Dodaj do ulubionych

Polki zagrają bez Świeniewicz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:29
MJ
Obserwuj wątek
    • Gość: fan will be OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:40
      Najlepsze jest hasło-NIE MA TAKIEJ PRZEWAGI KTÓREJ BY POLKI NIE STRACIŁY I NIE
      MA TAKIEJ STRATY KTÓREJ BY NIE ODROBIŁY.
    • Gość: MacTele Wygramy!! Wygramy!! Wygramy!! IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 12:58
    • pawelzaw Re: Polki zagrają bez Świeniewicz 21.09.05, 13:14
      jak będziecie nazywać "złotka" jesli nie obronia tytułu mistrzyń?
      sreberka?
      brązki?
      a może nasze laski? :)
      • Gość: MacTele Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 14:04
        Oczywiście "Złotka".
        Bo naszymi laskami i tak są :)
    • Gość: Rafał Chmielewski Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:30
      Coś mi w tych złotkach brakuje jednego co 2 lata temu byszczało, tylko blask
      chyba przyćmił tetryka przepraszam taktyka Niemczyka. Z Dominiką Lesniewicz ten
      zespół grałby zupełnie inaczej - lepiej! Libero, która chowa się przed zagrywką
      niech się schowa. Medal pewnie dziwczyny zdobędą, myślę, że nie złoty, styl gry
      tragiczny,wyniki są bo poziom przeciwniczek mizerny.
      • Gość: MacTele Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 14:03
        Zgoda, że Leśniewicz lepsza od Zenik. Bez dwóch zdań. No i ta fryzura :)
    • Gość: Anjew Laski do roboty! Sorry, ale z Rumunia, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:08
      ...wygrac musicie. Nie chce nawet slyszec, ze moze byc inaczej... Do polfinalu
      z 1 miejsca, nie ma innych opcji. Jak sie wygrywa z Azerkami i Niemkami, oraz
      ogrywa gospodarzy, to nie widze innego zakonczenia fazy grupowej. Serbie tez
      ogracie, trzeba sie zrewanzowac za Drezno...
      • Gość: bazyliszek Re: Laski do roboty! Sorry, ale z Rumunia, to... IP: *.chello.pl 21.09.05, 14:21
        w Dreźnie Polska wygrała z Serbią...
        • Gość: Anjew No przeciez mowie, ze wygrala... ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:31
          Spoko, pomylilo mi sie, bo nas wyrolowaly z 2 miejsca... Za to ma byc rewanz,
          hehe...
    • Gość: rafaello A ja bym chętnie poćwiczył z Dorotką... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:32
      ..wyblok, a z Sylwią Pycią atak z obejścia...
      • Gość: Olo Re: A ja bym chętnie poćwiczył z Dorotką... IP: *.met.pl 21.09.05, 14:42
        buhahahahahahhaa:))))
    • Gość: wezyr Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: 217.153.130.* 21.09.05, 15:30
      pewnie dorata spała z kasią i się zaraziła od niej
      • Gość: Jard Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.metrona.pl 21.09.05, 16:05
        Mam nadzieję, że mimo osłabienia Polki poradzą sobie z Rumunią. W sumie z niżej
        notowanym przeciwnikiem Świeniewicz i tak powinna być w rezerwie - w
        poprzednich meczach bardzo się napracowała... Trener Niemczyk też chyba nie
        obawia się Rumunek, skoro wystawia Przybysz, której obecność w kadrze, moim
        zdaniem, nie znajduje uzasadnienia. Zdecydowanie najsłabsza, taki odpowiednik
        Gruszki w męskiej drużynie - ani przyjęcia, ani przełamującego ataku...
    • Gość: Kazik Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:51
      Dawno takiego sieroctwa nie widziałem, bez odbioru, bez ikry, bez refleksu,
      bez "jaj".
      Żałosna i wku....ca w meczu z Niemkami. Coś irytującego. Nie ma tam innej
      libero?
      • Gość: Pa Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: 195.85.249.* 21.09.05, 17:46
        No to ciekawe dlaczego góruje w statystykach ME i jedynie ona i Glinka z
        polskich siatkarek mają coś w tych statystykach do powiedzenia. W obronie
        rewelacja!!!
        • Gość: Rafał Chmielewski Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:51
          Statystycznie żyje się nam coraz lepiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka