Dodaj do ulubionych

Budowa meczetu przerwana. Zobacz, jak teraz wyg...

IP: *.tktelekom.pl 25.06.12, 12:15
bardzo proszę dla Muaezina i jego kolegów - pensje z budzetu państwa, a po osiągnięciu wieku emerytalnego państwową emeryturę - niech mają tak jak czarne pijawki - równość to równosć wobec prawa
Obserwuj wątek
    • wlodzimierz.ilicz Czy zamiana kościołów na meczety to 25.06.12, 12:34
      jest naprawdę to o co nam chodzi?
      • Gość: le Ming Re: Czy zamiana kościołów na meczety to IP: 178.73.49.* 25.06.12, 12:39
        Jaki kościół "zamieniono" w tym wypadku na meczet? Znasz jakieś szczegóły?
        • Gość: quosoo Re: Czy zamiana kościołów na meczety to IP: 192.193.216.* 25.06.12, 15:28
          > Jaki kościół "zamieniono" w tym wypadku na meczet? Znasz jakieś szczegóły?

Podobno architektonicznie ma ten meczet nawiązywać do Hagia Sophia to się mogło koledze poplątać ;)
          • alebyk Panie Michale, larum na bisurmanina grają! W stepi 26.06.12, 07:46
            eeeee szerokiiiiim itd...
        • w.s3 Re: Czy zamiana kościołów na meczety to 26.06.12, 08:48
          Gość portalu: le Ming napisał(a):

> Jaki kościół "zamieniono" w tym wypadku na meczet? Znasz jakieś szczegóły?
          To całkiem niedaleka przyszłość.
          W imie poprawności politycznej strzelamy sobie w stopę.
          Zniewieściałą Europę zaleje wojujący Islam ( nie łudźcie się innego nie ma ).
          Kobiety będa miały status kozy, wytną im łechtaczki najlepiej tępą żyletką za pisanie głupot o pokojowej, pełnej miołości religii.
          • Gość: Kamil Re: Czy zamiana kościołów na meczety to IP: *.centertel.pl 20.12.12, 21:24
            Warto by tobie wyciąć jajka. Po co ma się w Polsce szerzyć głupota?
      • losiu4 Re: Czy zamiana kościołów na meczety to 25.06.12, 19:36
        wlodzimierz.ilicz napisał:

> jest naprawdę to o co nam chodzi?

chodzi nam o to ze jesli ktoś dał pieniądze, to za to powinien dostać produkt. Jak ktoś oszukiwał - ciągać po sądach. Tyczy się fabryki, cerkwi, kościoła czy meczetu.

Pozdrawiam

Losiu
    • peppers01 Smutne 25.06.12, 12:35
      Smutne to. Ale taki mamy kraj. Licza sie tylko `katolicy` i `prawdziwi Polacy`. Innym klody pod nogi. Na meczet pieniazkow nie ma a w Wilanowie maja budowac `podniebna kolejke` dla pielgrzymow. Katolickich oczywiscie.
      • una_1 Naprawdę?? 25.06.12, 13:25
        Zanim się zaczniesz zachwycać Islamem proponuję trochę ruszyć sie z kraju nad Wisłą.
        Muzułmanie mają tolerancję we krwi dopóki są w mniejszości, potem zaczynają się problemy jak w Niemczech albo Wielkiej Bryt.
        Proponuję zobaczyć muzułmański Egipt, brud, smród i przemoc.
        Ziemia raz oddana pod meczet jest dla nich ziemią na zawsze świętą, nikt tam już nic innego nie wybuduje.
        • Gość: alfons Re: Naprawdę?? IP: *.tktelekom.pl 25.06.12, 14:43
          katolicy są dużo gorsi..a dzieci kto morduje ? matka Magdy z Sosnowca , teraz Szymon..rodzice to głęboko wierzący katolicy..
          • Gość: kolo Re: Naprawdę?? IP: *.srv.volvo.com 25.06.12, 15:19
            no i jaki zaklamany jestes!
            Matka Madzi gleboko wierzaca? chyba byla, zanim sie puscila przed slubem, co bylo powodem zamazpojscia.
            A rodzice Szymonka, napewno im o wiele blizej do Ciebie niz Katolikow. Wiec poprostu lzesz, klamiesz. Ot co!
          • Gość: gari Re: Naprawdę?? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 19:56
            Nawet jak ktoś gorliwie biega co niedziela do kościoła to nie oznacza, że jest głęboko wierzący.
          • Gość: aer Re: Naprawdę?? IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.12, 22:43
            Jako zaciekły antyklerykał (i żeby nie było - jednocześnie absolutny hater wyznawców "najmłodszej księgi o drodze prostej", że tak to ujmę) powiem, że "lekko" uogólniasz.
        • Gość: gari Re: Naprawdę?? IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 19:59
          Proponuję zobaczyć muzułmański Egipt, brud, smród i przemoc.

I ten brud smród i przemoc wynika z Islamu? Bo według mnie jest na odwrót. Im bardziej zamożne z małą rozpiętością zarobków społeczeństwo, tym mniej religijne.
        • Gość: Pietro Re: Naprawdę?? IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.06.12, 20:02
          a niby co tam miało by być kiedy??
          zburzyć meczet i postawic kościół?? ;)
          wydaje mi się, że za dużo kościół wydaje pieniędzy na wielkie kościoły. Nie wiem czy przepych ma pomagać w skupieniu na modlitwie? Jestem katolikiem i chodzę do kościoła, ale jeśli cześc tych pieniędzy zostałaby przekazana na jakies cele np. socjalne pomoc ubogim byłoby to chyba z wiekszym pożytkiem.
    • mariatg8 Budowa meczetu to największy sukces inwestycyjny 25.06.12, 13:57
      bufetu . Trzeba było czekać ponad 300 lat od wiktorii wiedeńskiej , żeby bracia muzułmanie wznieśli tu symbol swojego zwycięstwa . Allach akbar .
    • Gość: hucuł Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.12, 14:20
      Czy meczet będzie przyjazny dla środowisk LGTB?
      A dla starszych braci w wierze?
      • Gość: oko Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: *.197.127.139.threembb.co.uk 20.12.12, 22:37
        No przecież pisze w arykule że na dachu meczetu będą mieli wielokulturowe zajęcia - będą ich zrzucać z tego dachu.
      • elemir Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 23.01.13, 01:39
        Nie, ale oni mają „zwolnienie”.
    • Gość: gościu O tak zamachy terrorystyczne przydadzą się Polsce IP: 178.73.49.* 25.06.12, 14:24
      tak, tolerancjoniści - ostatnie wydarzenia z Francji (zabijanie żydów przez islamistów, branie zakładników w banku, wielkie zamieszki z podpaleniem przedmieść miast) to kochacie, j*bani debile ? Ja np. chcę żyć w spokojnym kraju, gdzie i islamistów i takich debili jak wy nie będzie, tolerancjoniści wy*ierdalać do bangladeszu albo pakistanu - tam będzie raj dla was.
      • Gość: Kamil Re: O tak zamachy terrorystyczne przydadzą się Po IP: *.centertel.pl 20.12.12, 21:29
        Sam wypie...j. Polska zawsze była azylem dla ludzi wszelkich religii i jakoś w odległej przeszłości nie było z tym problemów. Dopiero jak się nasi katolicy zamienili w katotalibów zaczęły się problemy.
    • promemo Jeden meczet... 25.06.12, 15:50
      Jeden meczet to nie problem - dla normalnych ludzi (z wyjątkiem - oczywiście - fanatycznych katolików, vide niektóre posty).
      Dwa-trzy meczety to też nie problem (choć może wywołać pianę i skowyt nienawiści u fanatycznych katolików. Ale to ich problem)
      Dopiero kiedy liczba meczetów zacznie zbliżać się do choćby 1/10 liczby kościołów wyznania R-K, będzie można zacząć mówić o zjawisku kultury i wiary muzułmańskiej w Polsce.
      Jeśli, kiedykolwiek... ale na pewno nie w tej chwili.
      • Gość: miecio Re: Jeden meczet... IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 17:11
        >Jeden meczet to nie problem

zależy kto i co tam będzie głosił. może oglądałeś(łaś) w niedzielę program Ewy Ewards o islamistach w Wielkiej Brytanii, żebyśmy sobie nie zafundowali takiego islamu.
        • Gość: gari Re: Jeden meczet... IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.12, 20:00
          Napisanie słowa muzułmanie przekracza twoje możliwości intelektualne?
          • Gość: wqd Re: Jeden meczet... IP: *.cdma.centertel.pl 26.06.12, 07:26
            Jest wręcz przeciwnie. To rozróżnienie znaczenia słów "muzułmanin" i "islamista" przekracza twoje skromne mozliwości. W mojej rodzinie są (wymierający, najstarsze pokolenie) muzułmanie. Ale nigdy nie było islamistów spod znaku bractwa.
      • Gość: a Re: Jeden meczet... IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.12, 22:46
        Jeden meczet (sunnicki) to już bardzo poważny problem. Pozdrowia ciut oczytany (bez fałszywej skromności) ateista.
    • j100dulski Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... 25.06.12, 15:54
      A może Elektrobudowie trzeba pomóc ? Wesprzeć ? Fachowo doradzić ? O ile pamiętam, saudyjska, bogobojna rodzina Ibn Ladena specjalizuje się w branży budowlanej. Sądzę, że wizyta eksperta od Ladena przyspieszy działania kierownictwa firmy...
    • Gość: rick Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.rev.snt.net.pl 25.06.12, 16:01
      Jestem Polakiem i katolikiem, i wstyd mi za tych, którzy wypisują tutaj brednie i jątrzą przeciw naszym rodakom innego wyznania. Czy katolik, czy Żyd, muzułmanin, prawosławny czy ewangelik, czy wreszcie niewierzący, jaka to różnica? Ważne żeby był porządnym człowiekiem.
      Wierzę w to, że Bóg nie jest małostkowy i do swego miłosierdzia przyjmuje każdego patrząc na to co taki człowiek zrobił dla innych, a nie co mial na ołtarzu.
      • Gość: meczet Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 16:35
        Zamknij się :)
        • aaron_89 Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 25.06.12, 16:50
          Człowiek kulturalnie tłumaczy a ty 'uśmieszkiem' go uciszasz? Brak słów.
          • Gość: meczet Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 23:55
            A ty co? Lubisz drapać się po nie swoich jajach?
      • scibor3 Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 25.06.12, 16:41
        A wiesz, przygłupie, co znaczy słowo "rodak"? I nie jest to obywatelstwo jednego państwa.
      • Gość: szczery88 Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 17:48
        barani katoliku najpierw naród a potem państwo..
      • chris_yyz Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 25.06.12, 18:41
        Tu chodzi o cos zupelnie innego. Po pierwsze nie mieszaj w to boga bo go po prostu nie ma. I to zadnego.
        Problem jest w tym, ze zaraza islamska rozmnaza sie szybko jak robactwo. Wiem co mowie. Mieszkam na tzw. Zachodzie i mieszkalem 2 lata w Paryzu.
        I zdecydowanie nie zycze sobie islamu w Polsce. Ludzie opamietajcie sie. Krecicie straszny bat na tylki wlasnych dzieci czy wnukow.
        • grzybniazpatatajnia Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 25.06.12, 19:29
          jak nie mieszkasz w Polsce to racz nie zabierać głosu w sprawach które cię nie dotyczą.
        • stanos111 Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 03.07.12, 01:00
          Doklanie - podoba sie mi co napisales , bo tez mam podobne zdanie ...
          Boga nie ma ... sa tylko cwaniaczki manipolujacy drugimi i wykorzystujac tych GLUPICH I NAIWNYCH . Pieniadz jest bogiem i nie wiesz - kiedy twoj przyjaciel stanie sie wrogiem ...
          W Islamskich przecietnych rodzinach jest od 4 dzieci -do 12/ 14 dzieci / oni mowia od boga to zalezy ile beda mieli ,w porownaniu do was katole to na srednia rodzine 2/3 dzieci a wiec pomorz to przez 50 / 100 lat zobaczysz jakie to bedzie przebicie ... Zabiora twoja / wasza prace i interesy , bo cala rodzina bedzie pracowac np. w danym sklepiku , czy kafejce za 1/ 3 tego wynagrodzenia W duzych zachodnich miastach na taksowkach sa juz arabi , inndianie pakistanczycy ,bo bialemu sie nie oplaca - nie boj sie oni polskie taksowki tez przejmna .A WY KATOLE POJEDZIECIE NA ZMYWAK NA WYSPY , ALBO DALEJ W KRAJU ZAMIATAC ULICE .ZA FRIKO.. .Mieszkam za granica 40 lat to widze co jest grane. Czesto podrozoje to widze co sie dzieje...
      • japolak Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 25.06.12, 19:18
        Rick - też jestem Polakiem, po chrzcie i I komuni, nieważne teraz czemu stałem się niewierzący. Ale z tobą się zgadzam. Jest co najmniej miliard chrześcijan, podobnie muzułmanów - oszołomy i terroryści to margines. W Polsce są dziesiątki tysięcy muzułmanów, od naszych Tatarów poczynając po pracowników ambasad i firm. Mają prawo do swej świątyni.
        Moja rodzina od lat chodzi do arabskiego stomatologa, w Polsce zresztą wykształconego i na tej podstawie twierdzę iż islam nie jest chorobą zakaźną. Bomby do plomby też nie włożył.
        Żona jest z cieszyńskich ewngelików - w domu mamy przepiękny kancjonał w XIX wieku wydany przez jej pradziadka. Bywają sytuacje, gdy czuje się Polką drugiej kategorii.
      • peyotl108 Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie 26.06.12, 00:21
        Rick, to co piszesz jest żenujące, klasyczna naiwność tzw. "dobrych ludzi". Poczytaj może cos o islamie, a szczególnie Koran. Islam jest całkowicie odmienny od wszystkich pozostałych religii, nienawiść do innowierców ma wpisaną w swoje święte pisma.
        • Gość: d_pawel Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.12, 05:51
          Wskaż te fragmenty Koranu, które z takim przekonaniem wskazujesz za nienawistne, bo coś myślę, że zmyślasz nieźle. Zajrzyj choćby na drugą stronę tej księgi, a możesz się nieźle zdziwić, och znawco!
          • Gość: ret Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: 92.60.132.* 21.12.12, 12:41
            Wedle koranu obowiązują tylko te starsze wpisy, które mówią o "karaniu" niewiernych i ich niewoleniu. Wcześniejsze wpisy są dla takich jak ty, aby zamydlić oczy...
            • Gość: ret Re: Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie IP: 92.60.132.* 21.12.12, 12:42
              przepraszam, nie "starsze" ale późniejsze,
    • Gość: awaszraw Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.sydskane.nu 25.06.12, 16:48
      stawia Liga Muzułmańska w RP przy pomocy sponsorów z Zatoki Perskiej,

