Dodaj do ulubionych

pytań mam kilka...

IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:32
dokładnie dwa;)))

1)kim u diabła są i dlaczego tak rzadko się zjawiają:
- Maestro
- siju
- mihal
- saqqara
- vrs
- qcuno?
(jeśli kogos pominęłam, to przepraszam;)
2) dlaczego na forum nie ma swieżej krwi...świeżych ofiar i w ogóle nowego
kogos do znęcania...?;)))

z wyrazami szacunku
żądna mocnych wrażeń i porządnej rozpierduchy-fuego;))
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:38
      Ad. 1 - nie wiem, znam tylko z widzenia
      Ad. 2 - na moje oko boją się znęcania
      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:40
        ale nie trzeba się bać...;)))Ja łągodna jak owieczka jestem;)))
        Poznęcam się, poznęcam i zostawię w spokoju;))
        • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:41
          ewentualnie zostawię namiary na zaprzyjaźnionego psychoanalityka;)))
          • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:42
            aha... czy to ja mam sie czuc jak po znecaniu i porzuceniu? ;)
            • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:50
              nie...Ty możesz się już czuć do szczętu wykorzystany, jeśłi chodzi o
              znęcanie;))))
              Już na nic mi się nie przydasz;))Nie chcesz się ze mną kłócic i jesteś zbyt
              miły;))))
              • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:51
                Witaj Malutka :) Rigel, E.
                • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:52
                  won, włoski uwodzicielu;)))))

miło Cię widziec jednak:)
                  całuski
                  • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:54
                    no to się zdecyduj Malutka :)
                    • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:58
                      nie mów mi co mam robić...jak będe chciała, to sie zdecyduje, a jak nie , to
                      będziesz zył w ciągłej niepewności moich uczuć;))))(telenowela brazylijska;))
                      • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:01
                        za filmów ogladasz Maleńko hihihi, ale widzę ze dostosowane do Twego poziomu,
                        dobrze, dobrze, może coś z Ciebie jeszcze będzie :)))
                        • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:03
                          bo z Ciebie to już nic się nie da niestety zrobić...chocby się człowiek bardzo
                          starał;)))
                          Dla mnie jest jeszcze nadzieja;)
                          • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:05
                            :)
                            • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:06
                              na nerwy mi działasz!!!rozumiem, że zaniemówiłes, pod wrażeniem mojej
                              elokwencji będąc;))))))
                              • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:08
                                cha..cha..cha.. Maleńka, czasem bywasz Słodka
                                • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:11
                                  grrrrr, gagatek...po cienkim stąpasz lodzie;))
                                  • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:15
                                    Twoja krew zaczyna szyciej krążyć, cudowne rumieńce na policzkach się pokazują?
                                    • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:18
                                      na Twoje szczęście nie zamierzasz byc na spotkaniu...bo to by było Twoje
                                      ostatnie spotkanie z kimkolwiek z tego świata;)))
                                      fuego na tamten swiat przenosząca;)))
                                      • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:20
                                        ale tego nie wiesz napewno Maleńka :))))
                                        • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:21
                                          co?Pod innym nickiem sobie wystąpisz???Bardzo szlachetnie...i honorowo,
                                          przyznam;)
                                          Jak na prawdziwego mężczyzne przystało...;)
                                          • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:25
                                            czy cos takiego zapowiedzialem ?

• Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:27
                                              po prostu przejrzałam Cie na wylot;)))
                                              A Ty sie do razu zaczynasz bronic, więc miałam rację;)
                                              • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:32
                                                eh Fuego nic do Ciebie nie dociera ;)
                                                • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:35
                                                  że co znaczy??Że jednak podstępnym indywiduum jesteś...;))??
              • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:52
                Gość portalu: fuego napisał(a):

> Już na nic mi się nie przydasz;))Nie chcesz się ze mną kłócic i jesteś zbyt
                > miły;))))

oooo..... Smarkulo, przeginasz... juz nie bede mily dla Ciebie, wieeeesz?
                • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:54
                  no, mam nadzieje;)))
                  Ale nie możesz byc dla mnie niemiły...juz nie potrafisz się ze mną kłócić i w
                  ogóle...świeże mięso potrzebne jest natychmiast;)))
                  A może Ty się mnie Rigel po prostu boisz??;))))))
                  • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:55

> A może Ty się mnie Rigel po prostu boisz??;))))))

hehehe.... Ciebie????? nooo jasne, ze sie boje... ;)))))))))
                  • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:55
                    he he dobre :))
                    • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:55
                      nawet mnie to rozbawiło ;))))
                      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 08:57
                        tu sie nie ma z czego smiać...;))
                        Jakoś od dawna nikt ze mną nie zadziera...od czasów Mrecka nie było na forum
                        porządnej jatki...eh, łezka się w oku kręci;))))
                        • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:58
                          znowu to samo :(
                        • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:59
                          Fuego :)
                          Piramida stoi, możesz sobie przynajmniej na zewłok popatrzeć :)
                          • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:00
                            phi...zezwłok się nie nada do niczego...chyba że jako kolejny krok do sławy go
                            potraktuje, po nim sie wspinając na szczyty ;)))
                        • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:00
                          jak mozna sie porzadnie poklocic z kims, kot wpada na forum na chwile i znika
                          na tydzien????
                          • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:02
                            mozna się z nim pokłócić chwilę...zawsze to coś...poza tym, nie oszukujmy się-
                            po kłótni ze mną bedziesz potrzebował więcej niż kilka tygodni czasu na
                            regenerację;)
                            • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:04
                              jak to mówił Pies Huckelberry (czy jak tam się go pisze :))) "Pies, który
                              duzo szczeka nie gryzie..."
                              • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:05
                                Silver, wredna małpa i swinia i nedzna kreatura z Ciebie;)))))))))))
                                Jesteś paskuda nad paskudami!!!;))))))
                                • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:09

> Silver, wredna małpa i swinia i nedzna kreatura z Ciebie;)))))))))))
                                  > Jesteś paskuda nad paskudami!!!;))))))

TAAAAAAAK? O TY MAŁY ŁOBUZIE :)))))))
                                  • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:14
                                    tak...nie inaczej...;)))
                                    Prawda bywa bolesna, co??;)))
                                    • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:16

> Prawda bywa bolesna, co??;)))

rob tak dalej Fuego.... bedzie bolalo Cie zupelnie co innego a nie prawda... ;)))
                                    • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:19
                                      nene obejrzałam sie w lustrze, objawów małpy ani świni nie stwierdzam ;))))
                                      kreaturą... no czasem, ale nigdy nędzną :))
                                      A jako paskuda nad paskudami staję nad Tobą paskudo mi poddana :)))))
                                      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:29
                                        he he...Silver w swiecie marzeń żyjesz;)))

PS. A nie widzisz tego swińskiego ogonka, co ci spod koszuli wystaje??;)
                                        • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:31
                                          nene nie mam koszuli :))) mylisz ogonek z paskiem od spodni :))))
                                          • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:32
                                            nie masz na sobie koszuli???Oj, to gdzie Ty pracujesz?;))))
                                            • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:35
                                              bluzeczkę, Kwiatuszku, bluzeczkę :)))
                                              • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:38
                                                aha...bez pleców, ramiączek i z odkrytym brzuchem;)))))
                                                • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:41
                                                  BINGO!
                                                  • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:48
                                                    ;)))
                                                    Hi hi...to Wy macie tam nawet kompy z dostępem do sieci??...stały dostęp,
                                                    co?;)))))))))))))))))))
                  • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 08:56
                    witam wszystkich!
                    to co, poklocimy sie dzisiaj troche?
                    • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:01
                      na jakiś konkretny temat, czy ot tak bez tematu? :))))
                      • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:03
                        proponuje poklocic sie na temat pogody....
                        • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:05
                          to chyba po angielsku by trzeba...
                      • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:04
                        Proponuję o wyższości żytniej nad egzotycznymi trunkami ;)
                        • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:07
                          pijesz do mnie? ;)
                          • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:08
                            Pije Kuba do Jakuba ;)
                            Ja najczęściej częstuję :)
                            • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:11
                              no to w porzo ;)
                              moge prosic o sok marchewkowy?
                              • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:15
                                Jasssne. Dbasz o cerę?
                              • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:21
                                Słonecza Tekila, czyżbym zapomniał się z Tobą przywitać ?!
                                • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:34
                                  byles zajety rozmowami w kuluarach... ;)
                                  • gagatek3 Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:40
                                    ze skruchą chylę czoła przed Tobą Słoneczko :)))
                      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:04
                        Jej!!czy Wy zawsze musicie miec jakies wymagania???a nie można się pokłócic ot
                        tak sobie, bez powodu;)))))))))???
                        • rigel FUEGO!!!! 20.03.02, 09:05
                          fladro... gdzie jest mail dla mnie....???????
                          • Gość: fuego Re: FUEGO!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:06
                            jak będę pisać maila, to mi tu zaraz, z mojej nieobecności korzystając,
                            nawtykacie;)))I nie będę mogła w Was mięsem rzucać;))))
                            • rigel Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:07
                              jak tak, to juz nic nie napisze do Ciebie tutaj
                              • Gość: fuego Re: FUEGO!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:08
                                nie to nie-wypchaj się;))
                                • rigel Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:09

> nie to nie-wypchaj się;))

trocinami???? a Ty mi pozniej bedziesz te trocinki wyrywac, coooo??? ;))))))
                              • gagatek3 Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:09
                                100% mezczyzna, szantazem wywalczy wszystko, Brawo !
                                • rigel Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:10
                                  gagatek3 napisał(a):

> 100% mezczyzna, szantazem wywalczy wszystko, Brawo !

jezeli twierdzisz ze tak wlasnie dziala 100% mezczyzna, to gratuluje....
                                  • gagatek3 Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:12
                                    nie wykrecaj kota ogonem hehehe
                                  • Gość: fuego Re: FUEGO!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:12
                                    jak w ogóle możecie o sobie mówic per "mężczyźni"...phi...;)))
                                    • rigel Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:15

> jak w ogóle możecie o sobie mówic per "mężczyźni"...phi...;)))

z tego samego powodu, dla ktorego TY mowisz o sobie "kobieta".... he he he :))))
                                      • Gość: fuego Re: FUEGO!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:16
                                        dlatego, że macie kobiece kształty, czar i urok???No no...gdybym wiedziała
                                        Rigel, to bym przemyślała naszą znajomośc;)))))
                                        • rigel Re: FUEGO!!!! 20.03.02, 09:17

> dlatego, że macie kobiece kształty, czar i urok???No no...gdybym wiedziała
                                          > Rigel, to bym przemyślała naszą znajomośc;)))))

przeciez u Ciebie trudno znalezc kobiecy czar i urok.... ksztalty jeszcze o
                                          niczym nie swiadcza...
                                          • Gość: fuego Re: FUEGO!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:26
                                            o, wręcz przeciwnie...aż bije ode mnie czarem i urokiem...;))

PS. wysłąłam maila...ze skrzynki damage_girl@poczta.onet.pl...żebys wiedział,
                                            że to nie żaden wirus;))
    • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:14
      kim sa, nie wie nikt.
      a dlaczego rzadko zagladaja? bo raz im wystarczy.
      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:15
        o, dziędobry, zapraszam...moze na krzesło elektryczne od razu???;))
        • aniela_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:17
          o jakis neo zabładził?
          • rigel Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:18
            aniela_ napisał(a):

> o jakis neo zabładził?

z matriksa wylazl...
          • gagatek3 Aniela 20.03.02, 09:18
            zabładziłaś do mojego snu
            • aniela_ Re: Aniela 20.03.02, 09:52
              aha odpowiada mi to miejsce :)
              • gagatek3 Re: Aniela 20.03.02, 09:55
                Anieli, Anieli :))
                • aniela_ Re: Aniela 20.03.02, 10:17
                  aha i głosy slyszales np pienie?
        • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:18
          to jest zart? mam sie smiac.
          • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:20
            jeśli o mnie chodzi, to...ja zawsze mówie poważnie-siadaj sobie wygodnie, ja
            Cie podłączę...200V wystarczy??;)))

Się lepiej przyzswyczaj, jeśłi masz częściej na forum zaglądać;)))
            • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:28
              nie wiem, czy bede tu czesciej zagladac.
              to co widze, nie zacheca w najmniejszym stopniu.

Gratuluje niektorym spostrzegawczosci: neo_x z matrixa. wow
              • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:30
                Masz tu Rennie. Trzeba rozgryźć albo ssać.
              • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:32
                aha...wiedziałam, że nie wytrzyma...jak wszyscy...a miałam nadzieję. NA
                twardego faceta mi wyglądałeś neo...;)))
                Ale może jeszcze zmienisz zdanie...przyda sie nowe do przysmażania...;)))taki
                był cel tego wątku- zwabić ofiary...
                • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:33
                  zawsze tryskasz takim optymizmem? chetnie zmienie twoje nastawienie na dzisiaj.
                  • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:34
                    he he...naiwniak. Mnie nie da sie pokonać...jestem jak pikaczu;))
                    • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:38
                      stare kobiece sztuczki na mnie nie dzialaja. cos nowego prosze.
                      na zaczepki z poziomu 1 nie reaguje.
                      pomysl. dam ci fory na poczatek.
                      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 09:46
                        oho...wielki sie ważniak znalazł...zawsze i na wszystkich tak z góry
                        spoglądasz, czy tylko na tych, co Ci udowadniają, że wcale nie jestes taki
                        super koleś, jakby się mogło wydawać...?
                        • aniela_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:49
                          co sie go czepiacie? neo siadz kolo mnie i nie mow do nich mow do mnie
                        • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:49
                          z gory spogladam? bo mowie jak jest, nie wlazac wam w tylki?
                          ze nudy, ze sie juz podczytywaczom ulewa?

super koles? bez wycieczek osobistych prosze. tez moge sie zrewanzowac.
                          • aniela_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:52
                            nene neo. usiadz prosze i oddychaj przeponą. zmierzę Ci puls i zielona zaparze
                            herbate podam w chinskiej porcelanie
                          • e.silver Re: Neo 20.03.02, 09:55
                            Nudzisz się? To tu nie wpadaj i nie podczytuj. Przymusu nie ma, siły nijakiej
                            nikt nie używa.
                            Ale nie czepiaj się innych, którzy tu lubią być i pitolą, bo mają akurat na to
                            ochotę.
                          • the_ladybird Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 09:56
                            To taki obowiązek jest?
                            Cztery godziny dziennie czytania FnP?
                            • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:02
                              nie podoba sie komus, nie musi czytac. niech spada.jasne.nasz wybor.
                              ale po co wy tu jestescie, jak sie sami meczycie? bo ze sie meczycie to
                              widac na pierwszy rzut oka.
                              od samego rana: ja sie tu nudze, jest tu ktos, moze kawka. itd.

nie mam zamiaru ujadac. atakowac personalnie. robcie co wam sie podoba.
                              dzis mam ochote na kogos innego. wlasnie, F. gdzie jestes? wspielas sie juz?
                              • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:05
                                neo_x napisał(a):

> nie podoba sie komus, nie musi czytac. niech spada.jasne.nasz wybor.
                                > ale po co wy tu jestescie, jak sie sami meczycie? bo ze sie meczycie to
                                > widac na pierwszy rzut oka.
                                > od samego rana: ja sie tu nudze, jest tu ktos, moze kawka. itd.

W gruncie rzeczy jest to Twoja interpretacja. Słuszna czy nie, to inna sprawa. :)
                                • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:10
                                  Neo zaproponuj jakis konkretny temat jezeli masz dosyc czytania o kafkach,
                                  pifkach i innych wg Ciebie bzdurach
                              • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:10
                                nie zamierzam;)))Poziom, z którego nadaję jest bardzo odpowiedni (moim zdaniem
                                oczywiście) na FnP...a jak masz inne zdanie, to Twoja sprawa.
                                Mnie bawią bezsensowne jatki, wymagające poczucia humoru, błyskotliwych ripost
                                i ciętego języka...może nie każdy jest w stanie to znieść. w pełni to rozumiem
                                • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:15
                                  musze sie z Toba zgodzic. ciete riposty, poczucie humoru, kto to potrafi.
                                  nawet jesli niektorzy to maja, reszta sciagnie go do poziomu 0.

• Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:17
                                    obrażasz mnie, czy mi się zdaje...bo nie wiem, jak zareagować...;)
                                    • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:21
                                      F.
                                      lubie Twoje podejscie do facetow. pelna olewka. zatem jesli Ci podrzuce jakis
                                      komplement to i tak mnie olejesz. nie bede sie wysilac.
                                      nie obrazam. rozwijam Twoje horyzonty**

** tu powinien znajdowac sie znaczek ;), ktory tak lubicie uzywac.
                                      • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:24
                                        dziękuję za Twe usługi...rozwijam się sama, bez niczyjej pomocy...;)
                                        A znaczek;) pojawia się tak często (przynajmniej w moich postach)_, żeby sobie
                                        ludzie czasem do serca nie brali tego, co mówię...forum to jedno wielkie
                                        pitolenie i własnie o to chodzi...;)
                                        • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:30
                                          czy wypowiedz bez znaczka ;) to juz nie pitolenie, ale na powaznie?
                                          nawet jesli nadal na plazy? zaprzeczasz sama sobie.
                                          skoro to plaza do ogolnego pitolenia to znaczki nie sa potrzebne, czyz nie?

w kwestii uslug, nie wiesz co tracisz ;) ucze sie.
                                          • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:35
                                            jeszcze przedstaw cennik;)))

Nie, masz rację...pitolenie jest cały czas-ze znaczkami i bez znaczków;)Ale jak
                                            komus naprawdę wbijam szpilę, to wole postawić znaczek, żeby była jasność, że
                                            to nie na serio...
                                            • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:38
                                              F.
                                              cennik? moze byc kawa i lody?

to forum jest jednym wielkim zaprzeczeniem. znaczki ;) to tylko kropla w morzu.
                                              • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:41
                                                neo_x napisał(a):

> to forum jest jednym wielkim zaprzeczeniem

i czyż nie o to tu chodzi??
                                              • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:45
                                                kawa i lody?Nie weźmiesz mnie na tanie kulinarne smakołyki;)

Forum musi byc absurdalne i zaprzeczającesamosobie...i dość już tego pitolenia
                                                o tym, czym forum jest, czym nie jest i czym byc powinno...nudnawe to
                                                poszukiwanie sensu jest...i bezcelowe;)))
                                  • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:18
                                    gdzie ja widziałem te teksty ?
                                    jakiś !nowy neo ?
                                    • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:19
                                      chyba skrzynka przegniła ;)
                                      • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:23
                                        !nowy to palant. ataki personalne sa ponizej krytyki.

czy ja uzywam waszych nickow wytykajac kazdemu z osobna co mi sie nie podoba?
                                        troche spostrzegawczosci prosze. to swiadczy o wysokim IQ.
                                        • aniela_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:24
                                          aha wytknij mi moją dobroć i szlachetność. nalegam.
                                        • _tequila_ Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:25
                                          wytknij czemu nie?
                                        • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:25
                                          właśnie wykonałeś typowy atak personalny
                                          nieprofesjonalne, bardzo nieprofesjonalne
                                          już leżysz
                                          • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:28
                                            nie ciesz sie tak, bo ci zylka peknie, niekoniecznie ta na szyi.
                                            rzuciles mi !nowym, !nowy ci wrocil. dziwisz sie? dlaczego?
                                            • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:30
                                              Noe, bez obrazy, wpadłeś tu, wzburzyłeś piaseczek, zajęliśmy sie chwilę Tobą, o
                                              to Ci chyba chodziło.
                                              Nie dość pomiziany sie czujesz jeszcze? :)) aha,znaczek robię, bo lubię.
                                            • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:31
                                              bo powielasz czyjeś pomysły
                                              cienias z ciebie
                                              • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:35
                                                Silver, uzywaj prosze slow umieszczonych w slowniku jezyka polskiego.
                                                pomiziany?

camerton, jak ja cienias to ty co?
                                                • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 10:39
                                                  he he...właczam się w bitwę;))Neo...cos miękniesz...a tak się dobrze
                                                  zapowiadałeś
                                                • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:39
                                                  dla ciebie mogę być wzorcem do naśladowania
                                                • e.silver Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 10:40
                                                  na plaży używam NEOlogizmów... kiedy akurat mam ochotę
                                                  tyle, że to był akurat slang :))))) he he he
                                                  • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 11:00
                                                    camerton wzorem? w koncu pierwszy dowcip od samego rana.
                                                    i to nawet dobry.

Silver, slang? to objasnij, mnie ciemnote, co ten twoj slang oznacza.
                                                    widac nasze kregi troche sie roznia.

F. miekne? a po co byc twardym? i to tutaj? i tak wszystko zostanie zalane
                                                    kawusia.
                                                  • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 11:02
                                                    i na pewno nie lubisz całusków ;)
                                                  • neo_x Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 11:04
                                                    to do mnie?
                                                  • Gość: fuego Re: pytań mam kilka... IP: *.man.lodz.pl 20.03.02, 11:07
                                                    dobra kawa nie jest zła-to po pierwsze...
                                                    a po drugie-a po co byc miętkim, co? Ja tam wole hałas na forum, lubie pisac
                                                    posta i dowiadywac się potem, że w tym czasie przyszło 5 innych postów...lubie
                                                    szybkie tempo i burzę na forum...a do tego nie wolno wymiekać.
                                                  • camerton Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 11:19
                                                    neo ? a do kogo ?
    • anton.aus.tirol Re: pytań mam kilka... 20.03.02, 18:30
      no aj wiem kim jest qcuno, w sumie vrs tez jakos tam znam, reszty nie!ale nei
      wymieniliscie tu wszytskich!czuje sie obrazony!

danke schon
      • Gość: vrs Re: pytań mam kilka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 19:18
        A w mojej sprawie to jakby co raz się coś wyjaśnia i niektórzy wiedzą coraz
        więcej. A teraz spadam , bo rzadko bywam :-)
    • morgan&co Re: inf. dla Fuego 20.03.02, 20:13
      saqqara?
      Urzęduje na Romantice w "chatkach" Forwarda.
      Zajrzyj tam,Fuego,to sympatyczne miejsce-bezstresowe i życzliwe dla nowych
      (czego,niestety nie da się powiedzieć ostatnio o plaży)

Pzdr
      obserwator
      • Gość: murena Re: inf. dla Fuego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 21:23
        A ja jestem nową, która się nie stresuje. Czyżby wyjątek? Murena wyjątkowa? Jak
        miło...
        • the_ladybird Re: inf. dla Fuego 21.03.02, 08:40
          Chyba możemy Mureno stworzyć klub. Raczej mnie nie pożresz - za mało mięska,
          mam nadzieję :)

Biedronka bezstresowa
    • saqqara Zdziwiona jestem - do Morgan&co. 21.03.02, 12:43
      Rzadko tu bywam, a jednak ktos zauwazyl moja obecnosc.

Morgan&co,
      ja bywam w Chatce, a czy Ty tez? chyba nie spotkalismy się, prawda?
      • morgan&co Re: Saqqara 22.03.02, 00:52
        Już wyjaśniam-odbierz pocztę.
        • saqqara Re: Morgan&co 22.03.02, 09:14
          Odpisalam i przekazalam co trzeba :))
          pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka