manioczek 22.06.12, 17:36 Szkoda, bo Kaczyński zaczął już się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:50 To coś stworzy gwiazdę Dawida. Przyjdzie 40 i 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczyci IP: *.play-internet.pl 22.06.12, 17:50 Ale artykuł! Sensacja, las katyński na złotej 1944! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt1946 Re: Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczyci 22.06.12, 17:53 Powinni to szybko dokończyć, lub przynajmniej zamaskować... Pomimo wysokości, teren w nocy może zostać opanowany przez Obrońców, którzy ostatnio jakoś przycichli... Może się trafić wręcz jakoś biskup z kropidłem, a wtedy misterny plan dewelopera diabli wezmą. Ze świątynią opaczności kiepsko idzie, a tu taki kąsek w ścisłym centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd ale d0perele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 18:06 kiedyś gazety pisały COŚ. Teraz piszą d0perele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt1946 Re: ale d0perele IP: *.aster.pl 22.06.12, 18:11 Nie bluźnij !!!! Jak możesz tak pisać o Symbolu Przenajświętszym !!!! Skończysz jak Doda ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: ale d0perele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 18:24 znów piszą o tej złotej... o innych budowanych budynkach jakoś nie piszą tyle razy... o co chodzi? to tekst sponsorowany czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dareckiddd Re: Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczyci IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.06.12, 07:45 Hahaha dobre;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słabo Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.06.12, 18:32 "Nius" dnia! Gratuluję wyobraźni, nie gratuluję pomysłu na notkę o niczym, za to z kretyńskim tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perepere8 szybko zabudowac bo oszolomy przyleca IP: *.nyc.biz.rr.com 22.06.12, 19:27 z zrobia z tego miejsce pielgrzymek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusłan Wyborcza na tropie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 20:18 Dobrze, że jest Wyborcza. Ona wszędzie wytropi symbole katolickie. Czujność przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ja bym kupił, ale nie mam drobnych ;-))) IP: *.acn.waw.pl 22.06.12, 20:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przynajmniej Skandal! Mafia Watykańska! IP: *.artdom.com.pl 22.06.12, 20:58 Katolska mafia przejęła cichcem budynek! Skandal! Zdjąć te krzyże w świeckim państwie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokospoko Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 00:34 Gazeta obiecywała za deweloperem, że elewacja libeskinda zostanie ukończona na Euro. A tu nie dość że paskudna, to nijak nie można jej skończyć przed Euro, które ma się już ku końcowi. Elewacji nie ma, ale są krzyże. Brawo, gazeta potrafi pisać bzdury, a szczytem są porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
emsi2020 Ten artykuł jest nieprofesjonalny! 23.06.12, 01:02 Szkoda, że tekstów o architekturze nie piszą już dziennikarze, którzy choć trochę znali się na budownictwie, konstrukcjach i kierunkach w architekturze. Czy naprawdę sądzicie, że czytelnicy Gazety nie wiedzą jak wygląda stalowy szkielet konstrukcji?? Czy nie można tego napisać rzeczowo, bez jakichś bzdurnych odniesień? Marszałkowska i al. Jerozolimskie też tworzą krzyż i co z tego? Martwi mnie to. Czytam już tylko Świąteczną, bo tam przynajmniej można poczytać mądrych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0815 Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.merinet.pl 23.06.12, 10:01 tekst "artykuliku" został chyba wygenerowany automatycznie . nikt go nie podpisał imieniem i nazwiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.play-internet.pl 23.06.12, 10:41 lepiej niech napisza czemu ta budowa STANELA. od miesiaca nie widac aby przybywalo elewacji a mieli zakonczyc przez euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczycie ... IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 11:55 Dobrze, że tak wysoko bo jeszcze "obrońcy +" by się przytroczyli i niemożna by zakończyć budowy :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j93 Re: Dziwna konstrukcja: wieniec krzyży na szczyci IP: *.ip-p13.gni.pl 18.09.12, 09:09 idiotyzm i szukanie sensacji w wybiórczej to już poniżej zenitu życzę wam mądrości i liczenia się z czytelnikiem nie jestem wykształciuchem ani lemingiem! Odpowiedz Link Zgłoś