To bardzo niedobry znak. Znaczy to, ze w meczecie będa głoszone idee i poglądy niezgodne z tymi do jakich dążymy. Tak samo jak w Szwecji, gdzie już ponoć zabroniono takiego finansowania.
    • peyotl108 Suuuupeeeerrrr !!!! 25.06.12, 19:03
      Panie Szymanik, jakże się wzruszyłem... i jeszcze ten kotek... Och jakie to słodkie... A o Bractwie Muzułmańskim pan słyszał? A co to jest wahabizm Pan wie ?? Tu nie chodzi o meczet w ogólności, niech się muzułmanie modlą - tylko że ten konkretny jest za saudyjskie pieniądze, a gdzie Saudowie, tam wahabizm i ekspansja ! Samir Ismail to ekstremista, tylko na razie ukryty, to ich stała metoda. A pan jesteś naiwny jak dziecko.
    • Gość: gościówa Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 19:07
      Osobiście najbliższy jest mi buddyzm, chociaż nie mogę powiedzieć o sobie, że jestem buddystką. Nie lubię kleru, od kościoła odeszłam już dawno. Natomiast silna pozycja kościoła w Polsce ma wg mnie jedną zaletę - jest przeciwwagą dla Islamu. Możecie się bawić w polityczną poprawność, aż się okaże, że sąsiadka muzułmanka została zamordowana przez tatusia z wujkiem, bo się "źle prowadziła". Taki przypadek zdarzył się w Szwecji i wówczas zaczęto się zastanawiać, gdzie są granice tolerancji. Bo wcześniej uważano, że państwo nie może ingerować w wewnętrzne sprawy i przekonania imigrantów (czy po prostu osób o innej wierze). Przerwy pięć razy dziennie w pracy, żeby się pomodlić, mięso z zarzynanych w okrutny sposób (podrzynanie gardła, żeby się wykrwawiło w męczarniach) zwierząt, koleżanki w klasie, które nie będą ćwiczyły na wuefie w stroju, jak wszyscy, bo sobie coś tam trzeba pozakrywać, wyroki śmierci wydane na każdego, kto ośmiela się krytykować Islam. Śpiewy muezzinów kilka razy dziennie. Pasuje? Pojedźcie do kraju arabskiego i zobaczcie czy oni będą tolerować wasze zachowania, nieakceptowalne z punktu widzenia ich kultury i religii. Nie będą. To wy się musicie dostosować, bo nie jesteście u siebie. Tyle na ten temat. Słowo tolerancja jest w wielu przypadkach stanowczo nadużywane.
      • japolak A gmach już prawie 25.06.12, 19:29
        Ja staram się dostosowywać do obyczajów. Zwiedzając meczet buty zdejmuje (nie ukradli), w synagodze coś na głowę wkładam, w kościele daję na tacę.
        Wszędzie są patologie - np. w Polsce katolik przez lata wspołżył ze swą niepełnosprawną umysłowo siostrą. Śpiewy muezzinów? A u nas ukaranie wreszcie proboszcza, co przez całe noce przez głośniki puszczał dzwony i pieśni religijne.
        Codzienne modlitwy? Naszemu KK wystarczy zmykanie sklepów w święta kościelne.
        • Gość: gościówa Re: A gmach już prawie IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.12, 20:55
          No i dlatego oni powinni się dostosować do życia w kraju oficjalnie świeckim. Podobnie jak kościół katolicki. Tak samo mnie drażni wycie księży jak wycie muezzinów. Nie rozumiem dlaczego na tym wątku większość uważa, że jak ktoś jest przeciwny rozprzestrzenianiu się Islamu w Polsce, to znaczy, że jest nawiedzonym katolikiem, w ogóle katolikiem. Nie mam nic wspólnego w obiema tymi religiami. Jedynie buddyzm się nikomu nie narzuca i to mi się m.in. w nim podoba (poza wieloma innymi aspektami), ale w buddyzmie nie ma boga, więc jest sprawą dyskusyjną czy to religia. Uważam, że wiara powinna być sprawą prywatną. Jasne, że sam meczet nie świadczy o tym, że będziemy mieli drugą Francję, ale jednak warto się zastanowić czy warto w ogóle "ustępować pola". Muzułmanie w wielu krajach europejskich pokazali, że nie warto. I jeśli martwi was ich los, to pocieszę, że muzułmanie mają bardzo silne poczucie wyższości wobec Europejczyków, szczególnie ateistów. Więc się tak nad nimi nie rozczulajcie.
          • Gość: ry Re: A gmach już prawie IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.12, 22:48
            Nie dostosują się. Dżihad to Dżihad (nie mylić z Intifadą, poczytać o dżihadzie, rodzajach itp.).
    • grzybniazpatatajnia Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... 25.06.12, 19:32
      czy kot meczetowy nie zagraża czasem myszy kościelnej ? co na to towarzystwo opieki nad zwierzętami ?
    • losiu4 Re: Budowa meczetu przerwana. Zobacz, jak teraz w 25.06.12, 19:34
      Gość portalu: public_enemy_uk napisał(a):

> bardzo proszę dla Muaezina i jego kolegów - pensje z budzetu państwa, a po osi
      > ągnięciu wieku emerytalnego państwową emeryturę - niech mają tak jak czarne pij
      > awki - równość to równosć wobec prawa

a tym muzeinom ukradziono majątek jak KK i paru innym wyznaniom obiecując im wzamian jakieś cienkie emeryturki czy też nie?

Pozdrawiam

Losiu
      • chris_yyz Re: Budowa meczetu przerwana. Zobacz, jak teraz w 25.06.12, 19:45
        Nie chce ZADNEJ religii w Polsce a islamu w szczegolnosci, ale denerwuje mnie takie glupie gadanie, ze kosciolowi cos ukradli.
        A w jaki sposob kosciol ten majatek zdobyl? Ksieza zarobili ciezka praca nie niego? O nie. Od wiekow byl wyludzany podstepnie od swieckich ludzi mamiac ich jakimis debilnymi obietnicami o niebie.
        Jeszcze raz powtorze: Kazda religia to syf. A zaden bog nie istnieje.
    • costa3500 Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... 25.06.12, 20:29

No to nasze purpurowe bydło nie pocieszone znowu odpadnie im wiernych,chyba że ktoś zmieni pozwolenie i przekaże ten gotowy budynek jedynej słusznemu kościołowi w Polsce.
    • sammler Panie Ismail... 25.06.12, 20:48
      Żyjesz Pan już w tym kraju pewnie ładnych parę lat i nie nauczyłeś się, że Polaka do dobrej pracy można zmusić tylko batem (w tym przypadku wysokimi karami umownymi egzekwowanymi bez znieczulenia)? A Elektrobudowa piękny sobie robi PR (miałem napisać: wystawia świadectwo, ale to takie cokolwiek niemodne dziś słowo)...

S.
      • Gość: klemens no to koniec, islam nas zje.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.12, 21:34
        ryży donek z pełowską bandą sprzedają Polskę żydom i islamistom
    • Gość: Babcia klozetowa W sprawie morderstw katolicy są numer jeden IP: *.warszawa.mm.pl 25.06.12, 21:00
      Jeżeli ktoś tu jest tu zakompleksiony to raczej tylko Ty. W dodatku jesteś zakłamany jak wszyscy wyznawcy toruńskiego Dyrektora. Bo takiej ilości morderstw dokonanych pod pozorem "nawracania" jakich dokonali katolicy, nie dokonał nikt ! Poczynając od wypraw krzyżowych, poprzez Inkwizycję i konkwistę, na hitlerowcach idacych w bój z hasłem Got mit uns kończąc, ofiary można spokojnie liczyć w milionach. Do tego masz zero wiedzy o wyznawcach islamu mówiąc o jakimś "wąchaniu d...". W odróżnieniu od wielu katolików, muzułmanin przed wejściem do meczetu myje ręce, nogi i twarz. D... myć nie musi, bo myje ją po każdej wizycie w ubikacji, w odróznieniu od rodaków, którzy wycierają ją byle jak papierem, a nie rzadko zwykłą gazetą. A kto zachowuje się jak dzicz, to możesz sam zobaczyć każdego 10-tego na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie
      • Gość: szczery88 Re: W sprawie morderstw katolicy są numer jeden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.12, 01:04
        ty świński ryju muzłumanski kto obcina głowy porwanym,kto wysadza sie w tłumie niewinnych ludzi,morderstwa honorowe ,ukamienowanie itd pederastia,pedofilia i zoofilia to norma wśród wyznawców pedofila mahometa.Myja się?Bez jaj.Arabusy podcierają się i żrą nawet nie zbliżając się do wody a dupy wąchają sobie podczas tych swoich modłów.Kobiety to dla nich przedmiot a niewierny tylko do zabicia.obejrzyj sobie film na Yt gdzie dwóch arabusów odbywa stosunek z osłem.To sia zwierzęta.Won z nimi a allaha pies j...ł!!A dla twojej wiadomości jestem ateista ty arabski bękarcie.
        • brudno Re: W sprawie morderstw katolicy są numer jeden 26.06.12, 06:18
          sczery88 - zastanawiam się skąd u ciebie taka histeria i agresja. Czy kiedykolwiek byłeś w meczecie, muzułmanina z bliska widziałeś. Jeśli uważasz się za przedstawiciela prawdziwych Polaków i katolików - przykro mi. Wstyd, że urodziłem się Polakiem i katolikiem.
          Mahomet był takim samym pedofilem jak Jagiełło - sprawdź ile Jadwiga lat miała, gdy ją z nim ożeniono. Filmik na youtube jako dowód "naukowy"? Znajdziesz i filmiki gdzie prawdziwa lub nie zakonnica masturbuje się gromnicą albo krucyfiksem. W czasach, gdy Koran był pisany, papieże twierdzili iż kobiety duszy nie mają. Greckich filozofów, lekarzy, astronomów znamy głównie z arabskich odpisów, bo w Europie ich dzieła palone były jako pogańskie. Co nie zmienia faktu, że podobnie jak wśród miliarda chrześcijan wśród miliarda muzułmanów są dewianci i mordercy. Mają swoich Rydzyków.
          • Gość: pokapipe Re: W sprawie morderstw katolicy są numer jeden IP: *.254.176.122.airtelbroadband.in 26.06.12, 09:11
