Dodaj do ulubionych

Elektrim-wersja VIP

30.05.06, 19:39
Czy jest wrsród was osoba,która wzieła sobie ELKE na dzisiejszej sesji w
wersji vipowskiej tzn na szczycie po 14,8zł
Obserwuj wątek
    • jozef.pilsudski Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 19:52
      Nie doceniasz inwestorów... są i tacy co mają wersję gold vip po 21 zeta
      pozdrawiam
      • eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 20:03
        O takich to nie pytam bo znam także takich co to mają w wersji Hard po 50zł z
        długim okresem wazności.I nie wazne ze byli w bagnie po 2zł skoro dzisiaj juz
        widzieli swiatło w tunelu.
    • ffiill Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 20:08
      Ja miałem to szczeście i wyszedłem po 14,45.. ale szczęscie.. malo brakowało a
      bym jeszcze poczekał ze zleceniem i zostałbym znowu z elkiem.. a tak dość
      fajnie zarobiłem i pozbyłem się elka w calkiem calkiem dobry sposób (lepszy
      wróbel w garści niż goląb na dachu.. haha).. mówię sobie że koniec grania na
      elku.. ale jak długo wytrzymam zobaczymy.. pewnie jak znowu pojawi się w
      okolicach 10zeta ponownie wejde.. pozdrawiam wszystkich inwestujących w ten
      papier i 3mam kciuki za wasze nerwy ;-)
      • naganiatch Re: Elektrim-wersja VIP 30.05.06, 21:09
        KOMISJA PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH I GIEŁD
        Raport bieżący nr 17 / 2006
        Data sporządzenia: 2006-05-30
        Skrócona nazwa emitenta
        ELEKTRIM
        Temat
        Zawiadomienie o zajęciu
        Podstawa prawna
        Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
        Zarząd Elektrim S.A. informuje w nawiązaniu do RB nr 12/2006 z dnia 21 kwietnia
        2006 r. oraz RB nr 14/2006 z dnia 9 maja 2006 r., iż Komornik Sądowy Rewiru VIII
        przy Sądzie Rejonowym dla m.st. Warszawy zawiadomił, iż w związku z prowadzonym
        na wniosek wierzyciela The Law Debenture Trust Corportion p.l.c. postępowaniem
        egzekucyjnym, dokonał zajęcia i odebrania będących własnością Elektrim S.A.
        zbiorowych odcinków akcji imiennych spółki Elektrim Volt S.A. oraz
        Elektrim-Megadex S.A., znajdujących się we władaniu Banku Handlowego S.A. w
        Warszawie
    • eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 11:54
      Dzisja dają w wersji turystycznej i jakos za dużo nie widac chetnych,moze pojadą
      koleją?
      • naganiatch Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 12:25
        kolego, ci najbardzije przerazeni to oddali z rana po 11 z ogonkiem, teraz
        ogonek sie wydluzyl i kosztuje ok 11,65. Przy czym nastapilo uspokojenie. I z
        pewnoscia nic sie nie bedzie dzialo do wpisu. CHyba ze znow jakies mniej istotne
        aktywa pozre komornik ;)

• eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 12:32
          A znasz takie jeszcze?Bo o ile wiem to jak na razie elektrim ma to jedynie w
          swoich aktywach co dopiero ma miec
          • naganiatch Re: Elektrim rosnie 31.05.06, 15:07
            co by nie bylo ELE juz po 12,3
            • eliot33 Re: Elektrim rosnie 31.05.06, 15:11
              A ja widziałem po 12,7 brali na pewno leżące.Głupich nie sieją oni sie poprostu
              rodzą
    • eliot33 Re: Elektrim-wersja VIP 31.05.06, 15:15
      Ciekawe czy ten pociąg będzie jeszcze dzisiaj wracał?
      • najmlodszy do eliot 31.05.06, 15:31
        dlaczego obrazasz ludzi??? skad masz na to przyzwolenie?? a ci co wiedza jak to
        robic zeby na ele zarobic ,to zarabiaja i pewnie sa madrzejsi od ciebie
        • naganiatch Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:40
          Znow po wywindowaniu schlodzili i znow zaczyna sie podbieranie akcji.. ehh
          spoldzielcy..
          • najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:41
            ale przeciez wlasnie o to chodzi.........
            • eliot33 Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 15:48
              Jezeli się tak na nim znasz to podpowiedz czy warto jeszcze raz wskoczyc w tą
              górską kolejke.Jesli zakonczy się na 12,4 to bedzie dosyc ciekawy technicznie
              • najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 16:03
                zakonczy sie na 12.5! cienki lod-wielkie ryzyko!!!ale niech sobie zaluje ten kto
                nie probuje.biorac pod uwage najwazniejsze indeksy,to ele calkiem przyzwoicie
                sie zachowuje. mam nadzieje ze za tydzien bede znacznie bogatszy
              • najmlodszy Re: Cwane podbieranie 31.05.06, 16:07
                no chyba nie skonczy nawet na 12............
        • eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 15:43
          Otóz ja wcale nie obrazam tych co na nim zarabiają,Sam tez nie raz na nim
          zarobiłem.Nawet dzisiaj kupiłem sobie pare ulgowych po 11,5 bez kolejki lezał
          moze z 3 godziny.Natomiast dziwi mnie to stado które zawsze kupuje w
          ekstremalnych punktach.Wybacz ale z tego będę się zawsze smiał.Po prostu dziwie
          się ludziom ze nie potrafią zapanowac nad swoimi emocjami i jak ktos krzyknie
          łap to gonią az pod kasprowy.Jeśli cię w któryms poście obraziłem to wytknij a
          przeprosze.Co do papieru to tez nie mam pretensji tez sie ciesze ze taki jest na
          giełdzie
          • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:48
            no ale gdyby nie bylo tej calej masy,to skad mialbys(mialbym)zarobek??? no ale
            tak od razu od glupkow...??? pozdr
            • eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 15:50
              okey ,przepraszam.ale akurat te słowa to juz padały wiele razy na forum dlatego
              być moze zacytowałem je bezmyślnie.pozdr
              • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:53
                o taki arksteel widzisz co sie dzieje?? a jaki tam bedzie placz buuuuuuuu
                obym sie mylil nikomu zle nie zycze pozdrowiony
          • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 15:50
            tez wykonam szybki nr i w next week odplywam z gieldy,ale bedzie zwala
            hahahahaahah pozdrawiam wszystkich
            • eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 16:09
              O to w takim razie to inna sprawa.Tobie nie zalezy na tych ludziach w obronie
              których stajesz.Ty poprostu boisz sie ze klientów stracicz (baranków do
              strzyzenia)Ja natomiast,drwie,kpie ale wyobraż sobie w obronie własnie tych
              ludzi.Skoro nie uczą się,nie znają to moze kpina,szyderstwo, drwina z ich
              zachowań przemówi do nich i zaczną sie zastawiac nad soba co robią zle.Moze
              wreszcie na słowo pożar zaczną gasić a nie tylko uciekać
              • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 16:14
                oj nie wiem czy to dobra metoda... jezeli nie naucza sie w jakikolwiek sposob,to
                zawsze beda w plecy.ja frycowe tez musialem zaplacic,ale na szczescie nie watpie
                w siebie i nie uciekam jak zaczyna sie cos sypac.wiesz wielkiej krzywdy nikomu
                nie robie.uczciwe golenie z kasy
                • eliot33 Re: do eliot 31.05.06, 16:20
                  Dobra dzieki twoim postom i odpisywaniu nie udało mi jeszcze raz na niego
                  wskoczyc przed 16 po 11,9 moze to i dobrze bo zadaleko nie poszedł a teraz
                  musiałbym prawdopodobnie oddac po kosztach
                  • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 23:21
                    nie wiem jak proba wykonczenia kolesia<ukladu> ma sie do obecnej sytuacji
                    politydcznej,bo uwazam ,ze polityka to gowno.wiem natomiast to,ze ktos probuje
                    tu kogos wyruchac.........
                  • najmlodszy Re: do eliot 31.05.06, 23:24
                    starzy i mlodzi - niech was to nie zaskakuje ze w kraju jest syf - bedzie
                    jeszcze dlugo-tak dlugo dopoki mentalna niewola nie ustapi normalnej
                    mysli-wolnej-ludzie -zyjemy w totalny zascianku
                  • najmlodszy wiem ze zawsze moze byc gorzej 31.05.06, 23:27
                    zamiast szkodzic sobie nawzajem-razem pomozmy tym-ktorzy bez nas nie dadza sobie
                    rady-i ktoregos dnia mozemy zalowac czynow ktorych zaniechalismy- ej bez zaniedban
                    • eliot33 Re: wiem ze zawsze moze byc gorzej 01.06.06, 11:25
                      JAk załozyłes juz dzisiaj widły na Elektrimie?sądze ze moze tak 11,3-11,4 moze
                      było by korzystne na dzisiaj.Zawsze to jakas promacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka