzisiaj wracał? Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy do eliot 31.05.06, 15:31 dlaczego obrazasz ludzi??? skad masz na to przyzwolenie?? a ci co wiedza jak to robic zeby na ele zarobic ,to zarabiaja i pewnie sa madrzejsi od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
naganiatch Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:40 Znow po wywindowaniu schlodzili i znow zaczyna sie podbieranie akcji.. ehh spoldzielcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:41 ale przeciez wlasnie o to chodzi......... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:48 Jezeli się tak na nim znasz to podpowiedz czy warto jeszcze raz wskoczyc w tą górską kolejke.Jesli zakonczy się na 12,4 to bedzie dosyc ciekawy technicznie Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 16:03 zakonczy sie na 12.5! cienki lod-wielkie ryzyko!!!ale niech sobie zaluje ten kto nie probuje.biorac pod uwage najwazniejsze indeksy,to ele calkiem przyzwoicie sie zachowuje. mam nadzieje ze za tydzien bede znacznie bogatszy Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 16:07 no chyba nie skonczy nawet na 12............ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 15:43 Otóz ja wcale nie obrazam tych co na nim zarabiają,Sam tez nie raz na nim zarobiłem.Nawet dzisiaj kupiłem sobie pare ulgowych po 11,5 bez kolejki lezał moze z 3 godziny.Natomiast dziwi mnie to stado które zawsze kupuje w ekstremalnych punktach.Wybacz ale z tego będę się zawsze smiał.Po prostu dziwie się ludziom ze nie potrafią zapanowac nad swoimi emocjami i jak ktos krzyknie łap to gonią az pod kasprowy.Jeśli cię w któryms poście obraziłem to wytknij a przeprosze.Co do papieru to tez nie mam pretensji tez sie ciesze ze taki jest na giełdzie Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:48 no ale gdyby nie bylo tej calej masy,to skad mialbys(mialbym)zarobek??? no ale tak od razu od glupkow...??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 15:50 okey ,przepraszam.ale akurat te słowa to juz padały wiele razy na forum dlatego być moze zacytowałem je bezmyślnie.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:53 o taki arksteel widzisz co sie dzieje?? a jaki tam bedzie placz buuuuuuuu obym sie mylil nikomu zle nie zycze pozdrowiony Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:50 tez wykonam szybki nr i w next week odplywam z gieldy,ale bedzie zwala hahahahaahah pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 16:09 O to w takim razie to inna sprawa.Tobie nie zalezy na tych ludziach w obronie których stajesz.Ty poprostu boisz sie ze klientów stracicz (baranków do strzyzenia)Ja natomiast,drwie,kpie ale wyobraż sobie w obronie własnie tych ludzi.Skoro nie uczą się,nie znają to moze kpina,szyderstwo, drwina z ich zachowań przemówi do nich i zaczną sie zastawiac nad soba co robią zle.Moze wreszcie na słowo pożar zaczną gasić a nie tylko uciekać Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 16:14 oj nie wiem czy to dobra metoda... jezeli nie naucza sie w jakikolwiek sposob,to zawsze beda w plecy.ja frycowe tez musialem zaplacic,ale na szczescie nie watpie w siebie i nie uciekam jak zaczyna sie cos sypac.wiesz wielkiej krzywdy nikomu nie robie.uczciwe golenie z kasy Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 16:20 Dobra dzieki twoim postom i odpisywaniu nie udało mi jeszcze raz na niego wskoczyc przed 16 po 11,9 moze to i dobrze bo zadaleko nie poszedł a teraz musiałbym prawdopodobnie oddac po kosztach Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 23:21 nie wiem jak proba wykonczenia kolesia<ukladu> ma sie do obecnej sytuacji politydcznej,bo uwazam ,ze polityka to gowno.wiem natomiast to,ze ktos probuje tu kogos wyruchac......... Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 23:24 starzy i mlodzi - niech was to nie zaskakuje ze w kraju jest syf - bedzie jeszcze dlugo-tak dlugo dopoki mentalna niewola nie ustapi normalnej mysli-wolnej-ludzie -zyjemy w totalny zascianku Odpowiedz Link Zgłoś
najmlodszy wiem ze zawsze moze byc gorzej 31.05.06, 23:27 zamiast szkodzic sobie nawzajem-razem pomozmy tym-ktorzy bez nas nie dadza sobie rady-i ktoregos dnia mozemy zalowac czynow ktorych zaniechalismy- ej bez zaniedban Odpowiedz Link Zgłoś
eliot33 Re: wiem ze zawsze moze byc gorzej 01.06.06, 11:25 JAk załozyłes juz dzisiaj widły na Elektrimie?sądze ze moze tak 11,3-11,4 moze było by korzystne na dzisiaj.Zawsze to jakas promacja Odpowiedz Link Zgłoś