21.02.02, 08:55
dzisiejszy dzien ogłaszam dniem basi. w kolejności niealfabetycznej to idzie a
przypadkowej. kładę podwaliny pod pomnik.
a robociarz.
Obserwuj wątek
    • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:00
      jak ma wyglądać pomnik ?
      prosimy o propozycje
    • basia! Re: basia 21.02.02, 09:01
      no to zakasuję rękawy i biorę się do roboty

• aniela_ Re: basia 21.02.02, 09:02
        piąć się musi w górę. strzelisty byc musi
        • basia! Re: basia 21.02.02, 09:12
          aniela_ napisał(a):

> piąć się musi w górę. strzelisty byc musi

Aniela ,a Ty skąd wiesz jak wyglądam;)
          • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 09:16
            jak człowiek renesansu nomen omen ? ;)
            • basia! Re: basia 21.02.02, 09:21
              Oooooooooooooo..... i znowu wersal;)
    • basia! Re: basia 21.02.02, 09:02
      dodam szybciutko jeszcze ,oh chris, ach aniela:)
      • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:09
        Basiu podaj jakieś wymiary albo co
        żebyśmy mogli projekt sporządzić.. ;)
      • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 09:11
        wołałaś mnie ?
        • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:13
          mnie też ? ;)
          • basia! Re: basia 21.02.02, 09:15
            to tylko tak dla równowagi uprzejmości wzajemnej:)
            • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:15
              Basiu odnieś się :)
              • basia! Re: basia 21.02.02, 09:21
                Gdzie mam się odnieść?
                • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:26
                  do mojego pytania powyżej - chodzi
                  przecież o projekt Twojego pomnika
                  nie zależy Ci ? :)
                  • basia! Re: basia 21.02.02, 09:28
                    No aniela już powiedziała ,że musi by strzelisty i piąć się w górę. Podstawa
                    powinna być dosyć duża,bo może będę chciała gościć przyjmować.
                    • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:41
                      czy ma on mieć postać Twoją
                      czy może być taki bardziej futurystyczny ?
                      • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 09:43
                        futurystyczny w sensie abstrakcyjny. że objaśnię chrisa ;)
                        • basia! Re: basia 21.02.02, 09:51
                          Gość portalu: aniela napisał(a):

> futurystyczny w sensie abstrakcyjny. że objaśnię chrisa ;)

Tożsamość obu charekterystyczne było w wieku jakimś tam XIX,czyżby korzenie
                          chrisa tak głębokie były;)
                      • basia! Re: basia 21.02.02, 09:44
                        chris_45 napisał(a):

> czy ma on mieć postać Twoją
                        > czy może być taki bardziej futurystyczny ?

Oczywiście,że moją .Nic lepszego nie da się wymyślić;)
                        • chris_45 Re: basia 21.02.02, 09:52
                          co chcesz mieć na sobie ?
                          co trzymać w rękach ?
                          • basia! Re: basia 21.02.02, 10:00
                            chris_45 napisał(a):

> co chcesz mieć na sobie ?
                            > co trzymać w rękach ?

eeee..na sobie jakąś zwiewną szatę , co do rąk,to same w sobie są ozdobą,a co w
                            nich trzymać będę to zależy kto odwiedzać mnie bedzie...i co w swoich dłoniach
                            przyniesie...;)
                            • chris_45 Re: basia 21.02.02, 10:09
                              a jak przyjdą tłumy z prezentami ?
                              mamy Ci ulepić dłonie jak bochny od dekarza ? ;)
                              przemyśl to jeszcze może....
                              • basia! Re: basia 21.02.02, 10:15
                                prezentami zajmie się aniela z dekarzem;) ja zajmę swoje dłonie czymś innym;)
                                • chris_45 Re: basia 21.02.02, 10:17
                                  przypominam, że jako własny pomnik nie będziesz mogła się
                                  za bardzo zajmować czymkolwiek ;)
                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 10:23
                                    To zależy z jakiego materiału bedzie zbudowany ten pomnik;)
                                    • chris_45 Re: basia 21.02.02, 10:25
                                      to ma być Twój! pomnik
                                      może wreszcie coś zaproponujesz... ;)
                                      • basia! Re: basia 21.02.02, 10:33
                                        Oh,chris rozpraszasz mnie.No dobra, pomnik skóra i kość taki jak ja.W końcu nie
                                        bedę poprawiać dzieła Bożego;)
                                      • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 10:33
                                        aha pomnik dekarza obok ? taka luzna prozpozycja.
                                        • basia! Re: basia 21.02.02, 10:38

> aha pomnik dekarza obok ? taka luzna prozpozycja.

dekarza nie będę Ci podrywać,lojalna jestem;) jakiś sztukmistrz może być,
                                          pianista naprzykład:)
                                          • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 10:41
                                            nene dekarz to przeszlosc. teraz jest wloski kochanek. ognisty rzecz jasna,
                                            jezykami obcymi mowiacy.
                                            • basia! Re: basia 21.02.02, 11:31

> nene dekarz to przeszlosc. teraz jest wloski kochanek. ognisty rzecz jasna,
                                              > jezykami obcymi mowiacy.

..językami...Mreck?;)
                                              • chris_45 Re: basia 21.02.02, 11:47
                                                kość i skóra...
                                                tworzywo dobre, ale nie na pomnik Basiu ... ;)
                                                • basia! Re: basia 21.02.02, 11:49
                                                  chris_45 napisał(a):

> kość i skóra...
                                                  > tworzywo dobre, ale nie na pomnik Basiu ... ;)

nawet jak alabastrowa ta skóra?;)
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 11:53
                                                    a kość słoniowa zapewne ? ;))
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 11:57
                                                    chris_45 napisał(a):

> a kość słoniowa zapewne ? ;))

szkoda słoni;)

• chris_45 Re: basia 21.02.02, 11:58
                                                    wizja pomnika
                                                    pomału mi znika ;)
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 12:00
                                                    Nic to, ostał się cokół;)
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 12:03
                                                    zasługujesz na znacznie więcej !
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 12:04
                                                    A może ten cokół nie zasługuje na mnie?;)
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 12:21
                                                    cokół to nie moja robota
                                                    ja miałem robić pomnik ;)
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 12:26
                                                    Więc rozwiń skrzydła (tfu) fantazji i buduj tak jak mnie widzisz;)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 13:20
                                                    moze więc z napietym w dłoniach łukiem... gdybyście tylko widzieli
                                                    pierwowzór... :)
                                                  • Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 13:22
                                                    ten zapylacz to jakiś Twój znajomek, basia? krewny albo przyjaciel?
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 13:27
                                                    praca nad pomnikiem w toku...
                                                    doszedłem do biustu i nie mam koncepcji..
                                                  • _tequila_ Re: basia 21.02.02, 13:29
                                                    a idziesz od dolu czy od gory... ;)
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 13:33
                                                    od dołu, tak łatwiej... :)
                                                  • _tequila_ Re: basia 21.02.02, 13:35
                                                    to przed Toba ciezkie zadanie
                                                    zawsze latwiejsze zalatwiasz w pierwszej kolejnosci?
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 13:37
                                                    to chyba jasne ;)
                                                    mniej zachodu...
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 13:37
                                                    Nic mi o tym nie wiadomo, ale skoro łuczniczka mu znajoma to kto wie.
                                                  • chris_45 Re: basia 21.02.02, 13:38
                                                    co z tym biustem ?
                                                    praca stoi ;)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 13:38
                                                    mam na imie zapylacZZZ. basiu!, co sądzisz o pierwowzorze?
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 13:44
                                                    zapylaczzz napisał(a):

> mam na imie zapylacZZZ. basiu!, co sądzisz o pierwowzorze?

A kto Ci dał tak na imię? Pierwowzór i owszem,może się ze mną równać:)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 13:45
                                                    bo panowie nie wiedza jak biust uformować, to ja im powiem ok?
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 13:47
                                                    ok
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 13:57
                                                    basia! napisał(a):

> ok

no więc na pewno nie jest jak kołpaki od jelcza. jak kołpaki to ma moja sąsiadka
                                                    z góry, która jest bezwstydna. a łuczniczki - jakby kulę na pół przeciąć. słowem
                                                    kilka dni pracy do dupy (excusez le mot).

• basia! Re: basia 21.02.02, 14:01
                                                    kołpaki Ci po głowie chodzą,hę?
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 13:51
                                                    A tak przy okazji to jak do ciebie się zwracać,zapylaczu!, czy może wolałbyś
                                                    jakieś zdrobnienie ...tylko nie wiem jakie pylek?, zap?
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 14:04

zap brzmi wybornie. nie widze nic lepszego. w skrócie: Zupa Ale Pomidorowa

• basia! Re: basia 21.02.02, 14:09
                                                    No dobra Zap, wróćmy do tych kołpaków?
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 14:19
                                                    o kołpakach? o nie, temat pozostawie turpistom. toć biust już chyba dochodzi
                                                    (artyści - czekamy na raport postępu). teraz pora chyba na nogi - mój ulubiony
                                                    aspekt :)
                                                  • basia! Re: basia 21.02.02, 14:23
                                                    To nie będę przeszkadzać w pracy, przyjdę (na nogach)za czas jakiś obejrzeć
                                                    postępy i skrytykować w miarę potrzeby;)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 14:33

i ja tak zrobię. a później (z iskrą w oku) pomogę przy stopach. a w ogóle co
                                                    sądzicie o wyposażeniu basi w parasolkę? (chodzi o ochronę przed ptasimi zrzutami)

• basia! Re: basia 21.02.02, 14:37
                                                    czy ty sądzisz ,że jakiś byle gołąb będzie śmiał na mnie?...
                                                  • zapylaczzz Re: basia 21.02.02, 14:49
                                                    śmiał?? może także. na pewno sr.. . nic już na to nie poradzisz, odwieczne prawo
                                                    natury.

• Gość: aniela Re: basia IP: *.mst.gov.pl 21.02.02, 14:51
                                                    chciałabym dodac ze jak to dobrze ze mreck nie ma skrzydel ale nie dodam.
                                                    zmilknę na ten temat żeby mi nikt działan zaczepnych nie zarzucal.
                                                  • mreck Re: basia 22.02.02, 08:14
                                                    he, he, a KTO ma skrzydła?
                                                  • basia! Re: basia 22.02.02, 08:25
                                                    W takim razie jakiś sokół siędzący na ramieniu by się przydał.
                                                  • aniela_ Re: basia 22.02.02, 08:34
                                                    frywający mają skrzydła. w przeciwienstwie do pełzających gadów.
                                                  • the_ladybird Re: basia 22.02.02, 08:45
                                                    nieloty niegodne też miewają czym latającym uwłaczają :)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 22.02.02, 10:05
                                                    ladybird! ty jestes mą (daleką) krewną. lecisz ze mną do gzów na imprezę?
                                                  • the_ladybird Re: basia 22.02.02, 10:10
                                                    z rodziną to ja tylko do zdjęcia :)
                                                    No chyba że impreza...
                                                    waham się ;)
                                                  • zapylaczzz Re: basia 22.02.02, 10:21
                                                    no tak ale wtedy potomek nie jest mutantem! gzy wysłały mi esemesa, że dzisiaj
                                                    bzykają w zanzibarze :)
                                                  • the_ladybird Re: basia 22.02.02, 10:22
                                                    cieplutkie tu historie opowiadasz.
                                                    Wolę Maroko.
                                                  • zapylaczzz Re: basia 22.02.02, 10:25
                                                    zapewne chodzi MaROCKo.

• the_ladybird Re: basia 22.02.02, 10:28
                                                    eeeee.
                                                    Wspomnienia rzewne raczej :)))
                                                  • zapylaczzz Re: basia 22.02.02, 10:35
                                                    nie każ się ciągnąć za...skrzydełko!
                                                  • the_ladybird Re: basia 22.02.02, 11:12
                                                    Lećmy więc do Zanzibaru :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka