Gość: wwwwwwww IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:29 MJ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan will be OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:40 Najlepsze jest hasło-NIE MA TAKIEJ PRZEWAGI KTÓREJ BY POLKI NIE STRACIŁY I NIE MA TAKIEJ STRATY KTÓREJ BY NIE ODROBIŁY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacTele Wygramy!! Wygramy!! Wygramy!! IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 12:58 Odpowiedz Link Zgłoś
pawelzaw Re: Polki zagrają bez Świeniewicz 21.09.05, 13:14 jak będziecie nazywać "złotka" jesli nie obronia tytułu mistrzyń? sreberka? brązki? a może nasze laski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacTele Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 14:04 Oczywiście "Złotka". Bo naszymi laskami i tak są :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Chmielewski Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:30 Coś mi w tych złotkach brakuje jednego co 2 lata temu byszczało, tylko blask chyba przyćmił tetryka przepraszam taktyka Niemczyka. Z Dominiką Lesniewicz ten zespół grałby zupełnie inaczej - lepiej! Libero, która chowa się przed zagrywką niech się schowa. Medal pewnie dziwczyny zdobędą, myślę, że nie złoty, styl gry tragiczny,wyniki są bo poziom przeciwniczek mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MacTele Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.gdansk.comarch.pl 21.09.05, 14:03 Zgoda, że Leśniewicz lepsza od Zenik. Bez dwóch zdań. No i ta fryzura :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew Laski do roboty! Sorry, ale z Rumunia, to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:08 ...wygrac musicie. Nie chce nawet slyszec, ze moze byc inaczej... Do polfinalu z 1 miejsca, nie ma innych opcji. Jak sie wygrywa z Azerkami i Niemkami, oraz ogrywa gospodarzy, to nie widze innego zakonczenia fazy grupowej. Serbie tez ogracie, trzeba sie zrewanzowac za Drezno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyliszek Re: Laski do roboty! Sorry, ale z Rumunia, to... IP: *.chello.pl 21.09.05, 14:21 w Dreźnie Polska wygrała z Serbią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anjew No przeciez mowie, ze wygrala... ;-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:31 Spoko, pomylilo mi sie, bo nas wyrolowaly z 2 miejsca... Za to ma byc rewanz, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello A ja bym chętnie poćwiczył z Dorotką... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:32 ..wyblok, a z Sylwią Pycią atak z obejścia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: A ja bym chętnie poćwiczył z Dorotką... IP: *.met.pl 21.09.05, 14:42 buhahahahahahhaa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: 217.153.130.* 21.09.05, 15:30 pewnie dorata spała z kasią i się zaraziła od niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jard Re: Polki zagrają bez Świeniewicz IP: *.metrona.pl 21.09.05, 16:05 Mam nadzieję, że mimo osłabienia Polki poradzą sobie z Rumunią. W sumie z niżej notowanym przeciwnikiem Świeniewicz i tak powinna być w rezerwie - w poprzednich meczach bardzo się napracowała... Trener Niemczyk też chyba nie obawia się Rumunek, skoro wystawia Przybysz, której obecność w kadrze, moim zdaniem, nie znajduje uzasadnienia. Zdecydowanie najsłabsza, taki odpowiednik Gruszki w męskiej drużynie - ani przyjęcia, ani przełamującego ataku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:51 Dawno takiego sieroctwa nie widziałem, bez odbioru, bez ikry, bez refleksu, bez "jaj". Żałosna i wku....ca w meczu z Niemkami. Coś irytującego. Nie ma tam innej libero? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pa Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: 195.85.249.* 21.09.05, 17:46 No to ciekawe dlaczego góruje w statystykach ME i jedynie ona i Glinka z polskich siatkarek mają coś w tych statystykach do powiedzenia. W obronie rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Chmielewski Re: Najgorsza libero mistrzostw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 07:51 Statystycznie żyje się nam coraz lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś