rigel 25.02.02, 14:51 tez umiem stawiac pomniki... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: Fuego 25.02.02, 14:54 w tak mlodym wieku, to puder moze zaszkodzic na cere ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 14:58 no przecież mówię, że nia mam pudru...a się czerwienić teraz wstyd;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 15:02 no właśnie...podobno teraz nie wypada;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Fuego IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 15:05 po prostu nie czytasz bravo gerl...;)))nie jesteś na bieżąco ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego 25.02.02, 15:06 no fakt... tego nie czytam.... ostatnio moim ulubionym tekstem jest rozklad jazdy pociagow ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! DLA FUEGO :) 25.02.02, 14:58 @--->--->>---- to w rewanzu dla Ciebie :)) ps. ale tego dzisiejszego "kosza" to moglas sobie darowac...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: DLA FUEGO :) IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 15:01 w rewanzu za co?bo nie pamiętam...na wuefie cała pamięć mi wyskoczyła z głowy...;))) I cóż...życie jest ciężkie, moja Droga. Trzeba się liczyć z odrzuceniem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: DLA FUEGO :) 25.02.02, 15:05 w rewanzu za kwiatek otrzymany od Ciebie oj skleroza cos pustki w pamieci Paniusi robi ;)) tja, odrzucenie...... fajne slowo...;)ostatnio dosc czesto palęta mi sie w slowniku..... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: DLA FUEGO :) 25.02.02, 15:10 no oczywiscie - przeciez ze nie mnie... Nanta dawno sie nie stukalysmy... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Tequila 25.02.02, 15:21 sorka, wzrok juz nie ten...;) wiesz, pampers sie zestarzal... fakt, dawno nie stukalysmy, co tam u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Tequila 25.02.02, 15:23 aaaa takie tam - robota mnie niestety odrywa od forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Tequila 25.02.02, 15:27 robota? mnie szef odrywa....skutecznie jak na razie ale ja mu jeszcze pokaze.... tzn. ja mu nic nie pokaze;) pokaza mu raki, ktore zimuja gdzies tam...;) a on wlasnie do nich jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego QRNA!!! IP: *.man.lodz.pl 25.02.02, 15:09 musze uciekać... Wcale mi nie rozjaśniłaś sytuacji Nanta...nie wysyłąłam do Ciebie gońca z naręczem róż...what`s up??? A "qrna" to dlatego, że muszę już iść...:( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: QRNA!!! 25.02.02, 15:11 Fuego, Ty cholerna zlosliwa maupo!!!! ;) to bylo ponizej pasa ;))) uspokoj sie albo Cie dorwe i nic te meki z wuefu w porowaniu do tego co ja Ci zgotuje! uspokoj sie ale juz! Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: QRNA!!! 25.02.02, 15:15 Że co niby??? Mam informatykę no... Ludzie!!!Piszcie do mnie maile...w ten sprytny sposób będziemy sobie mogli powiedzieć co chcemy kiedy chcemy!!1Błagam Was...czy ja już do końca zycia będę musiała wybierać między forum a uczelnią???? całuję Was wszystkich, naprawdę musze już iść Gagatek, wątpię, żeby to była dobra zabawa, wiesz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: QRNA!!! 25.02.02, 15:17 nie mysl o mnie, skup się na informatyce, malutka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: QRNA!!! 25.02.02, 15:18 to się zdecyduj-albo nie będę o Tobie myśleć, albo się będę dobrze bawiła...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Fuego kochanie 25.02.02, 15:20 mowie to przeciagajac spolgloski, aksamitnym i slodkim glosem to mowie tez mam pisac w kawalkach? linijka dziennie?przy moim gadulstwie? przeciez ja nie dam rady umrzec, bede tylko pisac, pisac, pisac.....;) caluski Odpowiedz Link Zgłoś
gagatek3 Re: QRNA!!! 25.02.02, 15:20 ...trudny wybor , stawiam na to drugie, zmykaj już :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: QRNA 2 25.02.02, 15:23 błagam...teraz już lecę. Uciekam...nie obrażajcie się, piszcie maile...już jestem jedną nogą za drzwiami... całuski pa Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Fuego 25.02.02, 15:40 pionu ten pomnik nie trzyma. nie wiem czy to zamierzone? na kształt i podoieństwo fuego po martini ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Fuego 26.02.02, 08:44 mi też się podoba niezmiernie, więc podciągam...już nieba prawie sięga ten pomnik;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego 26.02.02, 08:48 nie podciagaj tak wysoko.... juz raz probowano wybudowac cos do nieba i szlag wszystko trafil... ;))) niech wystarczy Ci taki pomnik jaki jest ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Fuego 26.02.02, 08:51 daj mi się nim nacieszyć, Rigel;))) To jedyna rzecz, jaką ludzkość zrobiła dla mnie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Fuego 26.02.02, 09:02 ciesz się Fuego, ciesz... ;)))))) lubię jak się cieszysz.... aha... to nie ludzkość, to JA ;)))))) masz maila na skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś