fprct 22.08.06, 00:41 Fundusz ma wreszcie sensowną stronę, na której przedstawia swoje projekty: www.nfipiast.pl/pl/ Wiem, że siedzi tu trochę ludzi interesujących się tą spółką, więc zwracam na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filipinka_777 mąż mnie goni .... 22.08.06, 14:07 i każe sprzedawać akcje bo chce kupić samochód....!!! a ja nie wiem czy czekać do jutra, dzisiaj wyszłabym na lekkim plusie a co jutro...podobno jest przydzial akcji Piasta, jak wtedy sie zachowa kurs, większa podaż to pewnie kurs spadnie...? www.cynamon-foto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fprct Re: mąż mnie goni .... 22.08.06, 14:40 Nie chcę wnikać w tak egzotyczne strategie zarządzania porftelem przez forumowiczów :), ale zasugeruję, że warto zastnanowić się obecnie nad dłuższym potrzymaniu Piasta. Jeden z forumowiczów z investock.pl był uprzejmy zdać relację z wczorajszego WZA i wygląda na to, że przyszłość spółki rysuje się bardzo dobrze (warto przejżeć cały wątek, tu link do strony z relacją): investstock.home.pl/portal/index.php?name=Board&file=viewtopic&t=737&postdays=0&postorder=asc&start=2920&sid=f93678b06ac4ed3eb23b30df3c7edbe1 Odpowiedz Link Zgłoś
fprct Re: mąż mnie goni .... 22.08.06, 14:43 > przejżeć Piętnuję się za tego dziwoląga. Odpowiedz Link Zgłoś