            sczery88 zakaladam ze wielbisz hitlera piszac 88. Mieszkam w New Delhi miescie zbudowanym przez muzulmanow, ktorzy obecnie sa mniejszoscia w tym miejscu. Ze strony hindusow nigdy nie spotkalem sie z przyjaznia, ale odwiedzajac meczet piatkowy w Starym Delhi spotkalem sie z ogromna przyjaznia i serdecznoscia. A co do traktowania kobiet to tez nie jest regula, zalezy wszystko od czlowieka. Mieszkalem raz u Bawy (ktory jest muzulmaninem) w Gest Housie w Haputale na Sri Lance, zona Bawy byla wspaniala bardzo zadbana, swietnie mowiaca po angielsku kobieta, widac bylo ze ona jest krolowa w domu.
            Jak wypowiadasz opinie to najpierw cos poznaj a widac ze przemawia za toba strach (boisz sie bo nie znasz).
            Jezeli poznajesz swiat poprzez youtube, lepiej nie wyjezdzaj z kraju, bo to bedzie dla ciebie szok. Pewnie edukujesz sie czytajac ksiazki wydawane przez Ku Klux Klan, NOP lub inne prestizowe organizacje. Potem moze kogos zabijesz i bedziesz szczesliwy ze ratujesz chrzescijanska cywilizacje. Biegli sadowi beda sie zastanawiac czy cierpisz na schizofrenie paranoidalna, a ty i tak bedziesz szczesliwy i bedziesz czul sie bochaterem.
            Proponuje zebys czym predzej udal sie do specjalisty.
      • Gość: Czyścioszek Re: W sprawie morderstw katolicy są numer jeden IP: 194.165.48.* 26.06.12, 09:02
        Babciu klozetowa ! Ja wiem że Twój fach każe Ci w stosunku do g... podjąć jakieś działania. Tyle że z g.... się nie dyskutuje. G... się wrzuca do kloaki, albo omija. Nawet to katolickie....
      • Gość: ret Re: W sprawie morderstw katolicy są numer jeden IP: 92.60.132.* 21.12.12, 12:59
        W czasach wojen krzyżowych muzułmanie podobno więcej "wyrezali" chrzescijan niż chrześcijanie muzułmanów. Reszta to propaganda. Co do łagodnych muzułmańskich baranów to sam fanatyczny islamski Timur Kulawy wymordował ze swoją muzułmańską bandą prawdopodobnie conajmniej 10 milionów chrześcijan (z około 20 mln nestorian zostały jakieś małe resztki, a jeszcze ilu zostało zabitych Ormian i Gruzinów) oraz nieustaloną, ogromną liczbę innych. Faktem jest że lubił bardzo gdy się lała krew chrześcijan. Może inni muzułmanie byli mniej krwiści ale też swoje zrobili dla chwały allaha
    • astrowiktor gmach już prawie g... 25.06.12, 22:22
      Jakich facowców (i kiedy) sprowadził p. Ismail, że "nic nie znaleziono" na terenie Reduty Ordona? Przecież meczet jest budowany dokładnie w miejscu jej dziedzińca, a w zeszłym roku archolodzy rozkopali teren leżący kilkanaście metrów dalej - tam, gdzie słynna reduta miala slynne waly - znajdując sporo pamiątek.
      Z drugiej strony, mieszkańcy nieopodalszej ul. Na Bateryjce mówią, że jak zaczęto kilka lat temu robić meczetowi wykop, to znajdowano pamiątek więcej niż sporo i że nie było tam wtedy żadnego nadzoru archologów, bo urzędnicy stwierdzili, że reduta była w innym miejscu.

Z trzeciej strony, dość zabawnym i przyjemnie konsekwentnym faktem jest, iż meczet stanie przy przedwojennej ul. Bema (teraz ulica kończy się ślepo po drugiej stronie torów). Generał Bem w połowie XIX w. przyszedł do Turcji, przeszedł na islam i umarł kompletnie odbemowiony - jako Murad Pasza.
      Ciekawe, czy to przypadek, czy przeznaczenie, że właśnie tam budują? Może Allach tak chciał? Gdyby to była Wola to zrozumiałe, ale ona leży za torami i w takim przypadku meczet powstaje nie z Woli lecz z Ochoty Allacha.
    • Gość: hi,p Ziemia, na której stanął minaret, jest już "ICH". IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.12, 22:40
      Ja tego nie dożyję. Za stary jestyem. Do tego bezdzietny. To duża ulga w tym kontekście.
    • Gość: gość Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.centertel.pl 26.06.12, 07:48
      ludzie mamy 21 wiek a wy nadal w jakichś śmiesznych bożków wierzycie ? jeśli tak to jesteście ciemnotą średniowieczną!!!
    • Gość: gość Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.centertel.pl 26.06.12, 07:50
      i budujecie jakieś świątynie zamiast żłobki, przedszkola i zakłady pracy! i wszystko z azji sprowadzacie zamiast tu na miejscu produkować aby każdy miał pracę.
    • w.s3 Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... 26.06.12, 08:43
      To pewnie w ramach wzajemności budowany jest kościół gdzieś nad zatoką Perską, skoro jak podajecie są to sponsorzy meczetu w W-wie.
    • Gość: marek Re: Budowa meczetu przerwana. Zobacz, jak teraz w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.12, 11:46
      Prawie zawsze wygląda to w ten sposób, że przy meczecie zaczynają osiedlać się muzułmanie, przybywa ich stają sie uciazliwi, autochtoni sie wyprowadzają ze względu na sąsiadów i tak powstaje getto. Ceny nieruchomości mocno spadają w takim rejonie.
      Czemu nie potrafimy uczyć się na błędach innych krajów. Przykładów takich błędów jest mnóstwo prawie cała europa zachodnia.
    • Gość: Tytus Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: 80.54.94.* 26.06.12, 23:49
      islamiści zdobywają Europę kraj po kraju, a ten meczet jest ich pierwszym przyczółkiem w Polsce,
      Polacy brońmy swojej tożsamości, swojej kultury i swojej religii, jesteśmy Europejczykami dziedzicami Grecji i Rzymu, Chrześcijaństwa i Judaizmu (czy komuś się to podoba czy nie) Islam to całkowicie nam obca religia, którą już raz powstrzymaliśmy (Chocim 1673, Wiedeń 1683) i powstrzymamy ponownie!!!
    • Gość: tankred Budowa meczetu zatrzymana. A gmach już prawie g... IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 13:12
      Panie Ismail, miast budować nikomu niepotrzebny ośrodek muzułmańskiej propagandy i pod publiczkę rozczulać się nad kotem, zajmij się Pan lepiej respektowaniem prawaw ludzi i zwierząt w swoim ukochanym Królestwie Arabii Saudyjskiej, bo do normalności w tych kwestiach wiele brakuje w tym cudownym szariackim kraju.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka